مسکن ملی خوب است ولی کافی نیست
به گزارش قائم آنلاین، فرشید پورحاجت در گفتوگو ، اظهار کرد: ما به عنوان بخش خصوصی از اینکه دولت سازوکاری برای تعادلبخشی به بازار مسکن تدوین کند و مسکن مناسب برای اقشار هدف بسازد استقبال میکنیم. ولی هر زمان دولت در حوزه مسکن مداخله کرده به طور ۱۰۰ درصد منتج به هدف نشده است. مصداق
به گزارش قائم آنلاین، فرشید پورحاجت در گفتوگو ، اظهار کرد: ما به عنوان بخش خصوصی از اینکه دولت سازوکاری برای تعادلبخشی به بازار مسکن تدوین کند و مسکن مناسب برای اقشار هدف بسازد استقبال میکنیم. ولی هر زمان دولت در حوزه مسکن مداخله کرده به طور ۱۰۰ درصد منتج به هدف نشده است. مصداق این مساله طرحهایی است که در ادوار گذشته مثل پروژه مسکن مهر، واگذاری زمین دولتی یا اجاره به شرط تملیک انجام شده که متاسفانه به هدف مورد نظر نرسیده است.
وی افزود: امیدواریم این طرح ماحصل آزمون و خطاهایی باشد که در پروژههای قبلی صورت گرفت. واقعیت این است که با چهار میلیون کاستی مسکن در کشور مواجهیم. در طرح اقدام ملی قرار است ۴۰۰ هزار واحد بسازد که میتواند ۱۰ درصد کمبود مسکن را جبران کند. لذا بازوی اصلی تولید مسکن کشور، بخش خصوصی است که باید با تسهیل قوانین و مقررات مزاحم، از ظرفیت این بخش استفاده شود.
بخش مسکن بعد از نفت بالاترین میزان اشتغال را دارد
دبیر کانون انبوهسازان با بیان اینکه بخش مسکن بعد از صنعت نفت بالاترین حجم اشتغال و میزان نقدینگی را به خود اختصاص میدهد گفت: هماکنون حجم گستردهای از املاک در تملک سازمانهای دولتی و عمومی قرار دارد و این سازمانها باید در جهت کاهش قیمت مسکن، زمینهای خود را برای طرح اقدام ملی به وزارت راه و شهرسازی معرفی کنند.
پورحاجت تصریح کرد: باید زمینهای وزارتخانههایی همچون نفت، جهاد کشاورزی، رفاه و پادگانهایی که درون شهرها هستند در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار گیرد تا مشکل زمین در شهرهای بزرگ حل شود. اما دو سال پیش وقتی بحث بازآفرینی شد آقای آخوندی گفت دستگاههای دولتی فقط ۴۶ متر زمین معرفی کردهاند.
وی با اشاره به چهار استان سیستان و بلوچستان، قم، خراسان شمالی و جنوبی که در مرحله اول ثبت نام طرح اقدام ملی قرار دارند گفت: چهار استان مذکور با کمبود مسکن مواجه نیستند و شرایطشان تا حدودی نسبت به دیگر استانها بهتر است. حتی مسکن مهر در خراسان و سیستان و بلوچستان متقاضی ندارد و میبینیم که طرح اقدام ملی در همین نقاط تعریف شده است که نشان میدهد بقیه سازمانها و ارگانهای دولتی در دیگر مناطق به کمک وزارت راه وشهرسازی نیامدهاند.
این کارشناس اقتصاد مسکن با بیان اینکه زنگ خطر بازار مسکن در کلانشهرها به صدا درآمده است گفت: رشد سنگین قیمت مسکن ناشی از کاهش تولید است. دولت باید مشکل تولید مسکن در شهرهای بزرگ را حل کند، نه اینکه برنامههای خود را صرفا به طرح اقدام ملی محدود کند.
ثبت نام مسکن ملی رسما شروع شد
روز ۱۸ آبان با حضور محمود محمودزاده، معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی، اولین مرحله رسمی ثبت نام در طرح اقدام ملی تولید و عرضه ۴۰۰ هزار واحد مسکونی در استانهای سیستان و بلوچستان، قم، خراسان شمالی و خراسان جنوبی آغاز شد.
در این مرحله متقاضیان شروط ثبت نام را مطالعه میکنند و تا سه روز فرصت دارند نسبت به بارگذاری مدارک اقدام کنند. ثبت نام اصلی در این چهار استان از روز سهشنبه شروع میشود و تا پایان ظرفیت، نامنویسی به پایان میرسد. البته این آخرین مرحله نیست بلکه ممکن است بر اساس افزایش ظرفیت و منابع ملکی در هر منطقه مجددا ثبت نام انجام شود.
پس از پایان مرحله نامنویسی در چهار استان مذکور از ابتدای هفته آینده متقاضیان در کردستان، کهگیلویه و بویراحمد و گلستان میتوانند ثبت نام کنند که همین مراحل طی میشود. در مرحله سوم در چهارمحال و بختیاری، همدان و یزد نامنویسی انجام میشود. متقاضیان باید به سایت www.tem.mrud.ir مراجعه کنند.
برچسب ها :مسکن ،پروژه، وزارتخانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0