کد خبر : 190901
تاریخ انتشار : جمعه 8 نوامبر 2019 - 10:15
-

بهترین زمان رصد پدیده همنشینی “ناهید” و ” ابرغول سرخ”

بهترین زمان رصد پدیده همنشینی “ناهید” و ” ابرغول سرخ”

به گزارش قائم آنلاین، مهندس مسعود عتیقی، مدیر انجمن نجوم آماتوری ایران در گفت‌وگو ، در این باره گفت: در ساعت ۲۲ و ۴۸ دقیقه شامگاه فردا شنبه ۱۸ آبان ملکه آسمان شامگاهی یعنی سیاره “ناهید” در ۳.۸ درجه شمال ستاره “دل کژدم” (قلب‌العقرب) قرار خواهد گرفت. وی ادامه داد: با توجه به غروب این اجرام

به گزارش قائم آنلاین، مهندس مسعود عتیقی، مدیر انجمن نجوم آماتوری ایران در گفت‌وگو ، در این باره گفت: در ساعت ۲۲ و ۴۸ دقیقه شامگاه فردا شنبه ۱۸ آبان ملکه آسمان شامگاهی یعنی سیاره “ناهید” در ۳.۸ درجه شمال ستاره “دل کژدم” (قلب‌العقرب) قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: با توجه به غروب این اجرام در این ساعت، بهتر است رصدگران برای رؤیت این پدیده نجومی تا قبل از ساعت ۱۷ و ۴۵ دقیقه که لحظه غروب این اجرام در افق غربی آسمان است، اقدام کنند.

به گزارش ایسنا، سیاره زهره یا ناهید (ونوس Venus) دومین سیاره زمین‌سان منظومه شمسی بوده و مدار آن در میان مدارهای زمین و عطارد قرار گرفته‌است. این سیاره از نظر مداری، نزدیکترین فاصله به زمین را دارد و بعد از ماه، درخشان‌ترین جرم آسمانی است که به هنگام شب در آسمان زمین دیده می‌شود. سطح سیاره زهره بسیار گرم و اتمسفر آن مملو از دی اکسید کربن است و همین امر موجب شده تا فضا به فضایی مسموم و کشنده تبدیل شود؛ از این رو تا کنون هیچ موجود زنده‌ای بر سطح سیاره زهره یافت نشده است.

ستاره دل کژدم نیز درخشان‌ترین ستاره صورت فلکی کژدم است. قلب عقرب یک ابرغول سرخ و یکی از درخشان‌ترین ستاره‌های آسمان به شمار می‌رود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

پانزده + 16 =