کد خبر : 187723
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 22 اکتبر 2019 - 16:15
-

۱۶۰ روستای مازندران مقصد بوم‌گردی شدند

۱۶۰ روستای مازندران مقصد بوم‌گردی شدند

به گزارش قائم آنلاین، مهران حسنی در گفت‌وگو ، گفت: گردشگری روستایی یکی از ظرفیت‌های خوبی است که در بخش گردشگری وجود دارد. وی افزود: در سال گذشته و با تاکیدات استاندار مازندران، کار پیمایش در روستاهای مازندران با حضور نمایندگانی از دفتر روستایی استانداری، گردشگری و خود تسهیل‌گر انجام شد تا ظرفیت روستاهای استان

به گزارش قائم آنلاین، مهران حسنی در گفت‌وگو ، گفت: گردشگری روستایی یکی از ظرفیت‌های خوبی است که در بخش گردشگری وجود دارد.

وی افزود: در سال گذشته و با تاکیدات استاندار مازندران، کار پیمایش در روستاهای مازندران با حضور نمایندگانی از دفتر روستایی استانداری، گردشگری و خود تسهیل‌گر انجام شد تا ظرفیت روستاهای استان را از نگاه گردشگری به عنوان مسیر و مقصد گردشگری ارزیابی کنیم و تعیین بکنیم که کدام روستاها از این ظرفیت‌ها برخوردارند.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران خاطرنشان کرد: شاخصه‌های در نظر گرفته شده برای این پیمایش، در درجه نخست این بود که روستا، بافت سنتی، بومی و با ارزش خود را حفظ کرده باشد، بخش دیگر احیا و ترویج صنایع دستی بود، نکته مدنظر دیگر وجود آثار میراث فرهنگی بود، و این معیارها در کنار هم مورد ارزیابی قرار گرفتند.

این مسئول اظهار کرد: از ۲۴۴ روستای مورد بازدید قرار گرفته شده، ۱۶۰ روستا حائز برخورداری از شاخصه‌های ارزیابی در فاز نخست این پیمایش بودند که در آینده فازهای بعدی نیز اتفاق خواهد افتاد.

حسنی بیان کرد: با توجه به شعار سال گردشگری با محوریت آموزش و همکاری و مشارکت دفتر روستایی استانداری و فرمانداری‌های استان، برنامه آموزش ۱۶۰ دهیار این روستاها با موضوع شناخت محورهای گردشگری و ملزومات بومگردی در دست انجام قرار دارد.

وی افزود: از اوایل آبان‌ماه این دوره آموزشی در ۶ منطقه استان و با حضور دهیاران ۲۲ شهرستان مازندران برگزار می‌شود.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران متذکر شد: در این روستاها با نگاه توسعه گردشگری روستایی، نگاه به طبیعت، احترام به سنت‌ها، آیین، عادات، فرهنگ، صنایع دستی و موضوعاتی از این دست باید توسط گردشگران به این مناطق صورت بگیرد و این مستلزم پذیرش این مطلب در درجه نخست از سوی جامعه میزبان است که از مهمانان گردشگر به چه صورتی برخورد کنند و عرضه مناسبی را ترتیب ببینند.

حسنی یادآور شد: ضمن آنکه رونق بومگردی روستایی تا حد زیادی معضل بیکاری روستایی را مرتفع خواهد کرد، موجب حفظ و احیای بافت‌های بومی و سنتی و همچنین صنایع دستی روستایی خواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

10 + 5 =