راهکار اجرایی سند تحول پرهیز از سیاستزدگی است
به گزارش قائم آنلاین، محمدجواد اسماعیلی سراجی در همایش نقش معلم بسیجی در نظام تعلیم و تربیت که همزمان با هفته بسیج در سالن اجتماعات سپاه بهشهر برگزار شد اظهار کرد: معلمان با ترویج فرهنگ و تفکر بسیجی از پیشگامان احیای تمدن نوین اسلامی خواهند بود. وی بر تبیین درست مفهوم اندیشه و تفکر بسیجی
به گزارش قائم آنلاین، محمدجواد اسماعیلی سراجی در همایش نقش معلم بسیجی در نظام تعلیم و تربیت که همزمان با هفته بسیج در سالن اجتماعات سپاه بهشهر برگزار شد اظهار کرد: معلمان با ترویج فرهنگ و تفکر بسیجی از پیشگامان احیای تمدن نوین اسلامی خواهند بود.
وی بر تبیین درست مفهوم اندیشه و تفکر بسیجی در جامعه تاکید کرد.
کارشناس مسائل تربیتی ادامه داد: همگان بدانند تا وقتی تفکر بسیجی و فرهنگ بسیجی در کشور ما متبلور و در جریان باشد، جمهوری اسلامی شکست ناپذیر بوده و دژ تسخیرناپذیر همه آزادیخواهان و عدالت خواهان خواهد بود، رمز ماندگاری و بقای جمهوری اسلامی در تفکر بسیجی نهفته است.
اسماعیلی سراجی پایه تفکر بسیجی را بر دو رکن اعتقاد به مسئولیت انسان و بصیرت و روشن بینی دانست و گفت: تفکر بسیجی با روحیه احساس بی مسئولیتی، روحیه ولش کن ، برو خوش باش، به تو چه ارتباطی داره و به خودت بپرداز در تعارض و تضاد است.
وی در تعریف عنصر بسیجی گفت: هر فردی که در یک بستر انسانی و اعتقادی و با احساس مسئولیت و بصیرت مشغول فعالیت است، هرجا که باشد بسیجی است.
کارشناس مسائل تربیتی تحقق آرمانها و ارزشهای انقلاب اسلامی را مستلزم تلاش همه جانبه در ابعاد فرهنگی، علمی، سیاسی و…. دانستهاند که از مهم ترین آن عرصه تعلیم و تربیت است، ادامه داد: اساس زیرساختهای تعالی همه جانبه یک کشور در حوزه تعلیم و تربیت نهفته است و این عرصه ابزار بسیار مهم و جدی برای ارتقای سرمایه انسانی یک کشور است در نتیجه تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی منوط به اینکه برون داد نظام تعلیم و تربیت ما انسانی باشد.
اسماعیلی سراجی افزود: یکی از راهکارهای اجرایی سند تحول پرهیز از سیاست زدگی و دخالت سیاسی نابجا در دستگاه تعلیم و تربیت است و مسئولین باید از تبدیل دستگاه تعلیم و تربیت کشور به عرصه تاخت و تاز جناح های سیاسی جلوگیری کنند.
وی دیگر راهکارهای اجرایی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را اتکا به روحیه انقلابی و تفکر بسیجی در اجرای سند تحول بدون ترس و محافظه کاری، استفاده از روش های جدید و ابتکاری در تدریس برای تربیت نسل آینده کشور مانند شهید چمران، شهریاری، حججی و …. ، توجه به موضوع مهارت آموزی بویژه مهارت های زندگی در بین دانشآموزان و ترسیم چشم اندازی روشن و امید بخش در دل دانشآموزان و حضوری معنوی و هدایت گر در ذهن آنان دانست.
برچسب ها :کارشناس،معلم ،انقلاب
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0