راهنمای خرید پکیج دیواری و زمینی
به گزارش قائم آنلاین، بنابراعلام آچاره، پیکج رقیب بزرگ برای موتورخانه به حساب میآید. موتورخانه از نسلهای قبلی سیستمهای گرمایشی محسوب میشود. سیستم موتورخانه علاوه بر اشغال بیش از اندازه فضا، مصرف انرژی بالایی نیز داشت و مدیریت مصرف انرژی در این سیستم کار سختی بود. گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی شامل حال این سیستمهای
به گزارش قائم آنلاین، بنابراعلام آچاره، پیکج رقیب بزرگ برای موتورخانه به حساب میآید. موتورخانه از نسلهای قبلی سیستمهای گرمایشی محسوب میشود. سیستم موتورخانه علاوه بر اشغال بیش از اندازه فضا، مصرف انرژی بالایی نیز داشت و مدیریت مصرف انرژی در این سیستم کار سختی بود. گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی شامل حال این سیستمهای گرمایشی نیز شد و نسل بعدی آنها که پکیج بود به بازار آمد. پکیج هوای خانه و آب مصرفی را گرم کرده و در میزان مصرف انرژی نیز صرفهجویی میکند، همچنین این سیستم گرمایشی از ابعاد کوچکی هم برخوردار است.
پکیج از نظر نحوه نصب و مکان قرار گیری به دو دسته پکیجهای دیواری و زمینی تقسیم میشود. در ادامه متن به بررسی پکیج دیواری میپردازیم.
پکیج دیواری بخریم یا زمینی؟
پکیجهای دیواری
این پکیجها نصب سادهای دارند و به راحتی روی دیوار قرار میگیرند. به خاطر اندازه کوچک و شکل ظاهری که دارند، میتوان به سادگی آنها را در آشپزخانه و کنار کابینت نصب کرد. این پکیجها را میتوان در تراس و یا بالکن نیز نصب کرد. پکیج دیواری از نظر تنظیم درجه حرارت مورد نیاز، گزینههای متنوعی در اختیار کاربر قرار میدهد. به عبارتی، پکیج دیواری میزان مصرف و حرارت مورد نیاز هر واحد مسکونی را از هم جدا میکند.
پکیج دیواری سروصدای کمتری دارد و در مصرف سوخت نیز صرفهجویی میکند. خبری از مخزنی برای ذخیره آبگرم در این پکیجها نیست و برای گرم کردن آب از مبدل حرارتی استفاده میکنند.
پکیجهای زمینی
این پکیجها که در دسته پکیجهای فندار قرار میگیرند قابل نصب در تراس، بالکن و یا آشپزخانه نیستند. این پکیجها باید در مکانهای بسته نصب شوند تا مشعل فندار بهکاررفته در آنها در معرض جریان باد و باران قرار نگیرد. پکیجهای زمینی سروصدای زیادی در حین کار دارند و نمیتوانند در داخل خانه یا آپارتمان نصب شوند. بعضی از مدلهای پکیجهای زمینی دارای مخزن آب برای ذخیره آبگرم هستند، که این ویژگی مثبت در هنگام قطعی آب بسیار کاربردی است.
کدام پکیج برای ساختمان من مناسبتر است؟
قبل از انتخاب و خرید پکیج باید نکاتی را در نظر بگیریم.
نکاتی از قبیل اینکه:
این پکیج را برای چه مکانی میخواهیم؟
چه مقدار فضا در اختیار داریم؟
به چه مقدار گرما نیاز داریم؟
ابتدا متراژ و وسعت خانه خود را در نظر بگیرید. پکیج دیواری و زمینی ظرفیت حرارتی بسیار متفاوتی باهم دارند. ظرفیت حرارتی پکیج زمینی از ۲۸ کیلووات تا ۱۵۰ کیلووات است. این در حالی است که ظرفیت حرارتی پکیج دیواری بین ۱۸ تا ۳۲ وات است. با این حساب اگر آپارتمانی نقلی دارید و یا برای داشتن هوایی مطلوب به گرمای کمی احتیاج دارید، پکیجهای دیواری را انتخاب کنید. پکیجهای دیواری قیمت کمتری به نسبت نوع زمینی خود دارند، اما پکیجهای زمینی گرمای زیادی تولید میکنند و برای خانههای بزرگ و یا ساختمانهای ویلایی، بهترین گزینه هستند.
