جایزه «ارغوان» به کار خود پایان داد
به گزارش قائم آنلاین، سومین دوره جایزه داستان کوتاه «ارغوان» با موضوع «آخرین بار» بهصورت آنلاین برگزار شد. در این مراسم آنلاین بیانیه دبیر جایزه، اوژن حقیقی توسط بهار کاتوزی، مجری برنامه خوانده شد که به این شرح است: مفتخریم که مراسم اهدای جوایز سومین دوره جایزه «ارغوان» با موضوع «آخرین بار» در بخش داستان کوتاه را
به گزارش قائم آنلاین، سومین دوره جایزه داستان کوتاه «ارغوان» با موضوع «آخرین بار» بهصورت آنلاین برگزار شد.
در این مراسم آنلاین بیانیه دبیر جایزه، اوژن حقیقی توسط بهار کاتوزی، مجری برنامه خوانده شد که به این شرح است: مفتخریم که مراسم اهدای جوایز سومین دوره جایزه «ارغوان» با موضوع «آخرین بار» در بخش داستان کوتاه را به دلیل شیوع کرونا به صورت مجازی در کنار شما جشن میگیریم.
جایزهای که با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و کشف و حمایت از نویسندگان و هنرمندان جوان و بااستعداد از شهریور ۱۳۹۶ توسط انتشارات هفت رنگ آغاز به کار کرد و هدف اصلی آن حمایت از جوانان در حوزه داستان کوتاه است.
شورای سیاستگذاری جایزه «ارغوان» در مهر ۱۳۹۸ بعد از جلسات متعدد، موضوع، قوانین، مقررات، آییننامه و فراخوان سومین دوره جایزه «ارغوان» را تدوین و در مرحله بعدی چینش هیات انتخاب و داوری را آغاز کرد. با نظر این شورا، آخرین بار به عنوان موضوع دوره سوم جایزه «ارغوان» انتخاب و شرایط سنی شرکت در مسابقه همانند دو دوره گذشته حداکثر ۳۰ سال مقرر شد.
هیات انتخاب بخش داستان (بر اساس حروف الفبا) به شرح زیر است:
فرشته احمدی، میترا الیاتی، فرهاد توحیدی، محمد چرمشیر و مهسا محبعلی
و همچنین هیات داوران بخش داستان (بر اساس حروف الفبا) به شرح است:
احمد پوری، حسین سناپور و لیلی گلستان
دوره سوم جایزه «ارغوان» از دیماه ۱۳۹۸ آغاز و به دلیل شیوع ویروس کرونا با یک ماه تمدید مهلت ارسال آثار تا ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ بیش از ۷۰۰ داستان به دبیرخانه جایزه ارسال شد که از این تعداد ۵۳۶ داستان کوتاه واجد شرایط شرکت در مسابقه بودند و این تعداد نسبت به سال گذشته ۴۳ درصد افزایش داشته، که از این تعداد ۱۸۲ نفر آقا و ۳۵۴ نفر از آنها خانم هستند.
هیات داوران انتخاب کار بازخوانی آثار را در تاریخ ۱۵ خردادماه به پایان رساند و ۳۰ داستان نهایی را در اختیار هیات داوران قرار داد. از این تعداد ۱۱ نفر خانم و ۱۹ نفر آقا هستند.
هیات داوران در ۱۶ تیرماه، ۱۰ اثر نهایی را در اختیار دبیرخانه جایزه «ارغوان» قرار داد. امروز جایزه «ارغوان» به عنوان جایزهای خصوصی که داستانهای چاپنشده را داوری میکند با کسب تجربیات ارزشمند از هیئات انتخاب و داوران با افتخار اعلام میدارد که به هدف خود که معرفی جوانان مستعد بوده است رسیده و از حامیان این جایزه جناب آقای غلامعلی سلیمانی مدیر محترم کارخانجات کاله، سرکار خانم مستانه مهاجر مدیر استودیو آوای نفس، جناب آقای علیرضا رمضانی مدیر محترم نشر مرکز که کتاب این دوره از جایزه «ارغوان» توسط این انتشارات به چاپ خواهد رسید، آقای صابر ابر مدیر محترم موسسه فرهنگی و هنری اینجا که ۱۰ نفر برگزیده این دوره از جایزه را به یک کارگاه داستاننویسی مهمان کردند، سرکار خانم ارکیده درودی، مدیر محترم گالری اٌ، و در آخر از تمام افرادی که ما را در این یک سال همراهی کرده و پشتیبان ما بودهاند به خصوص شورای سیاستگذاری دوره سوم متشکل از آقایان ابراهیم حقیقی، امیر اثباتی، آرش صادقی، بهرنگ تنکابنی و انتشارات هفت رنگ که از هیچ کمکی دریغ نکرده و بدون حضور آنها این اتفاق میسر نبود کمال تشکر را داریم.
اسامی برگزیدگان جایزه به این شرح است:
جایگاه اول منوچهر زارعپور /تهران
جایگاه دوم مرضیه بازیار /تهران
جایگاه سوم احسان منصف خوش حساب /تهران
جایگاه چهارم زینب ذوالفقاری /ساوه
جایگاه پنجم مانا خسروشاهی/ سمنان
جایگاه ششم محمدصادق افشاری/کرج
جایگاه هفتم ندا جبرئیلی/ تهران
جایگاه هشتم مهدی وحید دستجردی/اصفهان
جایگاه نهم محمد فینیزاده/ اصفهان
جایگاه دهم هدی اربابون / تهران
در این مراسم همچنین فرشته احمدی بهعنوان نماینده هیئت انتخاب در ویدیویی نکاتی را که داوطلبان نوشتن داستان کوتاه باید آنها را رعایت کنند نظیر روابط علت و معلولی، انتخاب مناسب نقطه پایان و… خاطرنشان کرد.
سپس غلامحسین معتمدی، پزشک مرگپژوه و متخصص اعصاب و روان در رابطه با معنایی که مرگ به زندگی میبخشد چنان که پذیرش امور را برای انسان هموار میکند طی ویدیویی سخن گفت.
در پایان، سخنان احمد پوری بهعنوان نماینده هیئت داوران درباره داستانهای برگزیده این دوره چنین بود: «سطح داستانهای این دوره بسیار بالاتر از دورههای قبل بود. یادم هست دو دوره پیش وقتی از داستانها صحبت شده بود درباره برآیند داستانها، از حاصل کار احساس خیلی خوبی نداشتیم اما امسال رقابت بسیار تنگاتنگی در جریان بود. خوشحالیم که توانستهایم گامی به جلو برداریم. البته بیش از ما نویسندگان این داستانها کار بسیار ارزشمندی کردهاند که باید به آنها تبریک گفت.»
برچسب ها :جایزه، آنلاین، ویدیو
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0