کد خبر : 194832
تاریخ انتشار : شنبه 30 نوامبر 2019 - 15:25
-

نداشتن امنیت شغلی مهم‌ترین مشکل رسانه‌ها است

نداشتن امنیت شغلی مهم‌ترین مشکل رسانه‌ها است

به گزارش قائم آنلاین، سینا قربانی در گفت وگو ، با اشاره به اینکه خانه مطبوعات مازندران در جایگاه مطلوبی قرار دارد، اظهار کرد: خانه مطبوعات تشکل غیردولتی است که از سال ۸۱ در استان شروع به فعالیت کرد و هفتمین دوره مدیریتی آن در حال سپری شدن است، که توانسته در مسیری قرار بگیرد

به گزارش قائم آنلاین، سینا قربانی در گفت وگو ، با اشاره به اینکه خانه مطبوعات مازندران در جایگاه مطلوبی قرار دارد، اظهار کرد: خانه مطبوعات تشکل غیردولتی است که از سال ۸۱ در استان شروع به فعالیت کرد و هفتمین دوره مدیریتی آن در حال سپری شدن است، که توانسته در مسیری قرار بگیرد که مسئولان و مدیران ارشد این خانه آن را به رسمیت بشناسند.

وی نداشتن امنیت شغلی را از مهم ترین مشکلات اصحاب رسانه دانست و خاطرنشان کرد: تمام تلاش مان این است که کمک کننده وضعیت خبرنگاران باشیم و به خبرنگارانی  که درگیر مسائل قضایی پیرامون حرفه خود هستند، مشاوره های  حقوقی بدهیم.

مدیرعامل خانه مطبوعات مازندران با بیان اینکه بیمه یکی دیگر از چالش‌های خبرنگاران است، اظهار کرد: اداره ارشاد سیاست های مختلفی در این خصوص پیدا کرده است، بیمه هنرمندان، بسته های ارشاد؛ اما به مدیران توصیه می کنم که خبرنگاران را در اداره تامین اجتماعی در قالب کارگاه های زیر پنج نفر تشکیل پرونده دهند و بیمه کنند.

وی ادامه داد: از مدیران رسانه تقاضا می کنم خبرنگارانی را که واقعا در رسانه قلم می زنند تحت پوشش بیمه قرار دهند و همانطور که بارها مشاهده شده است، مدیران اعضای خانواده خود را بیمه می کنند، که فضای خوبی را ایجاد نمی کند.

قربانی تخصص ناعادلانه رپرتاژهای دولتی را از مشکلات روزنامه نگاران خواند و تاکید کرد: غالبا افرادی که به دلیل ارتباط های نزدیک با شهرداری فاکتورهای نجومی می گیرند، باید چاره ای اندیشیده شود.

وی توزیع عادلانه رپرتاژ را برای ارتقای سطح رسانه های محلی لازم دانست و خاطرنشان کرد: نبود ثبات در بازار کاغذ و اقتصاد از مشکلات رسانه های مکتوب است که وضعیت خوبی ندارند.

مدیر عامل خانه مطبوعات مازندران تصریح کرد: حق الزحمه کم خبرنگاران از مشکلات دیگر اصحاب رسانه است، وضعیت پوشش خبر، اصلا صرفه اقتصادی ندارد، نرخ خبر کم است؛ وقتی قیمت پوشش خبر ۱۰ هزار تومان و یا گزارش در بهترین حالت ۵۰ هزار تومان است، مبلغ ناچیزی که امیدواریم در آینده نتایج مثبتی را شاهد باشیم.

وی به برگزاری هشتمین جشنواره خبرگزاری ها و رسانه های مازندران اشاره کرد و گفت: از بازده زمانی ۱۰ خرداد ۹۷ لغایت ۱۵ آذر ۹۸ در رسانه های که دارای مجوز از هیئت نظارت بر مطبوعات منتشر شده اند می توانند در جشنواره شرکت کنند.
قربانی از بخش های این جشنواره عنوان کرد: خبر، مقاله، سرمقاله و یادداشت، عکس، گزارش، مصاحبه، تیتر، طراحی و صفحه‌آرایی، طنز اجتماعی، کاریکاتور و بخش سوژه‌ی خبر که امسال به جشنواره اضافه شده است، برگزار می‌شود.

وی داوری جشنواره مطبوعات را بدون هر گونه دخل و تصرف از طرف اداره ارشاد و خانه مطبوعات خواند و گفت: داورها از مطالعات رسانه وزارت ارشاد هستند و آثار مستقیما کارتابل آنان فرستاده می‌شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

2 × چهار =