اسامی کارخانههایی که به همت قوه قضائیه احیا شدند
به گزارش قائم آنلاین، سید ابراهیم رئیسی هفته گذشته در سفری یکروزه به استان آذربایجان شرقی، طی بازدیدی سرزده در کارخانه ماشین سازی تبریز حاضر شد و ضمن بازدید از بخشهای مختلف این کارخانه، با تعدادی از کارگران و مدیران آنکه به دلیل خصوصیسازی با مشکلات جدی مواجه شده بود دیدار و گفتوگو کرد. وی
به گزارش قائم آنلاین، سید ابراهیم رئیسی هفته گذشته در سفری یکروزه به استان آذربایجان شرقی، طی بازدیدی سرزده در کارخانه ماشین سازی تبریز حاضر شد و ضمن بازدید از بخشهای مختلف این کارخانه، با تعدادی از کارگران و مدیران آنکه به دلیل خصوصیسازی با مشکلات جدی مواجه شده بود دیدار و گفتوگو کرد.
وی در نشست خبری پایان سفر یکروزه خود با اشاره به دیدار خود از کارخانه ماشینسازی، گفت: «توانمندسازی بخش خصوصی وظیفه اصلی دولت است و قوه قضائیه نیز تاکنون ۵۰۰ کارخانه را در سطح کشور احیا کرده و به چرخه تولید برگردانده که از این تعداد ۳۲ کارخانه مربوط به استان آذربایجان شرقی است».
اما این کارنامه موفق قوه قضائیه به مذاق برخی دولتیها خوش نیامد تا جایی که نسبت به این موضوع واکنش نشان دادند.
حسامالدین آشنا، مشاور رسانهای رئیسجمهور که در بسیاری از حملات رسانههای زنجیرهای دولتی به منتقدان، نام او هم مطرح میشود، با انتشار توئیتی در واکنش به اظهارات رئیسی نوشت: «لطفا؛ نام، مکان، علت در معرض تعطیل بودن، اقدامات مشخص دستگاه قضایی در هر مورد و وضعیت فعلی تولید هر مرکز را جهت تنویر افکار عمومی اعلان فرمایید».
این واکنش عجیب به اخبار مثبت راه افتادن کارخانهها و بازگشت کارگران به محل کار در شرایطی صورت میگیرد که بسیاری از کارخانهها در نتیجه سوءمدیریت مسئولان به تعطیلی کشیده شدهاند که تنها نام بردن از آنها فهرستی بلند را تشکیل میدهد.
با این حال خبرگزاری میزان تنها در یک بخش از سلسله گزارشهای خود، نام ۳۲ کارخانه که با اقدامات قوه قضائیه از بحران گذشته و به مدار تولید بازگشتهاند را با ذکر جزئیات اقدامات قوه قضائیه جمعآوری نموده است.
کارخانه آسفالت سیریز زرند کرمان، کارخانه لبنیات افتخار گلستان، شرکت تولید آجر سفال گرگان، کارخانه فرآوری زیتون در شهرک صنعتی مینودشت، کارخانه آجر سفال گنبدکاووس، تنها کشتارگاه استان ایلام، معدن سنگ کرومیت در شهرستان کهنوج، کارخانه تبریز کف و اشتغال به کار ۱۱۰ نفر از کارگران و پرسنل مجموعه، کارخانجات فولاد شهرستان زرند، کارخانه آجر دهدشت، آرتاویل تایر اردبیل، کارخانه لبنیات افتخار گلستان، کارخانه قند بردسیر، شرکت ابهربافت، آبفای شادگان، احیای ۲۸ واحد تولیدی و بازگشت ۱۲۷ کارگر به واحدهای تولیدی در خراسان شمالی، جلوگیری از بیکار شدن بیش از ۸۰۰ کارگر معدن زغال سنگ کوهبنان و تعداد زیادی از اسامی دیگر تنها گوشهای از مواردی هستند که قوه قضائیه با ورود خود و اقدامات مختلف از تعطیلی و یا بیکاری کارگران این مجموعهها جلوگیری نموده است.
موارد متعدد دیگری همچون سه شرکت و واحد تولیدی در سمنان، کارخانه لبنیات مینودشت، کارگاه تولید انواع سنگ در شیروان، روغن نباتی جهان، ماشین سازی تبریز، مبلمان و خودرو تبریز، تنها واحد نساجی خراسان شمالی، یک کارگاه تولیدی در درگز، مرکز پرورش اسب امین در چهارمحال و بختیاری، کارخانه خودروسازان بم، واحد تولیدی فولاد هیربد زرندیه، کارخانه شمش منیزیم فردوس، شرکت عمران مارون درگز، کارخانه روزبهان بندر گز و… فقط بخشی از فعالیتهای قوه قضائیه در حمایت از تولید ملی و کارگران است.
برچسب ها :کارخانه، قوه قضائیه، سفال
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0