کد خبر : 199564
تاریخ انتشار : یکشنبه 22 دسامبر 2019 - 9:40
-

ابداع رباتی که ۵ برابر وزن خود را حمل می‌کند

ابداع رباتی که ۵ برابر وزن خود را حمل می‌کند

به گزارش قائم آنلاین، به نقل از دیلی میل، ظاهر ربات مذکور همانند حشره است و دارای عضلات مصنوعی است که به سه پای آن متصل هستند. این ربات “DEAnsect” نام دارد و از مواد نرم ساخته شده است و قادر به حمل جسمی تا ۵ برابر وزن خود است و ماهیچه‌های مصنوعی خود را

به گزارش قائم آنلاین، به نقل از دیلی میل، ظاهر ربات مذکور همانند حشره است و دارای عضلات مصنوعی است که به سه پای آن متصل هستند.

این ربات “DEAnsect” نام دارد و از مواد نرم ساخته شده است و قادر به حمل جسمی تا ۵ برابر وزن خود است و ماهیچههای مصنوعی خود را ۴۰۰ بار در ثانیه حرکت می‌دهد.

DEAnsect با عملگرهای مکانیکی الاستومر(DEAs) طراحی شده است که این عملگرها نوعی عضله مصنوعی نازک همانند مو هستند که از طریق ارتعاشات ربات را به جلو سوق می‌دهد. این DEA ها دلیل اصلی سبک بودن و سریع بودن این ربات حشره است.

“هربرت شی”(Herbert Shea)  پژوهشگر این مطالعه گفت: عملگرهای مکانیکی الاستومر(DEAs) به طور کلی به یک منبع تغذیه بزرگ برای حرکت احتیاج دارند اما ما این ربات را به گونه‌ای طراحی و توسعه داده‌ایم که با ۰.۲ گرم وزن می‌تواند اجسام سنگین‌تر از خود را نیز حمل کند.

این ربات همچنین مجهز به میکروکُنترولر(Microcontroller) است و در چشمانش نیزفوتودیود(photodiode) یا دیودِ نوری تعبیه شده است.

میکروکُنترولر نوعی ریزپردازنده است که دارای حافظهٔ دسترسی تصادفی(RAM) و حافظهٔ فقط‌خواندنی(ROM)، تایمر، پورت‌های ورودی و خروجی(I/O) و درگاه ترتیبی(Serial Port پورت سریال)، درون خود تراشه است و می‌تواند به تنهایی ابزارهای دیگر را کنترل کند. فوتودیود یا دیودِ نوری یک دیود دوقطبی است که جریان بیس آن با برخورد نور به ناحیهٔ نیم‌رسانای حساس به نور بیس ایجاد می‌شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دوازده + 5 =