ادعای یونهاپ: ایران و کره جنوبی برای ایجاد کارگروه درباره تجارت بشردوستانه به توافق رسیدند
به گزارش قائم آنلاین، بعد از کشمکشهای اخیر بین سئول و تهران بر سر پولهای بلوکه شده به دلیل تحریمهای آمریکا و نیاز ایران به تجهیزات پزشکی و دارویی برای مقابله با ویروس «کووید۱۹»، اکنون خبرها از توافق دو طرف درباره یک سازوکار تجاری انسانی حکایت دارد. به نوشته خبرگزاری «یونهاپ»، یک منبع مطلع از
به گزارش قائم آنلاین، بعد از کشمکشهای اخیر بین سئول و تهران بر سر پولهای بلوکه شده به دلیل تحریمهای آمریکا و نیاز ایران به تجهیزات پزشکی و دارویی برای مقابله با ویروس «کووید۱۹»، اکنون خبرها از توافق دو طرف درباره یک سازوکار تجاری انسانی حکایت دارد.
به نوشته خبرگزاری «یونهاپ»، یک منبع مطلع از این موضوع بامداد یکشنبه (به وقت تهران) گفت که کره جنوبی و ایران توافق کردهاند که برای توسعه تجارت بشردوستانه به عنوان بخشی از تلاشها جهت حفظ همکاریهای دوجانبه ذیل معافیتهای تحریمی آمریکا، کارگروه مشترکی ایجاد کنند.
این منبع میگوید که مباحثات بین دو کشور در سطح مدیران کل، با هدف بررسی منظم چگونگی همسانسازی درخواست ایران برای دارو و تجهیزات پزشکی با چیزی که صادرکنندگان کره جنوبی میتوانند ارائه دهند، انجام میشود.
بر این اساس، اولین گفتوگوهای کارگروه مذکور بین دو کشور در اوایل ماه آینده میلادی (سپتامبر) برگزار خواهد شد.
یونهاپ به نقل از این منبع – که نامش را فاش نکرد – نوشت: «دو طرف در زمان مباحثات ویدئوکنفرانسی سطح بالا، که در هفته قبل برگزار شد – به این توافق رسیدهاند. در این گفتوگوها طرف ایرانی تمایل خود برای خرید چند صد میلیون دلار از محصولات کره جنوبی را ابراز کرد».
این خبرگزاری اذعان کرد که دارایی ایران در دو بانک کره جنوبی مجموعا به ارزش ۷ میلیارد دلار از ماه سپتامبر سال ۲۰۱۹ به بهانه تحریمهای آمریکا بر واردات نفت ایران توسط سئول، بلوکه شده است.
یونهاپ هفته قبل گزارش کرده بود معاون وزیر خارجه کره جنوبی در امور اقتصادی ریاست طرف کرهای را در این جلسه که قرار است با شرکت مقامات سایر وزارتخانهها و آژانسهای تجاری این کشور برگزار شود، برعهده خواهد داشت. «محمدرضا شانهساز» رئیس سازمان غذا و داروی ایران و مقامات بانک مرکزی از طرف ایران در این جلسه حضور خواهند داشت.
روز پنجشنبه اما یک مقام وزارت خارجه کره جنوبی ادعا کرده بود آمریکا اجازه انتقال پول ایران به کانال سوئیس را نمیدهد. (جزئیات بیشتر)
برچسب ها :تحریم،کره جنوبی، وزارتخانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0