تغذیه مناسب برای پیشگیری از یک بیماری چشمی
به گزارش قائم آنلاین، بیشتر افراد با افزایش سن دچار عارضه گلوکوم (آب سیاه) می شوند اما به گفته متخصصان تغییر در رژیم غذایی می تواند خطر ابتلا به این بیماری را کاهش دهد. نتایج یک آزمایش جدید نشان می دهد که رعایت رژیم غذایی با میزان کربوهیدرات پایین می تواند از سلامت چشم ها
به گزارش قائم آنلاین، بیشتر افراد با افزایش سن دچار عارضه گلوکوم (آب سیاه) می شوند اما به گفته متخصصان تغییر در رژیم غذایی می تواند خطر ابتلا به این بیماری را کاهش دهد.
نتایج یک آزمایش جدید نشان می دهد که رعایت رژیم غذایی با میزان کربوهیدرات پایین می تواند از سلامت چشم ها در برابر این عارضه محافظت کند.
در این بررسی محققان به مطالعه روی سوابق پزشکی ۱۸۵ هزار نفر فرد ۴۰ تا ۷۵ پرداختند که در فاصله سالهای ۱۹۷۶ تا ۲۰۱۷ در سه تحقیق انجام گرفته در آمریکا شرکت داشته اند. در این دوره زمانی شرکت کنندگان اطلاعاتی در مورد رژیم غذایی و سلامت خود ارائه کردند.
بررسیها نشان داد رعایت رژیم غذایی کم کربوهیدرات و حاوی مقادیر بالایی از چربی و پروتئین گیاهی با کاهش ۲۰ درصدی خطر ابتلا به بیماری گلوکوم زاویه باز اولیه همراه است.
گلوکوم عامل اصلی نابینایی در آمریکاست و گلوکوم زاویه باز اولیه، شایع ترین نوع گلوکوم است. به طور معمول بیماران تا زمان پیشرفت بیماری علائمی از آن ندارند و اغلب دید محیطی خود را از دست می دهند.
به گفته محققان آمریکایی رژیم کم کربوهیدرات و حاوی میزان بالایی از چربی و پروتئین باعث ایجاد متابولیتهای مناسب برای سر عصب نوری غنی از میتوکندری می شود که محل آسیب ناشی از بیماری گلوکوم زاویه باز اولیه است.
به گزارش هلث دی نیوز، محققان همچنین تاکید کردند: با این حال در صورت ابتلا به بیماری گلوکوم، رعایت رژیم غذایی کم کربوهیدرات از پیشرفت این عارضه پیشگیری نمی کند اما می تواند از بروز این بیماری در افراد پرخطر جلوگیری کند.
برچسب ها :گلوکوم، میانسالی،کربوهیدرات
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0