کد خبر : 222134
تاریخ انتشار : یکشنبه 26 جولای 2020 - 2:56
-

عنابستانی: مهم‌ترین راه افزایش جمعیت اصلاح ساختارهای اقتصادی است

عنابستانی: مهم‌ترین راه افزایش جمعیت اصلاح ساختارهای اقتصادی است

به گزارش قائم آنلاین، علی اصغر عنابستانی در گفت‌وگو ، در مورد ضرورت فرزندآوری و تسهیل ازدواج گفت: اصل ضرورت این مهم بر هیچ کس پوشیده نیست. ما در این زمینه قانون‌هایی داریم که دولت را برای افزایش جمعیت و نرخ باروری موظف کرده است. این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس افزود: آمارهای اخیر ما خطرناک

به گزارش قائم آنلاین، علی اصغر عنابستانی در گفت‌وگو ، در مورد ضرورت فرزندآوری و تسهیل ازدواج گفت: اصل ضرورت این مهم بر هیچ کس پوشیده نیست. ما در این زمینه قانون‌هایی داریم که دولت را برای افزایش جمعیت و نرخ باروری موظف کرده است.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس افزود: آمارهای اخیر ما خطرناک است. به ما نشان می‌دهد که با سرعت بیشتری به سمت پیری جمعیت می‌رویم. نرخ باروری ما کاهش پیدا کرده است. نرخ باروری ما به ازای هر خانم، در پایین‌ترین حد تاریخ خود قرار دارد.

عنابستانی با بیان اینکه «باید با سرعت به سمت اجرای قوانین در زمینه تشویق ازدواج برویم» اظهار کرد: ما باید به سراغ راه‌های جدید هم برویم. بر کسی پوشیده نیست که بهترین تشویق برای فرزندآوری، سامان‌دهی شرایط عمومی اقتصادی است. بهینه‌سازی شرایط کل کشور از همه چیز مهم‌تر است. بقیه راهکارها حاشیه‌ای اما مهم است.

نماینده مردم سبزوار در مجلس ادامه داد: بد بودن شرایط اقتصادی دلیلی بر غافل شدن از مسیرهای مشوق و مسکّن و کوتاه مدت نمی‌شود. یکی از کارها کم کردن هزینه ناباروری است. در بسیاری از کشورهای دنیا، هزینه‌های سنگین ناباروری به عهده دولت است.

عنابستانی با اشاره مختصات ایران در جهان بین‌المللی گفت: بسیاری بحث بیوتروریسم را برای کشور ما مطرح می‌کنند. پس ما باید در توزیع غذایی جدی‌تر ورود کنیم. متأسفانه یک سوم زوج‌های ما از ناباروری رنج می‌برند. البته این عدد در کنار بی‌میلی زوج‌ها به فرزندآوری قرار می‌گیرد.

وی در پایان مهم‌ترین راه افزایش جمعیت را، اصلاح ساختارهای اقتصادی عنوان و کرد و گفت: مسئله اقتصاد لزوما منجر به افزایش جمعیت نمی‌شود. این ماجرا علت‌های فرهنگی هم دارد. ایرانیان شرایط اقتصادی سخت‌تر از این هم داشته‌اند اما نرخ فرزندآوری کاهش پیدا نکرده است چرا که امید مردم به روزی‌دهنگی خداوند و قناعت مردم بیشتر بوده‌ است. دهه شصت ایران چنین فضایی داشت. پس اقتصاد در کنار مسائل فرهنگی و مشوق‌های کوتاه مدت بسیار مهم است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

15 − چهار =