مرا به نام کوچکم صدا بزن، آقای مجری!
به گزارش قائم آنلاین، مصطفی داننده در عصر ایران نوشت: «درخت را به نام برگ بهار را به نام گل ستاره را به نام نور کوه را به نام سنگ دل شکفتهی مرا به نام عشق عشق را به نام درد مرا به نام کوچکم صدا بزن/ عمران صلاحی» محمد اسکندری، مجری شبکه شما در
به گزارش قائم آنلاین، مصطفی داننده در عصر ایران نوشت:
«درخت را به نام برگ
بهار را به نام گل
ستاره را به نام نور
کوه را به نام سنگ
دل شکفتهی مرا به نام عشق
عشق را به نام درد
مرا به نام کوچکم صدا بزن/ عمران صلاحی»
محمد اسکندری، مجری شبکه شما در هنگام خواندن اسامی زنانی که به برنامهاش پیامک زدهاند، میگوید: «از خواندن نام کوچک خانمها معذور هستم.»
چه کسی به شما گفته معذور باشید آقای مجری؟ این دستور از بالا رسیده است یا خود شما به این مرحله رسیدهاید که نام خانمها را سانسور کنید؟ نکند شما کاسه داغتر از آش شدهاید؟ امام خمینی (ره) در شعرش نام کوچک عروس خود را آورده است:
فاطی که کنون فلسفه را میخواند
از فلسفه فاء و لام و سین میداند
آیتالله هاشمی رفسجانی در خاطرات خود بارها دختر و همسر خود را با نام کوچک صدا میزند: «عفت، فاطی، فائزه»
در این سرزمین مردم مشاهیر زن را به نام کوچک صدا میزنند. فروغ، سیمین، پروین و … در همین تلویزیونی که شما مجری آن هستید، سریالی در شبکه سه در حال پخش است که «ستایش» نام دارد. شاید باید اسم این سریال را هم میگذاشتند «خانم نادری»!
زنانی که به شما پیام دادند، نام خود را در متن پیام نوشتهاند و این یعنی آنها مشکلی با بردن نامشان ندارند. اسم زنان ایرانی را نمیشود سانسور کرد. زنها همچون مردان شخصیت مستقلی دارند که باید به آن احترام گذاشت.
لازم به یادآوری است که زنان در این جامعه حضور فعال دارند. سر کار میروند، در دانشگاه درس میخوانند، ورزش میکنند جدیداً هم که به ورزشگاه میروند، پس نباید میان آنها و مردها این گونه تبعیض قائل شد.
اگر زن یا مردی از شما خواست، اسم کوچک او را صدا نکنید، شما موظف به این کار هستید، در غیر این صورت حق ندارید نام کسی را سانسور کنید!
لطفا این یک مُدل را دیگر مُد نکنید. البته باید گفت این اولین بار است که در رادیو و تلویزیون شاهد چنین اتفاق و سانسوری هستیم و امیدواریم دیگر شاهد چنین مسائلی نباشیم. امیدوارم شبکه «شما» به صورت صریح در این مورد با مردم و مخاطبان این برنامه حرف بزند که چرا مجری این شبکه چنین کاری انجام داده است و هدف او از این کار چه بوده است؟ اگر یک تصمیم شخصی است که حتما باید توجیه شود و اگر تصمیم سازمان است که باید پرسید چرا مدیران تلویزیون به چنین نتیجهای رسیدهاند که اسم زنان برده نشود.
فراموش نکردهایم که تلویزیون در یک تصمیم شاهکار، پستان گرگهای آرم باشگاه رم ایتالیا را سانسور کرد و جهانی شد. خوب نیست رسانهای که تلاش میکند نام ملی را یدک بکشد، به سانسور معروف شود؛ آنهم سانسوریهایی که زمینه ساز رشد دو شاخ بزرگ روی سر انسان باشد.
در پایان باز هم به شعر عمران صلاحی اشاره میکنم و مینویسم:
«مرا به نام کوچکم صدا بزن، آقای مجری!»
برچسب ها :تلویزیون،سریال،ستایش
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0