تاکید سازمان جهانی بهداشت برای مقابله با عوامل اصلی مرگومیر در جهان
به گزارش قائم آنلاین، در دستورالعمل جدید سازمان جهانی بهداشت به رهنمودهایی اشاره شده که مقامات شهری میتوانند با بکارگیری آنها با عوامل اصلی مرگ و میر در شهرها مقابله کنند و آنها را کاهش دهند. هر ساله در سراسر جهان ۴۱ میلیون نفر قربانی بیماریهای غیر واگیر از قبیل بیماری قلبی، سکته مغزی، سرطان
به گزارش قائم آنلاین، در دستورالعمل جدید سازمان جهانی بهداشت به رهنمودهایی اشاره شده که مقامات شهری میتوانند با بکارگیری آنها با عوامل اصلی مرگ و میر در شهرها مقابله کنند و آنها را کاهش دهند.
هر ساله در سراسر جهان ۴۱ میلیون نفر قربانی بیماریهای غیر واگیر از قبیل بیماری قلبی، سکته مغزی، سرطان و دیابت میشوند و سوانح جادهای نیز عامل مرگ ۱.۳۵ میلیون نفر است.
«تدروس آدهانوم قبریسوس»، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت در این باره متذکر شد: بیش از نیمی از مردم جهان در شهرها سکونت دارند و این رقم همچنان در حال افزایش است. مقامات شهری تصمیماتی میگیرند که بر سلامت میلیاردها انسان تاثیر دارد و بنابراین برای رونق و پیشرفت شهرها لازم است تمامی افراد به خدماتی دسترسی داشته باشند تا وضعیت سلامت آنان را بهبود بخشد.
در این گزارش بر بخشهای کلیدی تاکید شده که مقامات شهری میتوانند با توجه و رسیدگی به آنها با عوامل اصلی بیماریهای غیر واگیر از جمله دخانیات، آلودگی هوا، رژیم غذایی نامناسب و عدم تحرک کافی مقابله کرده و ایمنی جادهها را نیز بهبود دهند.
به گفته سفیر جهانی بیماریهای غیر واگیر و مصدومیتهای سازمان جهانی بهداشت با تکرار موثرترین اقدامات در سطح جهانی میتوان جان میلیونها انسان را نجات داد.
به گزارش سایت اطلاعرسانی سازمان جهانی بهداشت، در میان ۱۹ مطالعه که ۱۵ مورد آن در کشورهای در حال توسعه انجام گرفته مشخص شد ۸۵ درصد موارد مرگ و میر زودهنگام افراد بزرگسال بر اثر بیماریهای غیر واگیر و بیش از ۹۰ درصد به دلیل سوانح جادهای بوده است.
برچسب ها :بهداشت،مصدومیت،دیابت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0