تخریب و جمعآوری ۷۰۰ رشته دام هوایی در فریدونکنار
به گزارش قائم آنلاین، حسینعلی ابراهیمی در دهمین جلسه هم اندیشی تشکل های مردم نهاد زیست محیطی استان مازندران که با حضور معاونین و روسای ستادی این اداره کل، نوجوان دوستدارمحیط زیست آملی و نمایندگان تشکل های مردم نهاد در ساری برگزار شد بابیان اینکه تشکل های زیست محیطی استان یک شبکه خردمند و علمی
به گزارش قائم آنلاین، حسینعلی ابراهیمی در دهمین جلسه هم اندیشی تشکل های مردم نهاد زیست محیطی استان مازندران که با حضور معاونین و روسای ستادی این اداره کل، نوجوان دوستدارمحیط زیست آملی و نمایندگان تشکل های مردم نهاد در ساری برگزار شد بابیان اینکه تشکل های زیست محیطی استان یک شبکه خردمند و علمی است افزود: تشکل های زیست محیطی با جدیت و مطالبه گری در جهت فرهنگ سازی و صیانت از محیط زیست تلاش می كنند و حفاظت از آن را به عنوان دغدغه و هدف اصلی خود می دانند.
وی اضافه کرد: برخی افراد با اهداف خاص با سوء استفاده از عنوان فعالان محیط زیست سعی درتخریب محیط زیست داشته و با انتشار اطلاعات نادرست سعی در تشویش اذهان و افکار عمومی دارند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران اظهار کرد: در سالهای گذشته و قبل از سال ۱۳۹۵ پروانه شکار برای تالابهای پلنگان، شیرخان لپو و لپوی زاغمرز به صورت غیر محدود صادر می شد، در سال ۹۶بدلیل شیوع آنفلوآنزا شکار برای کل استان ممنوع اعلام شد، اما در سال ۹۷ و ۹۸بصورت محدود در یک بازه زمانی بسیار کوتاه انجام شد که هدف از آن حرکت به سمت ممنوعیت شکار در زیستگاه های حساس با همکاری جوامع محلی و بومی بوده است.
ابراهیمی تاکید کرد:با همکاری و هماهنگی تشکل های مردم نهاد زیست محیطی استان، افرادی که قبلا صرفاً به شکار می پرداختند، امروز به عنوان دوستدار محیط زیست و درکنار مجموعه محیط زیست استان، اقدامات حفاظتی واحیایی را انجام می دهند که نادیده گرفتن این جامعه در تصمیم گیریها قطعا به ضرر محیط زیست خواهد بود و نتایج نامطلوب را نیز بدنبال خواهد داشت.
مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران ادامه داد: با برنامه ریزی و همکاری جوامع محلی زاغمرز امیدواریم شاهد شکار در برخی مناطق حساس مانند لپوی غربی نباشیم.
ابراهیمی کارنامی در خصوص جمع آوری و تخریب دامهای هوایی در منطقه فریدونکنار افزود: در سالها و دهه های گذشته که حتی محیطبانان اجازه بازدید و سرکشی به محدوده دامگاهها را نداشتند، این افراد هیچ اعتراضی نداشته در حالیکه همیشه در منطقه حضور داشتند.
وی ادامه داد: وضعیت موجود در منطقه فریدونکنار به هیچ وجه مطلوب نیست و تا حالت ایده آل فاصله زیادی دارد، اما تلاش می شود با اجرای قانون و ورود قانونی محیط بانان در منطقه شاهد بهبود کامل وضعیت در این منطقه باشیم.
ابراهیمی افزود: امسال اداره حفاظت محیط زیست شهرستان فریدونکنار بدون اتکا به دیگر ادارات محیط زیست وبا حمایت مسئولین استانی و شهرستانی برای اولین بار و با اقتدار کامل موفق شد بیش از ۷۰۰ رشته دام هوایی را در منطقه فریدونکنار تخریب و جمع آوری نماید که در نوع خود بی سابقه بوده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران، ممنوع کردن قرق شکنی درتالاب های استان، احداث تصفیه خانه فاضلاب در مجتمع های خدماتی ورفاهی بعد ازگذشت ۵۰ سال، پیگیری و در حال اجرا بودن طرح پوشش دار کردن کارخانجات سنگ شکن با اولویت محورهای هراز،خطیرکوه وکندوان و مجهزنمودن تجهیزات محیط بانان رابخشی از مهم ترین دستاوردهای محیط زیست درسال های اخیر برشمرد.
در ادامه نوا سلیمانی نوجوان دوستدار محیط زیست آملی بابیان اینکه احساس مسئولیت پذیری نسبت به محیط زیست دارد، ضمن انتقاد به مطلب آموزشی کاربردهای آببندان در درس استان شناسی پایه دهم، خواهان تصحیح آن شد.
وی ازمسئولین محیط زیست خواست تا باهمکاری آموزش وپرورش این جمله”آب بندان ها مامنی امن برای زمستان گذرانی پرندگان مهاجراست” رادر محتوای کتاب استان شناسی بگنجانند.
دراین نشست که اعضاء هیات مدیره شورای هماهنگی شبکه تشکل های منابع طبیعی و محیط زیست استان و مسئولین برخی از تشکلهای زیست محیطی فعال حضور داشتند، دغدغه های خود درخصوص شکارپرندگان مهاجر، انتقال آب خزربه فلات مرکزی، لایروبی واختصاص بودجه جهت احیای کامل تالاب میانکاله، پرنده نگری، نهادینه کردن فرهنگ کاشت درخت وتغییر کاربری زمین ها درغرب استان و … را مطرح کردند.
برچسب ها :محیط زیست ،مازندران، دام
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0