کد خبر : 197885
تاریخ انتشار : جمعه 13 دسامبر 2019 - 20:51
-

بیداری مردم و شناختن منافقان حکمت درون فتنه است

بیداری مردم و شناختن منافقان حکمت درون فتنه است

به گزارش قائم آنلاین، حجت‌الاسلام محمدصادق محمدی لائینی در خطبه‌های این هفته نمازجمعه شهرستان نکا با اشاره به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در رابطه با فتنه‌های احتمالی پیشروی ملت ایران، اظهار کرد: هیچوقت نبوده که در دنیا فتنه روی ندهد بلکه از روز خلقت حضرت آدم فتنه بوده و رهبر انقلاب نیز مردم را از

به گزارش قائم آنلاین، حجت‌الاسلام محمدصادق محمدی لائینی در خطبه‌های این هفته نمازجمعه شهرستان نکا با اشاره به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در رابطه با فتنه‌های احتمالی پیشروی ملت ایران، اظهار کرد: هیچوقت نبوده که در دنیا فتنه روی ندهد بلکه از روز خلقت حضرت آدم فتنه بوده و رهبر انقلاب نیز مردم را از فتنه‌های احتمالی آینده هوشیار کرده‌اند.
وی افزود: در انقلاب ما هم اتفاقات مثبت و هم منفی روی داده که این دست‌انداز‌ هایی که در کار انقلاب با فتنه‌ها و مخالفت‌ها از زمان بنی‌صدر که خود ریشه فتنه بوده و منافقین تا لیبرال‌ها، سلطنت‌طلب‌ها، صوفیه و فتنه ۸۸ تا فتنه ۹۸ همچنان ادامه دارد که تمام نیز نشده است اما مردم باید بیدار باشند و فکر نکنند که فتنه تمام شده بلکه دشمنان به دنبال جرقه برای ورد به میدان و ایجاد فتنه‌های جدید هستند.
امام جمعه موقت نکا حکمت درون فتنه را بیداری مردم و شناخته شدن منافقان دانست و خاطرنشان کرد: البته این فتنه‌ها دو نفع نیز دارند که یکی بیداری و هوشیاری مردم و دیگری اینکه در این فتنه‌ها افراد نیز شناخته شده و غربالگری صورت می‌گیرد تا دشمنان، دوستان و منافقان از هم معلوم شوند که این از حکمت‌های خوب فتنه‌ها است.

* ظهور منجی موعد جهان بدون خشونت و افراط
محمدی لائینی در ادامه به موضوع جهان عاری از خشونت و افراطی‌گری نیز پرداخت و تصریح کرد: ما هرچه خبرهایی از دنیا می‌شنویم همه مسائل منفی و خشونت است که هرجا را نگاه کنیم قتل، کشتار، تجاوز به حقوق مردم، اشغال سرزمین‌ها، درگیری، گرفتاری و مشکلات مردم که قشر مستضعف در آن له شده‌اند.
وی افزود: تنها یک زمان را می‌توان مثال زد که در آن جهان عاری از خشونت و افراطی‌گری را شاهد بود و آن نیز زمان ظهور منجی عالم بشریت است که دیگر خشونت، افراط و تفریط نبوده و صلح و امینت و عدالت حاکم است.
خطیب جمعه نکا اسلام را فراتر از مسلمانی مردم توصیف و اذعان کرد: اسلام دین خوب صلح، امنیت و عدالت است اما اگر ما مسلمان خوبی نیستیم، دین و کتاب خوبی داریم چراکه دعوت دین اسلام به صلح و سلم است.
وی اضافه کرد: البته دو اشکال وجود دارد که یکی بد عمل کردن مسلمانان است و ما فکر می‌کنیم این همان اسلام است درحالیکه این مسلمان مسلمانی‌اش اشکال دارد، حالا یک مدیری کار اشتباهی کرده اشکال در جمهوریت است نه در اسلامیت و نباید به حساب اسلام و انقلاب و نظام گذاشت
محمدی لائینی تأکید کرد: باید هوشیار باشیم که اشتباه زیاد است اما باید بین مفهوم و مصداق فرق قائل شد که اگر یک مسئولی اشتباه می‌کند اسلام را نباید به این افراد بشناسیم.
وی افزود: اشکال دوم این است که تبلیغ بدی نیز از اسلام شده و تبلیغ دشمن بد است تاجایی که مردم را کم کم دلسرد می‌کند و تحریکات دشمن می‌تواند دنیا را خراب و جمعیتی را منحرف کند به عنوان مثال شمشیر در تصویر امام علی(ع) را نماد خشونت‌گرایی اسلام می‌دانند اما شمشیر همواره نماد خشونت نیست بلکه نشانه مقاومت است و اگر این شمشیر نبود امروز ما اینجا جمع نبودیم.
امام جمعه موقت نکا بیان کرد: قرآن فرمود نسبت به کفار باید درشت‌خو باشیم اما عمل بد ما و تبلیغ بد دشمن باعث می‌شود اسلام را درست نفهمیم اسلام را نباید با افراد بشناسیم بلکه افراد را باید با اسلام بشناسیم.

