کد خبر : 230053
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 17 سپتامبر 2020 - 10:47
-

درمان آسیب‌های نخاعی با کمک یک سیستم دارورسانی هوشمند

درمان آسیب‌های نخاعی با کمک یک سیستم دارورسانی هوشمند

به گزارش قائم آنلاین، به نقل از وب سایت رسمی دانشگاه راتگرز، گروهی ااز پژوهشگران موفق شده‌اند یک سیستم هوشمند برای دارو رسانی ابداع کنند که التهاب را در بافت‌های عصبی آسیب‌دیده کاهش می‌دهد و شاید بتواند به ترمیم آسیب‌های نخاعی و اختلالات عصبی نیز کمک کند. این سیستم که در “دانشگاه راتگرز” (Rutgers University)

به گزارش قائم آنلاین، به نقل از وب سایت رسمی دانشگاه راتگرز، گروهی ااز پژوهشگران موفق شده‌اند یک سیستم هوشمند برای دارو رسانی ابداع کنند که التهاب را در بافت‌های عصبی آسیب‌دیده کاهش می‌دهد و شاید بتواند به ترمیم آسیب‌های نخاعی و اختلالات عصبی نیز کمک کند.

این سیستم که در “دانشگاه راتگرز” (Rutgers University) آمریکا ابداع شده است، مواد زیستی بسیار کوچکی را در بدن قرار می‌دهد و از رشته‌های عصبی موسوم به “آکسون” (Axon) که به سلول‌های عصبی بافت آسیب‌دیده متصل هستند نیز محافظت می‌کند.

برخی از روش‌های دارویی، قابلیت زیادی را در درمان آسیب‌های نخاعی، ضربه مغزی، آلزایمر، پارکینسون، سکته و دیگر اختلالات عصبی نشان داده‌اند اما سرکوب سیستم ایمنی بدن طی دوره درمان می‌تواند به عوارض جانبی منجر شود و خطر عفونت را افزایش دهد.

“کیبوم لی” (KiBum Lee)، استاد بخش شیمی دانشگاه راتگرز و از پژوهشگران این پروژه گفت: یکی از اهداف اصلی این پژوهش، سرکوب التهاب عصبی و بازیابی یک محیط سالم در قسمت‌هایی از بدن است که به اختلالات عصبی دچار شده‌اند. ما چهار سال برای ابداع این سیستم زمان گذاشتیم و اکنون قابلیت آن را برای دارورسانی هوشمند به منظور درمان بهتر اختلالات عصبی نشان داده ایم.

این سیستم دارورسانی منحصر به فرد، نانومواد بسیار کوچک، پلیمرهای قندی و پروتئین‌های عصبی را در بر دارد و یک مولکول ضد التهابی را در بدن پخش می‌کند که می‌تواند ریزمحیط مطلوبی را برای بهبود ترمیم بافت و بازیابی آن پس از آسیب به وجود بیاورد.

این گروه پژوهشی در نظر دارند تا با توسعه سیستم‌های دارورسانی قابل اطمینان و چندمنظوره که از نانومواد زیستی استفاده می‌کنند، راه را نه تنها برای درمان آسیب‌های سیستم عصبی مرکزی، بلکه بیماری‌های دیگر نیز فراهم کنند زیرا التهاب معمولا با مشکلات گوناگونی از جمله بیماری‌های قلبی- عروقی، آرتروز، دیابت و سرطان در ارتباط است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

8 + دو =