تبدیل تحریمها به شكوفایى نظام اسلامى با مدیران انقلابی
به گزارش قائم آنلاین، محمدرضا موسوی در گفت و گو ، با بیان اینکه تحریم قدرتهاى استكبارى علیه مردم ایران از لحظه پیروزى انقلاب اسلامى شروع شده است اظهار کرد: این تحریم ها علاوه بر عرصه اقتصادى، عرصه هاى دیگر نظیر نظامى، سیاسى و… را شامل بود، که بر تضعیف توان نظام اسلامى، بر تسلیم
به گزارش قائم آنلاین، محمدرضا موسوی در گفت و گو ، با بیان اینکه تحریم قدرتهاى استكبارى علیه مردم ایران از لحظه پیروزى انقلاب اسلامى شروع شده است اظهار کرد: این تحریم ها علاوه بر عرصه اقتصادى، عرصه هاى دیگر نظیر نظامى، سیاسى و… را شامل بود، که بر تضعیف توان نظام اسلامى، بر تسلیم وفروپاشى نظام اسلامى متمركز بود.
وی تأکید کرد: تجربیات ۴۰سال گذشته بهویژه دوران دفاع مقدس یا سالهاى پس از آن، نشاندهنده این است كه ایران هرگاه با تكیه بر توان مدیران و نیروهاى انقلابى خود به مواجهه با این تحریمها برخاسته، توانسته تحریمها را به فرصت تبدیل كرده و ضمن خنثىسازى توطئههاى دشمن به دستاوردهاى مورد نظر خود دست یابد.
استاد دانشگاه با اشاره به اینکه تحریم صنعت دفاعى ایران بهدلیل راهبرد دشمنان در جلوگیرى از تقویت قدرت نظامى ایران از همان لحظات آغازین انقلاب آغاز شد اظهار کرد: صنعتى كه تا قبل از انقلاب اسلامى، مهمترین تولیداتش به مونتاژ چند اسلحه سبك مانند؛ ژ۳ و مهمات چند سلاح سبك و كلت كمرى محدود مىشد و حتى از تولید سیمخاردار هم عاجز بود، بعد از انقلاب شكوهمند اسلامى با تلاش شبانهروزى دانشمندان و متخصصین این عرصه، در موقعیتى قرار گرفت كه توانست محصولات خود در بخشها و موضوعات مختلف نظامى را به بیش از ۳۸ كشور جهان صادر نماید.
موسوی خاطرنشان کرد: بنیانگذار كبیر انقلاب اسلامى، حضرت امام خمینى(ره)، از همان ابتداى انقلاب، با طرح شعار «ما مىتوانیم»، بارها از تحریم و جنگ بهعنوان یك فرصت استثنایى براى خودكفایى نام بردند و در یكى از سخنرانىهایشان فرمودند: «این جنگ و تحریم اقتصادى و اخراج كارشناسان خارجى، تحفهاى الهى بود كه ما از آن غافل بودیم. اكنون اگر دولت و ارتش، كالاهاى جهانخواران را خود تحریم كنند و به كوشش و سعى در راه ابتكار بیفزایند، امید است كه كشور خودكفا شود و از دریوزگى از دشمن نجات یابد.»
وی همچنین به سخنان مقام معظم رهبرى اشاره و تأكید کرد: در موارد مختلف ازجمله؛ در جریان دیدار مردم شیراز با ایشان در تاریخ ۱۱/۲/۸۷ مىفرمایند: «تهدید مىكنند كه شما را تحریم مىكنیم و محاصرهى اقتصادى مىكنیم! خب، در این سى سالى كه ملت ایران را گاهى شدیدتر و گاهى ضعیفتر محاصرهى اقتصادى كردید، چه كسى ضرر كرد؟ ملت ایران ضرر كرد؟ ابدا! ما از تحریم به نفع پیشرفت خودمان استفاده كردیم. یك روزى بود كه ما احتیاج به ابزارهاى نظامى داشتیم؛ سادهترین ابزار نظامى را به ما نمىفروختند و مى گفتند: تحریم! ما توانستیم از این تحریم استفاده كنیم؛ امروز ملت ایران توانایىهایى به دست آورده كه همان تحریم كنندگان دیروز، امروز از اینكه ملت ایران دارد به قدرت اول نظامى منطقه تبدیل مىشود، دارند دست و پا مىزنند! خب، این بر اثر تحریم شما بود.»
این استاد دانشگاه به موفقیت های دفاعی جمهوری اسلامی ایران پس از انقلاب اسلامی اشاره و عنوان کرد: جمهورى اسلامى ایران پس از انقلاب اسلامى توانست با رشد جهشى در زمینه ساخت انوع موشكهاى بالستیك و سایر انواع موشكها، در ردیف چند كشور برتر دارنده این تكنولوژى قرار گیرد.
