کد خبر : 194987
تاریخ انتشار : یکشنبه 1 دسامبر 2019 - 13:00
-

فوت ۱۹ نفر به دلیل ابتلا به آنفلوانزا

فوت ۱۹ نفر به دلیل ابتلا به آنفلوانزا

به گزارش قائم آنلاین، علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزیر بهداشت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ظرف چند روز گذشته ۲۰۰ نفر بر اثر آلودگی در تهران در بیمارستان‌ها بستری شدند. وی ادامه داد: در خصوص آلودگی و اثرات آن، بیماری‌های منتسب به آن داریم، یعنی فرد بیماری که مشکل تنفسی یا بیمار مزمن قلبی که

به گزارش قائم آنلاین، علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزیر بهداشت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ظرف چند روز گذشته ۲۰۰ نفر بر اثر آلودگی در تهران در بیمارستان‌ها بستری شدند.

وی ادامه داد: در خصوص آلودگی و اثرات آن، بیماری‌های منتسب به آن داریم، یعنی فرد بیماری که مشکل تنفسی یا بیمار مزمن قلبی که در اثر آلودگی هوا بیماری‌اش تشدید می‌شود.

معاون بهداشت وزیر بهداشت با بیان اینکه تعطیل کردن مدارس کاری بسیار موقتی است، گفت:‌ مهمترین پیشنهاد ما این است که منشأ آلودگی را باید از بین برد و این منشأ، خودروها و بنزین است.

بیشتر بخوانید:

تفاوت آنفلوآنزا با سرماخوردگی چیست؟

رئیسی با تأکید بر اینکه باید حمل و نقل عمومی درست باشد، خاطرنشان کرد: ارائه بنزین یورو ۴ و یورو ۵ ، به طور کامل در همه شهرها پوشش داده نمی‌شود.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه کیفیت خودروها بسیار پایین بوده و ناقص سوختن بنزین باعث آلودگی می‌شود، ابراز داشت: زمانی که در هوا منوکسیدکربن و سرب زیادی باشد، باعث ایجاد مشکلات تنفسی می‌شود.

وی اضافه کرد: پیشنهادات زیادی در خصوص کاهش آلودگی هوا وجود دارد اما اجرا کردن آنها مهم است. حمل و نقل عمومی ما دچار مشکل است، ضمن اینکه هرازچندگاهی تصمیماتی گرفته می‌شود که برای نمونه می‌خواستند اجازه ورود موتورسیکلت‌های کاربراتوری را دوباره بدهند که ما به آن اعتراض کردیم.

معاون بهداشت وزیر بهداشت با بیان اینکه موضوع آلودگی بعد از مدتی مطرح شدن دوباره رها می‌شود، گفت: در خصوص بحث فاضلاب خوزستان باید گفت چه کار کردیم؟ در نتیجه باید کارهای اساسی و زیربنایی انجام دهیم.

وی درباره آخرین وضعیت بروز و درمان آنفلوانزا در کشور، گفت: طبق آخرین گزارشی که به دست ما رسیده، طی یک هفته از دوم تا هشتم آذرماه، ۲۷۳ نفر به دلیل ابتلا به آنفلوآنزا در بیمارستان بستری شده اند. همچنین ۱۳۰۰ نفر به دلیل بیماری‌های تنفسی به مراکز بستری و سرپایی مراجعه کرده اند.

وی افزود: متاسفانه طی این یک هفته ۱۹ نفر به دلیل ابتلا به آنفلوآنزا فوت شده‌اند که البته همه افراد فوتی یا بستری شده، مبتلا به بیماری زمینه‌ای اعم از بیماری های تنفسی، قلبی، سرطان و… بوده اند.

*اچ‌آی‌وی دیگر بیماری مرگبار نیست

همچنین محمدمهدی گویا رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت از آماده‌سازی برنامه پنجم استراتژیک مبارزه با ایدز با همکاری ۲۳ سازمان و وزارتخانه خبر داد و گفت:‌ امیدواریم این برنامه در شورای عالی سلامت تصویب شود.

وی با اشاره به هدفگذاری‌های درنظر گرفته شده در این برنامه بیان داشت: تصمیم گرفتیم انقلابی در کیفیت برنامه‌های مبارزه با ایدز در کشور ایجاد کنیم و کیفیت کارها را چند برابر کنیم تا منجر به افزایش بیماریابی، درمان و رضایت افراد مبتلا به ایدز شود.

گویا با تأکید بر اینکه اچ‌آی‌وی دیگر بیماری مرگبار نیست، گفت: اگر فرد به خوبی از خود مراقبت کند و ارتباط تنگاتنگی با افراد مراقبت‌کننده داشته باشد، می‌تواند تا شصت سال از زمان ابتلا خود به زندگی خود ادامه دهد.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه بیماری اچ‌آی‌وی با پایان خود فاصله دارد، افزود: افزایش آگاهی هر چه بیشتر مردم به ویژه کسانی که در معرض بیشتری بیماری قرار دارند، در پیشگیری از آن مؤثر است.

گویا با بیان اینکه در دنیا ۸ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر هنوز بیماری ایدز آنها تشخیص داده نشده است، گفت: در ایران نیز حدود ۳۵ هزار نفر هنوز بیماری‌شان تشخیص داده نشده است.

وی از همکاری وزارت بهداشت با سازمان‌های مختلفی همچون سازمان بهزیستی و زندان‌های کشور خبر داد و گفت: ۸ تیم ارزیابی در سطح استان‌های کشور تشکیل داده‌ایم و امیدواریم ظرف ماه‌های آینده نتایج آن اعلام شود. هدف ما از این کار افزایش بیماریابی با تشخیص و درمان آنها در سطح کشور، استان و شهرستان است.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه این برنامه جایگاه ویژه‌ای در برنامه پنجم استراتژیک مبارزه با ایدز دارد، گفت: ما به دنیا قول داده‌ایم که پیشگیری اولویت اول ماست.

گویا اضافه کرد: سازمان ملل از کشورها خواسته است که بودجه پیشگیری را به میزان ۲۶ درصد بودجه کل مربوط به اچ‌آی‌وی برسانیم که ما اکنون از این میزان عبور کرده‌ایم.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با تأکید بر اینکه در برنامه پنجم استراتژیک مبارزه با ایدز، آموزش و اطلاع‌رسانی به مردم را هدفمند می‌کنیم، گفت: یکسری از این آموزش‌ها برای عموم مردم و یکسری برای افراد پرخطر است.

وی افزود: قصد داریم از روش‌های جدید ارتباطی و بخش غیردولتی و خصوصی در این زمینه کمک گرفته و استفاده کنیم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

2 × 4 =