رشد ۱۹ درصدی بودجه ۹۹ معاونت زنان
به گزارش قائم آنلاین، زهرا جواهریان در گفتوگو ، بیان کرد: دولت برای سال ۹۹ معاونت امور زنان و خانواده بودجه ۲۵ میلیارد تومان را پبیشنهاد کرده است و بودجه این معاونت در سال ۹۸ معادل ۲۱ میلیارد تومان مصوب شده بود که از این اعتبار ۲۰میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان ابلاغ شده است. معاون
به گزارش قائم آنلاین، زهرا جواهریان در گفتوگو ، بیان کرد: دولت برای سال ۹۹ معاونت امور زنان و خانواده بودجه ۲۵ میلیارد تومان را پبیشنهاد کرده است و بودجه این معاونت در سال ۹۸ معادل ۲۱ میلیارد تومان مصوب شده بود که از این اعتبار ۲۰میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان ابلاغ شده است.
معاون برنامه ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در ادامه تصریح کرد: با توجه به نقش ستادی و سیاستگذاری که معاونت امور زنان و خانواده در راستای توانمندسازی زنان و خانواده و همچنین ارتقای شاخصهای عدالت جنسیتی با کمک سایر دستگاههای دولتی و غیر دولتی دارد، به طور قطع توجه به افزایش اعتبار این حوزه امری ضروری و اجتناب ناپذیر است.
جواهریان با بیان اینکه معاونت امور زنان و خانواده در بخشی از فعالیتهای خود ذیل چهار برنامه (راهبری و حمایت از تحکیم بنیان خانواده، ارتقاء شاخص های عدالت جنسیتی، ارتقاء توانمندی و مشارکتهای اجتماعی زنان و طرح تاب آوری) اقداماتی را انجام میدهد افزود: در بحث تحکیم بنیان خانواده و افزایش مهارتهای ارتباطی و کاهش فاصله بین اعضای خانواده یکی از برنامههای مهمی که به عنوان طرح ملی دنبال می کنیم، طرح “گفتگوی ملی خانواده “و “گفتگوی بین نسلی ” است.
وی در ادامه تصریح کرد: به طور قطع معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در جهت اجرای برنامه راهبری و حمایت از تحکیم بنیان خانواده بخشی از اعتبارات سال ۹۹ را به این امر اختصاص می دهد.
معاون برنامه ریزی و هماهنگی گفت: به منظور ارتقاء توانمندی و افزایش مشارکت اجتماعی زنان با همکاری وزارت کشور ، سازمان فنی و حرفهای و جهاد دانشگاهی طرحهایی را در دست اجرا داریم.
وی در ادامه افزود: بخشی از این طرح ها به موضوع زنان سرپرست خانواری که در سکونتگاههای غیر رسمی زندگی می کنند وهمچنین زنان سرپرست خانواری که به طور عمومی شناسایی می شوند و تحت پوشش کمیته امداد و یا سازمان بهزیستی نیستند، می پردازد.
جواهریان با بیان اینکه حدود ۱۲ هزار زن سرپرست خانوار در سال ۹۸ در این طرح قرار خواهند گرفت گفت: در مرحله اول اجرای این طرح به زنان جامعه هدف مهارتهای آموزشی داده شده است و در مرحله دوم براساس استعدادهایشان مهارتهای تخصصی را می آموزند ودر مرحله آخر دستیابی به اشتغال بسیار مهم است که معاونت امورزنان و خانواده با همکاری دستگاههای ذیربط تدابیری را در این خصوص اندیشیده است.
معاون برنامه ریزی و هماهنگی با اشاره به اینکه بخشی از اعتبارات به اجرای طرح تاب آوری اختصاص می یابد گفت: این طرح در قالب برگزاری دورهها و کارگاههای آموزشی در سطح استانها اجرایی می شود.
وی در ادامه افزود: این دوره برای افراد ظرفیتی مهیا می کند تا بیاموزند چگونه بر ناملایمات زندگی چیره شده و مهارتها و تواناییهای خود را برای فائق آمدن بر مسائل و مشکلات به کار گیرند و خود را پس از رویارویی با چالشها بازیابی کنند.
جواهریان در ادامه درباره ارتقاء شاخصهای عدالت جنسیتی یادآور شد: شاخصهای عدالت جنسیتی با کمک دستگاههای مختلفی که عضو کارگروه ستاد ملی زن و خانواده هستند و با همکاری قوه مقننه و قوه قضائیه تدوین شده است، براین اساس ۸ محور ، ۲۵ شاخص اصلی و۱۷۹ شاخص اختصاصی را تهیه و ابلاغ شده است.
وی در ادامه افزود: در حال حاضر شناسنامه کلی شاخصها تدوین شده و تقسیم کار دستگاهی در زمینه تولید آمارهای حوزههای مختلف در دست اقدام می باشد و معاونت امور زنان و خانواده در حال طراحی سامانه این برنامه است.
جواهریان تصریح کرد: طرح شاخصهای عدالت جنسیتی یکی از مهم ترین برنامههایی است که معاونت در سه ماهه آخر سال ۹۸ و به طور ویژه در سال ۹۹ آن را پیگیری می کند و قطعا بخش اعظمی از اعتبارات سال ۹۹ به این موضوع اختصاص دارد.
معاون برنامه ریزی و هماهنگی در ادامه گفت: با توجه به اهمیت موضوع ،تمامی دستگاهها موظف هستند در ردیف برنامه بودجه سازمان خود ، ارتقاء وضعیت شاخصهای عدالت جنسیتی را لحاظ کنند.
جواهریان ادامه داد: از دیگر اقدامات انجام شده توسط معاونت امور زنان و خانواده تدوین ۳۱ سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده استان است که در حال حاضر ۱۸ سند آن در شورای برنامه ریزی استانهای کشور به تصویب رسیده است.
وی در ادامه افزود: در تدوین این سند تلاش شده است تا علاوه برنتیجه محور بودن آن ، سطوح شهرستانی در سطح تفصیلی سند مدنظر قرار گرفته و در آن لحاظ شود. همچنین در تدوین سند به این امرتاکید شده است که آحاد کنشگران توسعه (جامعه نخبگان ، جامعه مدنی به عنوان نمایندگان مردم ) در تدوین سند دخیل باشند.
جواهریان در خاتمه گفت: یکی دیگر از دستاوردهای معاونت امور زنان و خانواده، برگزاری نشستهای منطقهای در قالب کارگاه های تخصص –آموزشی ویژه تشکلهای اجتماعی زنان و خانواده استانهای سراسر کشور با هدف توان افزایی تشکلهای اجتماعی زنان و خانواده میباشد که تاکنون برای ۲۱ استان برگزار شده است و تا پایان سال برای ۱۰ استان دیگر نیزبرگزار میشود.
برچسب ها :بودجه،کارگاه ،تدوین
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0