پوتین: بعید است سنا ترامپ را برکنار کند
به گزارش قائم آنلاین، به نقل از خبرگزاری راشا تودی، ولادیمیر پوتین، رییس جمهوری روسیه درباره استیضاح ترامپ و تحریمهای ضد روسی واشنگتن گفت: سنای تحت کنترل جمهوریخواهان بعید است که ترامپ را براساس این اتهامات واهی برکنار کند. این اتهامات در واقع از همان منبعی میآیند که به رسوایی شکستخورده روسیهگیت برمیگردد. وی گفت
به گزارش قائم آنلاین، به نقل از خبرگزاری راشا تودی، ولادیمیر پوتین، رییس جمهوری روسیه درباره استیضاح ترامپ و تحریمهای ضد روسی واشنگتن گفت: سنای تحت کنترل جمهوریخواهان بعید است که ترامپ را براساس این اتهامات واهی برکنار کند. این اتهامات در واقع از همان منبعی میآیند که به رسوایی شکستخورده روسیهگیت برمیگردد.
وی گفت که لفاظیهای ضد روسی و اقدامات ضد روسی بسیار تاسفبار هستند به خصوص وقتی که از طرف برخی افراد خاص بیان میشود. برای مثال آمریکا سعی دارد که خط لوله گاز روسیه به آلمان را متوقف کند با این ادعا که کمک به اوکراین ضروری است. اگر آنها واقعا میخواهند به اوکراین کمک کنند میتوانند به آنها پول بدهند.
رهبر روسیه در ادامه افزود: معاهده جدید استارت برای کاهش تسلیحات هستهای به زودی منقضی میشود، اما اگر آمریکا موافقت کند میتواند همچنان مفید و موثر باقی بماند. اگر این معاهده لغو شود هیچ مانعی برای محدودسازی زرادخانههای هستهای دو کشور باقی نخواهد ماند.
او در پاسخ به سوالی در مورد اوکراین و پیامدهای نشست چهارجانبه نرماندی در فرانسه گفت که تمایل چندانی به اظهارنظر شخصی درباره رهبران خارجی نظیر ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهوری اوکراین حتی بعد از بازنشستگی ندارد، اما از نظر وی درباره روند صلح میتواند بگوید که سخنان زلنسکی مبنی بر اینکه توافقنامه صلح مینسک باید مورد بازنگری قرار گیرد، جای بحث دارد. پوتین گفت: توافق مینسک هسته اصلی روند آشتی است، اما دولت جدید اوکراین ظاهرا موضع چندان متفاوتی با دولت قبلی این کشور ندارد.
رئیسجمهوری روسیه همچنین درباره جشنهای مرتبط با “روز پیروزی” و تهدید برخی از رهبران خارجی برای عدم شرکت در آن به نشانه اعتراض به سیاستهای روسیه گفت: معتقدم این کار بیاحترامی به تمام کسانی خواهد بود که جانشان را فدای شکست آلمان نازی کردند، از جمله افرادی از همان کشورها که قصد دارند این مراسم مسکو را بایکوت کنند.
رهبر روسیه همچنین تاکید کرد، جنبشی برای تقبیح سیاستهای میخائیل گورباچف، آخرین رهبری شوروی که به فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی منجر شد، هیچگونه اهمیت عملی نخواهد داشت، حتی اگر تصویب شود. تقویت هر نوع ایدئولوژی در قانون اساسی روسیه ایده مناسبی نیست. اتحاد جماهیر شوروی یک ایدئولوژی دولتی داشته و پایان خوبی نداشت.
پوتین همچنین درباره طرحهای موسوم به “پروژههای ملی” که اعتباراتی برای ابتکارعملهای خاص برای تقویت بخشهای مشخصی از اقتصاد روسیه است و اینکه آیا آنها به بازبینی احتیاج دارند، گفت: نیازی به تغییرات مهم حس نمیشود اما موافقم که برخی از مقامها باید مسوولیت بیشتری را برای شکستهایی که گهگاه رخ میدهد، عهدهدار باشند.
از رئیسجمهوری روسیه همچنین درباره نیاز به اصلاح قانون اساسی و تقویت پارلمان به بهای قوه مجریه سوالی پرسیده شد. پوتین گفت چنین تغییراتی نیازمند بررسیهای فراوان است. او بر انجام “اصلاحات معناداری” که اجازه نمیدهد شخصی بیش از دو دوره در قدرت باشد، تاکید کرد. در نسخه کنونی عبارت “متوالی” آورده شده است و بنابراین پوتین مجاز شد تا چهار دوره، با یک وقفه چهار ساله، رئیس جمهور شود و دورهای نخستوزیرِ دیمیتری مدودف باشد.
ولادیمیر پوتین در ادامه صحبتهایش گفت روسیه “ترسی” از تورم ندارد اما خواستار متعادل نگه داشتن آن است و به جزئیاتی از اینکه کشورش چگونه ذخایر مالی خودش را مدیریت میکند، از جمله با سرمایهگذاری آنها در اقتصاد ملی پرداخت.
در این کنفرانس مطبوعاتی، یک خبرنگار چینی هم درباره اینکه روابط میانه مسکو و پکن تا چقدر حسنه است و اینکه دو کشور چطور میتواند در دفاع از نظم جهانی چندجانبه مقابل اقدامات یکجانبه برخی کشورها متحد شوند، سوالی پرسید. پوتین گفت مناسبات چین-روسیه به علت اعتماد دوجانبه بالا میان آنها ویژه است و به تجارت محدود نمیشود.
او ادامه داد، دیگر یک جهان تکقطبی وجود ندارد و اعتقادی مبنی بر وجود آن یک توهم است. روابط بینالمللی از اقتصادها نشات میگیرد. آمریکا دیگر کشوری نیست که نصف اقتصاد جهان را همچون پس از جنگ جهانی دوم کنترل کند و حقایق هم همین را نشان میدهد.
برچسب ها :کنفرانس ،خبرنگار ،رهبر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0