کد خبر : 223994
تاریخ انتشار : یکشنبه 9 آگوست 2020 - 16:24
-

وبینار آشنایی با نرم افزار “SQL_SERVER” برگزار می شود

وبینار آشنایی با نرم افزار “SQL_SERVER” برگزار می شود

به گزارش قائم آنلاین، به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، نرم افزار اس کیو ال سرور یا به عبارت صحیح تر سی کو ال سرور کاربردهای زیادی در کسب و کار دارد که برای ذخیره سازی و مدیریت اطلاعات در نظر گرفته شده است. به شکل دقیق تر، اس کیو ال سرور یک “سیستم مدیریت پایگاه

به گزارش قائم آنلاین، به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، نرم افزار اس کیو ال سرور یا به عبارت صحیح تر سی کو ال سرور کاربردهای زیادی در کسب و کار دارد که برای ذخیره سازی و مدیریت اطلاعات در نظر گرفته شده است. به شکل دقیق تر، اس کیو ال سرور یک “سیستم مدیریت پایگاه داده‌های رابطه ای” (RDSM) است. می توان این نام را به دو بخش مجزا نقسیم کرد. اول اینکه اطلاعات در پایگاه داده‌های رابطه ای ذخیره می شود و دوم اینکه اس کیو ال سرور یک سیستم مدیریت کامل است و تنها یک دیتابیس نیست. SQL خود به معنای Structured Query Language (زبان ساختارمند کوئری ها) است. اس کیو ال، زبانی برای مدیریت و اداره کردن سرور دیتابیس است.

البته کسب و کار هایی که اطلاعات حساس مانند اطلاعات شخصی و کارت های بانکی را نگهداری می کنند، از امنیت پیشرفته آن نیز بهره خواهند برد. همچنین این سیستم امکان به اشتراک گذاری فایل های دیتا در شبکه را فراهم کرده است. استفاده از اس کیو ال سرور برای پردازش داده ها، باعث افزایش سرعت پردازش می شود و بدین وسیله، امکان اجرای پردازش های بزرگتر در زمان کمتر ایجاد می شود.

وبینار آشنایی با نرم افزار SQL_SERVER  با تدریس حمیدرضا صادقیان (طراح نرم افزار و برنامه نویس سیستم های مالی) روز یکشنبه ۲۶ مرداد ماه، ساعت ۱۸:۰۰، به صورت مجازی و در بستر اینترنت برگزار می شود.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت پاسخ سوالات خود در زمینه SQL Server می توانند به لینک https://ieiut.com/product/sql_server_webinar  و آدرس  vidamod1377@ مراجعه کنند.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

2 × چهار =