* خانواده رکن ساختن اجتماع
این مسئول همچنین ایمان، تقوا و عدالت را روح جامعه خواند و اظهار کرد: اگر هر فردی اصلاح شود جامعه کوچکتر یعنی خانواده اصلاح شده و اگر خانواده اصلاح شود جامعه نیز اصلاح می‌شود بنابراین نباید بگوییم جامعه بد شده بلکه جامعه به جز خود من و شما کس دیگری نیست و اگر ما اصلاح شویم جامعه اصلاح می‌شود.
وی گفت: چهار نوع خانواده تصویر شده که یکی خانواده متکامل است که هیچ نقص و عیبی در آن وجود نداشته و از هر نظر کامل است که به معصومین علیهم‌السلام اختصاص دارد تاجایی که ذره‌ای عیب، نقص، فراموشی، نسيان و عصیان در آن ابدا وجود ندارد.
محمدی لائینی ادامه داد: دومین نوع خانواده متعادل است که درجاتی پایین‌تر داشته و خانواده‌ای است که شئون اخلاق، ایمان و ادب در آن رعایت می‌شود و اعضا افرادی هستند که دارای ایمان و اعتقادات دینی و اخلاق بوده و با هم پیوند دارند.
وی افزود: در این خانواده صمیمیت، محبت، عشق و عاطفه حاکم بوده و حرف اول را می‌زند، اهل ایمان، ولایت، گرم و صمیمی هستند و رابطه با خدا، خود و مردم از نظر اخلاق و ادب خوب بوده که این خانواده موازین دینی، شرعی، قانونی و اخلاقی را رعایت می‌کند.
خطیب جمعه نکا اذعان کرد: چند درجه پایین‌تر خانواده‌ای داریم که بنیان خانواده در آن سست و متزلزل است یعنی در این خانواده محبت و عاطفه وجود ندارد، در کنار هم زندگی می‌کنند اما دلها با هم نیست، نه پدر و مادر اولاد را می‌شناسند نه اولاد حق پدر و مادر را منظور می‌کنند که دراین خانواده ایمان و عشق و صفا و صمیمیت نیست، مالشان نیز پاک نیست و اعتقادات نیز ضعیف و از نظر اخلاق و ادب صفر هستند این خانواده متزلزل و هر آن در حال فروپاشی است.
وی گفت: از این پایین‌تر نیز خانواده متلاشی است که ارکان کاملاً متزلزل شده و نه تنها عشق و صمیمیت تمام شد بلکه از هم پاشیده شده و محو شدند، زن و مرد همدیگر را می‌شناسند و فرزندان نیز گمراه شدند که خانواده طلاق نمونه آن است.
محمدی لائینی تأکید کرد: در این خانواده دیگر نمی‌توانند همدیگر را حتی برای یک ساعت نیز تحمل کنند و فرزندان هیچ آغوش گرمی ندارند که بزرگترین ضربه روحی و روانی از ناحیه پدر و مادری که نتوانند همدیگر را تحمل کنند و جدا می‌شوند به فرزندان وارد می‌شود که آینده خطرناکی در انتظار فرزندان آن‌ها خواهد بود.

* ضربات خانواده متلاشی به جامعه
وی افزود: بیشترین ضربات به فرزندان از ناحیه نادانی و رفتار نامناسب پدر و مادر وارد می‌شود برهمین اساس خانواده در اسلام خیلی مهم بوده و حفظ خانواده اصل بسیار مهمی است که دستوراتی برای حفظ آن وجود دارد.
امام جمعه موقت نکا بیان کرد: اولین اصل حفظ خانواده در اسلام ایمان و اعتقادات دینی است که با اعتقادات دینی ایمان خود و فرزندان خود را قوی کنیم، درخانه باید صدای قرآن شنیده شود و نماز حاکم بوده و رابطه با خود، خدا و مردم تعریف شده باشد.
این مسئول اضافه کرد: صمیمیت و محبت دومین مورد است تکه ا عشق و محبت بین‌شان حاکم باشد این خانواده ماندگار است و متلاشی نمی‌شود راهکار سوم نیز اخلاق خوب است یعنی خشن نباشیم که هم به اعضای خانواده و هم سایر مردم مربوط است.
در پایان گفت: همسایه نباید از ما آسیب ببیند یک مدیر با زیردستان باید با اخلاق و ادب رفتار کند که اگر مراعات کنیم خانوده‌ها سالم می‌مانند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

18 − پنج =