۲ هفته آینده اوج بیماری کرونا در کشور است
به گزارش قائم آنلاین، همایون یوسفی، اظهار داشت: در حال حاضر موارد بستری در حال کاهش است اما براساس پیشبینیهای کمیته کشوری مقابله با کرونا، تا هفته آینده در کل کشور روزانه میزان بستری ۱۰ تا ۱۵ درصد بیشتر میشود. وی افزود: از آنجایی که الگوی ویروس کرونا شبیه آنفلوآنزا است و اوج بیماری در پاییز
به گزارش قائم آنلاین، همایون یوسفی، اظهار داشت: در حال حاضر موارد بستری در حال کاهش است اما براساس پیشبینیهای کمیته کشوری مقابله با کرونا، تا هفته آینده در کل کشور روزانه میزان بستری ۱۰ تا ۱۵ درصد بیشتر میشود.
وی افزود: از آنجایی که الگوی ویروس کرونا شبیه آنفلوآنزا است و اوج بیماری در پاییز و زمستان است به نظر میرسد از اواسط فروردین با گرم شدن هوا میزان شیوع کرونا در کل کشور و دنیا کمتر شود و حدود ۶ ماه فرصت برای یافتن دارو و واکسن مناسب وجود دارد.
یوسفی در خصوص اقدامات کشوری انجام شده برای مقابله با کرونا گفت: قطبهای آزمایشگاهی فعال و کیتهای تشخیصی مربوط به کرونا تامین و دستورالعملهای درمان، بیماریابی و تدفین بیماران فوتی مشخص شد و ظرفیت تختهای بیمارستانی افزایش یافت وحدود ۲۷ هزار تخت در کشور آمادهسازی شد.
عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در کمیته کشوری مقابله با کرونا ادامه داد: فعالیت یک هزار و ۲۰۰ مرکز درکشور برای تامین داروی مورد نیاز کرونا، ممنوعیت صادرات کلیه مواد ضدعفونیکننده، راهاندازی خطوط تولید جدید برای الکل و مواد ضدعفونی کنند، فعالیت تلفن گویا و سامانه برای جوابدهی به مردم، پیشبینی ۱۵۰ مرکز ایزوله در کشور، پرداخت اعتبار اختصاصی به دانشگاههای علوم پزشکی توسط دولت و سازمان برنامه و بودجه و خریداری ۲ هزار دستگاه ونتیلاتورکه برای بیماران بدحال در آیسییو مورد نیاز است از جمله دیگر اقدامات بود.
وی اظهار داشت: تخصیص اعتبار جداگانه برای خوزستان و تجهیزات جدید برای بیمارستانها در دستور کار است.
یوسفی اضافه کرد: مهمترین راه جلوگیری ازشیوع از ویروس کرونا قرنطینه در خانه است یعنی در خانه بمانید و همچنین تردد و سفر را کم کنید.
وی ادامه داد: در روزهای ابتدایی، این بیماری توسط مسئولان جدی نگرفته نشد و زمانی که ویروس پیشرفت کرد توجه به سمت آن جلب شد.
یوسفی بیان کرد: در حال حاضر گلایه مردم از پزشک و پرستار نیست بلکه از تهیه اقلام بهداشتی است.
در خوزستان از یک هفته گذشته تمامی مبادی ورودی تیمهای غربالگری و قرنطینهسازی فعال هستند و نیروهای بهداشت و داوطلبان هلال احمر تبسنجی انجام میدهند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز توصیه کرد: پرسنل ادارات و سازمانها فرهنگ دورکاری را رعایت کنند و پرسنل بیمار با سرفه و تب بر سرکار حاضر نشوند.
برچسب ها :ناظر، مجلس، شورای اسلامی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0