این نکته را هم به یاد داشته باشید که پکیجهای دیواری از طول عمر بیشتری به نسبت پکیجهای زمینی برخوردار هستند.
پکیج فندار یا بدون فن
پکیجها ازنظر فنی در دو گروه فندار و بدون فن قرار میگیرند. در پکیجهای فندار، آلایندههای ناشی از سوختن، به وسیله فن از طریق دودکش از پکیج خارج میشوند. در این پکیجها قطعهای به نام فلنج فن وجود دارد که اکسیژن موردنیاز برای احتراق را از محیط بیرون میگیرد و آلایندهها را از دستگاه خارج میکند.
در گذشته پکیجهای دیواری فندار دارای سروصدای زیادی بودند، اما امروزه این مشکل اصلاحشده و صدای کمتری از پکیج به گوش میرسد. این پکیجها را میتوان در تراس یا بالکن نصب کرد.
در پکیجهای بدون فن، خروج آلایندهها از طریق مکش دودکشها اتفاق میافتد. دودکش این پکیجها باید در تماس با هوای آزاد قرار بگیرد، تا آلایندههای خروجی دوباره به داخل خانه بازنگردند.
پکیجهای بدون فن، تنها میتوانند در داخل خانه نصب شوند. باید توجه داشت که این پکیجها اکسیژن مورد نیاز برای احتراق را از هوای داخل خانه تعبیه میکنند، که این خود باعث کمبود اکسیژن در منزل خواهد شد.
پکیج تک مبدل بخریم یا دو مبدل؟
اگر به دنبال خرید یک پکیج گرمایشی مناسب هستید، پس با اصطلاحات تک یا دو مبدل آشنا شدهاید. در پکیج تک مبدل، یک مخزن و در دو مبدل، دو مخزن وجود دارد. نباید فکر کنید که وجود دو مخزن در پکیج باعث افزایش کارایی آن میشود.
البته برداشت اشتباهی در مورد پکیجهای دو مبدله وجود دارد که این پکیجها قابلیت گرم کردن خانه و آب را باهم دارند. این در حالی است که پکیجهای تک مبدل نیز مانند دو مبدل، قابلیتهای گرم کردن خانه و آب را باهم دارند. اما این پکیجهای دو مبدل نیز مزیتهایی به نسبت تک مبدل دارند.
اول اینکه دمای آب مصرفی در پکیجهای دو مبدل یکنواختتر از پکیجهای تک مبدل است.
دوم اینکه در پکیجهای دو مبدله، آب گرم برخورد مستقیمی با شعله ندارد. همین مسئله فرایند رسوبگذاری را کاهش داده و به تاخیر میاندازد. ناخالصی و سختیهای موجود در آب، درون لولههای پکیج باقی میماند و به مرور باعث تشکیل رسوب میشود. رسوبگذاری میتواند بر نحوه عملکرد دستگاه اثر گذاشته و به مرور باعث خرابی آن شود. البته بعد از خرید و نصب پکیج باید سرویسهای دورهای آن را پیگیری کنید، سرویس تعمیر پکیج در تهران و همچنین تعمیر آبگرمکن در تهران در سامانه تعمیرات در محل آچارباز، سرویسکار پکیج و آبگرمکن را به محل شما اعزام میکند و خدمت تعمیر پکیج و آبگرمکن شما را انجام میدهد.
برچسب ها :آبگرمکن، پکیج ،رسوب
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0