کد خبر : 228355
تاریخ انتشار : یکشنبه 6 سپتامبر 2020 - 20:11
-

بررسی تغییر پایان سال مالی برای تفریغ بودجه در کمیسیون برنامه و بودجه

بررسی تغییر پایان سال مالی برای تفریغ بودجه در کمیسیون برنامه و بودجه

به گزارش قائم آنلاین، محمدمهدی مفتح در گفت‌وگو ، با اشاره به جلسه امروز(یکشنبه) کمیسیون برنامه و بودجه گفت‪:‬ لایحه اصلاح مواد (۶۳) و (۶۴) قانون محاسبات عمومی کشور که به موضوع پایان سال مالی کشور برای تفریغ بودجه پرداخته در جلسه امروز مورد بحث و بررسی قرار گرفت. وی افزود: براساس روال فعلی اسناد

به گزارش قائم آنلاین، محمدمهدی مفتح در گفت‌وگو ، با اشاره به جلسه امروز(یکشنبه) کمیسیون برنامه و بودجه گفت‪:‬ لایحه اصلاح مواد (۶۳) و (۶۴) قانون محاسبات عمومی کشور که به موضوع پایان سال مالی کشور برای تفریغ بودجه پرداخته در جلسه امروز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی افزود: براساس روال فعلی اسناد هزینه‌کرد بودجه‌های جاری هر سال باید تا پایان فروردین ماه سال بعد برای انجام تفریغ ارائه شود و اسناد بودجه‌های عمرانی هم تا پایان تیر ماه باید تحویل داده شوند. اما در سال های اخیر به دلیل نامنظم بودن درآمدهای کشور و کمبود زمان برای هزینه کردن درآمدهای عمده در پایان سال، در برخی سال‌ها درخواست شده تا پایان سال مالی بودجه عمرانی بجای تیرماه پایان شهریور ماه قرار داده شود.

مفتح اضافه کرد: براساس لایحه اصلاح مواد (۶۳) و (۶۴) قانون محاسبات عمومی کشور درخواست شده تا با ارائه یکسال فرصت، بودجه های عمرانی به شکل مناسب‌تری هزینه شود، بحث بسیاری روی این موضوع در کمیسیون انجام شد و نمایندگان به دلیل اینکه معتقد بودند، این لایحه عملا بودجه را دو ساله می‌کند با آن مخالفت کردند.

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اظهار کرد: این لایحه برای بررسی بیشتر به کمیته مربوطه ارائه شد تا در صورت امکان رفع مشکل کمبود زمان برای هزینه کرد بودجه متناسب با قانون اساسی، گزارش آن را به کمیسیون ارائه کند.

وی با اشاره به بررسی طرح استفساریه تبصره (۶۲) قانون برنامه دوم توسعه که ناظر بر برداشت از صندوق ذخیره فرهنگیان بود در این کمیسیون گفت: نمایندگان به دلیل اینکه این طرح در عمل استفساریه نبوده و توسعه قانون محسوب می‌شد و احتمال رد آن توسط شورای نگهبان وجود داشت با آن مخالفت کردند بنابراین برای بررسی بیشتر به کمیته مربوطه ارجاع شد.

قرار است کمیته طی جلسه‌ای با طراحان این استفساریه آنچه مدنظر آنهاست را متناسب با قانون تدوین کرده و به کمیسیون ارائه کند تا در شورای نگهبان هم نسبت به آن ایراد گرفته نشود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

بیست − نوزده =