کد خبر : 199588
تاریخ انتشار : یکشنبه 22 دسامبر 2019 - 11:10
-

شاخص انتخاب اعضای هیئت‌های اندیشه‌ورز، آشنایی با مسائل اجتماعی باشند

شاخص انتخاب اعضای هیئت‌های اندیشه‌ورز، آشنایی با مسائل اجتماعی باشند

به گزارش قائم آنلاین، فرانک قدسی شامگاه شنبه در جلسه صیانت از حقوق شهروندی و هماهنگی با هیئت‌های اندیشه‌ورز استان کردستان که در محل سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد،  اظهار داشت: از آنجایی که سطح استانی موظف به تعریف مسئله اجتماعی متناسب با اقتضای محلی است، ضرورت دارد که  اعضای هیئت‌های اندیشه‌ورز از گروه‌های

به گزارش قائم آنلاین، فرانک قدسی شامگاه شنبه در جلسه صیانت از حقوق شهروندی و هماهنگی با هیئت‌های اندیشه‌ورز استان کردستان که در محل سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد،  اظهار داشت: از آنجایی که سطح استانی موظف به تعریف مسئله اجتماعی متناسب با اقتضای محلی است، ضرورت دارد که  اعضای هیئت‌های اندیشه‌ورز از گروه‌های آشنا با مسائل اجتماعی و مسلط به ویژگی‌های محلی انتخاب شوند.

 وی افزود: اعضای هیئت‌های اندیشه‌ورز از میان گروه‌هایی از جمله فعالین حوزه عمومی سازمان‌های مردم‌نهاد، نخبگان ملی، مدیران اجرایی و متخصصین دانشگاهی در سطح استانی و ستادی انتخاب می‌شوند که وظیفه اصلی این ستاد بررسی مسائل به دست آمده در سطوح استانی و بر ساخت آنها در سطح محلی تا فراملی است.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان بیان کرد: هدف از تشکیل این هیئت‌ها مشارکت در تصمیم‌سازی و برنامه‌ریزی متناسب با اقتضائات محلی است.

قدسی، با اشاره به رسالت دبیرخانه هیئت‌های اندیشه‌ورز ادامه داد: مدیریت هیئت‌های اندیشه‌ورز استان‌ها و شکل‌دهی به تعامل موثر میان دو سطح ستادی استانی، نیازمند مکانیزمی است که بتواند در قالب دبیرخانه برنامه‌ریزی و اجرا شود این دبیرخانه دو کار ویژه اصلی شکل‌دهی به تعامل دو سطح ملی و استانی و ارزیابی عملکرد استان‌ها را بر عهده دارد و از سوی دیگر در سطح هر استان نیز دبیرخانه هیات استانی تشکیل خواهد شد.

وی تصریح کرد: ارزیابی عملکرد هیئت‌های استانی بر اساس گزارش‌های توصیفی، تحلیلی و راهبردهای تجویزی در نظر گرفته می‌شود.

در ادامه جلسه، حسین خوش‌اقبال معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان با بیان اینکه نخبگان و اندیشه‌ورزان زمینه انتخاب اصلح مردم را فراهم کنند، اظهار کرد: انتخاب نماینده با رای مردم یکی از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده و نقش نخبگان در راه انتخاب افراد اصلح توسط مردم بسیار حائز اهمیت است لذا بایستی مردم با بصیرت و شناخت دقیق افرادی را که شایستگی لازم برای حضور در مجلس را دارند انتخاب کنند.

وی  همچنین عنوان کرد: باید با حضور و مشارکت دانشگاهیان، نخبگان، مدیران و کارشناسان گام‌های مهم و تاثیرگذاری برای ارتقا شاخص ها و ایجاد امید بیشتر در جامعه برداشته شود.

خوش‌اقبال افزود: باید فضا را برای مشارکت بیشتر نخبگان و صاحب‌نظران اجتماعی فراهم کنیم و مدیران باید به دقت به نظرات و دغدغه‌های نخبگان توجه کرده و از تخصص آنها برای تقویت زیرساخت‌های اجتماعی استفاده مناسبی به عمل آورند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

چهار + 5 =