کد خبر : 228417
تاریخ انتشار : دوشنبه 7 سپتامبر 2020 - 6:11
-

فرصت مطالعاتی صنعتی شرط ارتقای وضعیت اساتید

فرصت مطالعاتی صنعتی شرط ارتقای وضعیت اساتید

به گزارش قائم آنلاین، دکتر محمد سعید سیف در گفت‌و گو ، با بیان اینکه سال ۱۳۹۸ اولین سالی بود که طرح فرصت مطالعاتی صنعتی اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها اجرایی شد، افزود: اساتید از سال ۱۳۹۸ مجوز داشتند که به صورت تمام وقت و یا پاره وقت با بخش‌های صنعتی همکاری کنند، ضمن آنکه حقوق

به گزارش قائم آنلاین، دکتر محمد سعید سیف در گفت‌و گو ، با بیان اینکه سال ۱۳۹۸ اولین سالی بود که طرح فرصت مطالعاتی صنعتی اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها اجرایی شد، افزود: اساتید از سال ۱۳۹۸ مجوز داشتند که به صورت تمام وقت و یا پاره وقت با بخش‌های صنعتی همکاری کنند، ضمن آنکه حقوق و مزایای آنها از سوی دانشگاه‌ها پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه در سال گذشته حدود ۵۰ نفر از اعضای هیات علمی در این طرح شرکت کردند، اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون حدود ۱۰۰ نفر از اعضای هیات علمی در این طرح مشارکت کردند و با توجه به استقبال بسیاری از اساتید از این طرح، پیش بینی می‌شود که تا پایان سال به این تعداد افزوده شود.

سیف، اعلام نتایج نهایی در زمینه مشارکت اعضای هیات علمی در این طرح را تا پایان سال جاری دانست و ادامه داد: در این طرح علاوه بر وزارتخانه‌ها بخش‌های خصوصی درخواست‌های خود را برای جذب اعضای هیات علمی برای طرح فرصت مطالعاتی اعلام کرده‌اند.

مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه حقوق و مزایای اساتیدی که در این طرح مشارکت می‌کنند، از سوی این وزارتخانه تضمین شده است، گفت: با اجرای این طرح فرصتی را ایجاد کردیم تا اساتید با نیازها و چالش‌های بخش صنعتی آشنا شوند.

سیف با اشاره به دیگر مشوق‌های این طرح، یادآور شد: بر اساس آیین نامه‌ این طرح، اساتیدی که می‌خواهند در مرحله رسمی- آزمایشی قرار گیرند و تغییر وضعیت استخدامی حاصل کنند، نیاز است که این دوره را گذرانده باشند. این دستور العمل ابلاغ شده است.

به گفته وی در صورتی که اعضای هیات علمی تجربه همکاری با بخش صنعتی را داشته باشند، برای تبدیل وضعیت استخدامی ملزم به گذراندن این دوره نیستند، ولی اگر این سوابق را نداشته باشند باید این دوره را بگذرانند.

بهره مندی از پرسنل امریه در مدت ۲ سال

سیف در خصوص امریه و طرح توزیع نیروهای امریه برای دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری با بیان اینکه مجوز این طرح را از سال ۱۳۹۸ از ستاد کل دریافت کردیم، اظهار کرد: بر اساس این مجوز به ما اجازه داده شد که سالانه حدود ۲۵۰ نفر را به عنوان امریه جذب کنیم.

وی مدت زمان این مجوز را ۲ سال دانست و خاطر نشان کرد: اجرای این طرح شروع شده است و ما توانستیم پرسنل خوبی را به عنوان امریه در اکثر دانشگاه‌های بزرگ و کوچک کشور جذب کنیم.

سیف خاطر نشان کرد: حدود ۱۴۰ نفر جذب این طرح شدند و در اعزام‌های مختلف افراد جدیدی اضافه خواهند شد و این پرسنل امریه در فعالیت‌های توسعه‌ای و اقدامات ارتباط با صنعت دانشگاه‌ها بسیار مفید هستند.

مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه نیروهای امریه در حوزه‌های تخصصی و آزمایشگاه‌ها و اجرای پروژه‌ها همکاری دارند، ابراز امیدواری کرد که عملکرد آنها بتواند به خوبی منعکس شود و ستاد کل نیروهای مسلح نیز بیشتر به این حوزه توجه کند تا دانشگاه‌ها و مراکز آزمایشگاهی و تحقیقاتی بتوانند از ظرفیت امریه‌ها در حوزه‌های تخصصی بهره مند شوند.

سیف در خصوص افزایش زمان این مجوز اضافه کرد: دستگاه‌های اجرایی و وزارتخانه‌ها اقدام به اجرای این طرح کرده‌اند که در بسیاری از دستگاه‌ها کارهای ساده  غیر تخصصی به پرسنل امریه واگذار می‌شود، ولی از آنجایی که وزارت علوم در حوزه‌های تخصصی وارد می‌شود، عملا حوزه‌هایی که به پرسنل امریه واگذار کردیم، مربوط به حوزه‌های تخصصی می‌شود؛ از این رو امیدواریم ستاد کل این موضوع را در نظر بگیرد و ما را در استفاده از این فرصت یاری کند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

18 − 17 =