موسوی افزود: ساخت اولین موشك بالستیك ماهواره بر كشور با نام سفیر امید، ساخت پایگاه پرتاب فضایى موشك مذكور و ساخت ایستگاه زمینى هدایت و كنترل ماهواره و مشاركت در ساخت انواع ماهواره با كاربرى نظامى و غیرنظامى و نیز ایستگاههاى ثابت و سیار (متحرك) پرتاب موشك، از دیگر افتخارات صنایع نظامى كشور محسوب مى شود.
وی با بیان اینکه پیشرفت هستهاى ایران در زمان اعمال تحریمها جاى تردیدى باقى نمىگذارد كه زور و اجبارغرب، عامل مهمى در سوق دادن جمهورى اسلامى به سمت خود كفایى در تكنولوژى هستهاى بوده است گفت: دستاورد ارزشمند ایران در عرصه فناورى غنىسازى، تولید میله و صفحه سوخت وآب سنگین و… از دستاوردهاى مهم ایران در این عرصه است كه تا سالها موجب سرافرازى كشور خواهد بود، اگرچه با پذیرش برجام، ایران بخشى از توان هستهاى خود را از بین برد، اما بهدلیل اینكه دستاوردهاى ایران بومى است، در صورت ضرورت احیاى آنها چندان دشوار نخواهد بود.
پژوهشگر مسائل سیاسی با اشاره به اینکه تشدید تحریمهاى غرب در زمینه سرمایه گذارى در صنایع نفت و گاز ایران و همچنین اجراى پروژههاى این صنایع در ایران، منجر به خروج شركتهاى خارجى شد اظهار کرد: پارس جنوبى، بزرگترین میدان گازى ایران كه بهصورت مشترك با قطر بود، یكى از اهداف اصلى وزارت نفت در صنعت نفت و گاز به شمار مىآمد، توسعه این میدان با حضور شركتهاى خارجى متعدد در اواسط دهه هفتاد آغاز شد و تا اواسط دهه هشتاد نیز این روند ادامه داشت، اما با تشدید تحریم هاى غرب به مرور تمامى شركتهاى خارجى از حضور در فازهاى مختلف این پروژه مهم خوددارى كردند. اما شركتهاى ایران وبهویژه قرار گاه خاتم الانبیاء(ص) با پذیرش مسؤولیت ساخت این فازها توانستند در كمترین زمان آنها را به بهرهبردارى برسانند.
موسوی به راز موفقیت ایران در شكست سناریوى تحریم دشمن اشاره و خاطرنشان کرد: نقش رهبرى معظم انقلاب در هدایت ومطالبه از مسؤولان و توجه ویژه و عمل دقیق مدیران ودانشمندان در عرصههاى دفاعى، موشكى، هستهاى و..، تلاش خالصانه وكار فى سبیلالله با توكل به خدا و اتكاء به عنایت الهى، همراه با خلوص نیت و صداقت در رفتار و گفتار مدیران ودانشمندان عرصههاى مذكور، باور به شعار «ما مىتوانیم» و «خواستن توانستن است» و در واقع خودباورى و اعتماد به جوانان و متخصصین داخلى و استفاده بهینه از ظرفیتهاى فكرى و علمى آنها، توجه ویژه به اصل همافزایى با بهرهگیرى اصولى و منطقى از توان داخلى، در سایه حمایت مردم و یكدلى و هماهنگى و اتفاق نظر مسؤولین، تكیه و تأكید بر استفاده از نیروهاى درونزا شامل؛ استفاده بهینه از سرمایه انسانى، ابزار و امكانات و منابع طبیعى و مواد اولیه و سایر ظرفیتهاى موجود و قابل دسترس، استفاده از قدرت خلاقیت و نوآورى دانشمندان و متخصصین ایرانى با رعایت اصول علمى و تجربى از طریق تحقیق و پژوهش و ارتباط مؤثر صنعت با دانشگاهها و سایر مراكز علمى، استفاده بهینه و بهرهبردارى مطلوب از تجربیات دفاع مقدس بهویژه در عرصه فرماندهى ومدیریت، جوان گرایى و كار جهادى و رویكرد نهادیِ توام با روحیه و مدیریت انقلابی و توجه به اصل انعطافپذیری، متناسب با شرایط ونیازهاى كشور، رعایت سایر اصول مدیریتى مانند؛ ریسكپذیرى، برنامهریزى و سازماندهى همه منابع و امكانات در بخشها و سطوح مختلف از جمله رازهای موفقیت جمهوری اسلامی ایران در شكست سناریوى تحریم دشمن است.
برچسب ها :تحریم،انقلاب اسلامی،رهبرى
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0