کد خبر : 225024
تاریخ انتشار : شنبه 15 آگوست 2020 - 18:33
-

ایجاد ۷۰۰ شغل با اجرای طرح «صنعت‌یار» در مازندران

ایجاد ۷۰۰ شغل با اجرای طرح «صنعت‌یار» در مازندران

به گزارش قائم آنلاین، محمدجواد اسماعیلی‌سراجی در گفت‌وگو ، اظهار کرد: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری و نامگذاری سال جهش تولید، سازمان بسیج مستضعفین طرح‌هایی را در این زمینه برنامه ریزی کرده و قرارگاهی در قالب نهضت سراسری جهش تولید به نام قرارگاه صنعت، معدن و انرژی در سطح کشور ایجاد و در

به گزارش قائم آنلاین، محمدجواد اسماعیلی‌سراجی در گفت‌وگو ، اظهار کرد: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری و نامگذاری سال جهش تولید، سازمان بسیج مستضعفین طرح‌هایی را در این زمینه برنامه ریزی کرده و قرارگاهی در قالب نهضت سراسری جهش تولید به نام قرارگاه صنعت، معدن و انرژی در سطح کشور ایجاد و در استان این قرارگاه  تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه ماموریت این قرارگاه اجرای طرح صنعت یار است که پایش و عارضه یابی واحدهای صنعتی خرد و متوسط مستقر در شهرک‌های صنعتی استان را انجام می دهد، افزود: در سال جاری در مازندران حدود ۷۰۰ مورد هدف‌گذاری انجام شد تا سبب احیای ۷۰ واحد صنعتی راکت و نیمه فعال شود.

مسئول بسیج مهندسین صنعتی سپاه کربلا کمک به ایجاد اشتغال حدود ۷۰۰ نفر در واحدهای خرد، کوچک و متوسط، عمق بخشی داخلی نظام از طریق ارتقای رضایت‌مندی صاحبان صنایع و مشاغل، بهبود معیشت شاغلان در این بخش، افزایش کارایی و اثربخشی در حوزه صنعت از دیگر اهداف اجرای این طرح است.

اسماعیلی تصریح کرد: با ایجاد شبکه پایشگران و مشاوران قرار است اقدامات حمایتی را داشته باشیم تا عملیات پایش را اجرا و به کمک واحدهای غیر فعال یا نیمه فعال ظرفیت تولید را به صورت نسبی افزایش دهیم.

وی افزود: تفاهم‌نامه‌ای بین سازمان بسیج مهندسین صنعتی کشور با شرکت شهرک‌های صنعتی امضا شد که در استان مازندران فعالیت‌های مشترک شروع شده است و در این راه از ظرفیت دانشگاهیان استفاده می‌شود چرا که پروژه‌های تخصصی براساس دانش و علم باید اجرا شود.

اسماعیلی با اشاره به اینکه طی رایزنی با دادگستری استان قرار شد واحدهایی که مشکلات بانکی و حقوقی دارند مشخص شوند، بیان کرد: امیدواریم بتوانیم مشکلاتشان را رفع کنیم چرا که در این نهضت توجه به رکن کشاورزی و صنعت مهم است.

وی با بیان اینکه استان مازندران از صنایع تبدیلی محروم است، گفت: هدف ما ایجاد واحدهای صنعتی است که با اقلیم استان همخوانی داشته باشد و برای تامین مواد اولیه مشکلی وجود نداشته باشد، از این رو برنامه‌ها و دستورات حمایت به سمت صنایع تبدیلی معطوف می‌شود.

این مسئول تاکید کرد: اولویت کار به واحدهای صنعتی قرار داده می‌شود تا در بحث فروش محصولاتشان دچار مشکل نشویم چرا که میتوانیم با استفاده از ظرفیت نیروهای بسیج مردمی بخشی از این موانع را برطرف کنیم.

اسماعیلی با بیان اینکه عملیات پایشگری سریع و عمیق برای احیای واحدهای صنعتی در زیر مجموعه کلینیک صنعت و معدن انجام می‌شود، افزود: همه صاحبان صنایع و متولیان حوزه صنعت که در این زمینه دچار مشکل هستند از حمایت‌های این سازمان بهره‌مند می‌شود.

وی بیان کرد: شماره ۰۱۱۳۳۳۹۳۶۶۳ برای سازمان بسیج مهندسین صنعتی و ۰۱۱۳۳۴۵۵۶۸ کلینیک صنعتی واقع در شهرک صنعتی است که فعالان در بخش صنعت برای بیان مشکلات خود می‌توانند تماس بگیرند.

مسئول بسیج مهندسین صنعتی سپاه کربلا خاطرنشان کرد: فعالیت  ما در این قرارگاه آغاز شده و در سال جاری از ۱۵ واحد صنعتی بازدید شده است و در حال تصمیم گیری برای رفع موانع تولید هستیم.

وی با اشاره به اینکه طرح صنعت یار در یک بازه زمانی سه ساله اجرایی می‌شود، افزود: در این بخش با هماهنگی و نقش آفرینی موثری سپاه و بسیج و با استفاده از ظرفیت دستگاه‌های اجرایی و قضایی و تسهیلات و کمک‌هایی که در این زمینه وجود دارد در سطح کشور ۲۰۰ هزار شغل ایجاد می‌شود.

اسماعیلی ادامه داد: قرار است این میزان شغل با سازماندهی، آموزش و توسعه گروه‌های جهادی و پایشگران صنعتی متخصص صورت گیرد.

مسئول بسیج مهندسین صنعتی سپاه کربلا گفت: قرار است در این طرح با عارضه‌یابی از ۲۵ هزار واحد تولیدی، ۲ هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی کوچک و متوسط در سطح کشور احیا شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

19 − 5 =