تجهیزات آشپزخانه صنعتی از طراحی تا خرید
به گزارش قائم آنلاین، بنابراعلام شرکت تجهیز گستر خاورمیانه، این تجهیزات حرفه ای مدلهای مختلفی دارند و در تمام مراحل کار از آماده کردن مواد اولیه گرفته تا پخت و سرو و شستن ظرف ها به شما کمک می کنند. افرادی که می خواهند کاری در زمینه غذا و نوشیدنی راه اندازی کنند، اولین دغدغه و
به گزارش قائم آنلاین، بنابراعلام شرکت تجهیز گستر خاورمیانه، این تجهیزات حرفه ای مدلهای مختلفی دارند و در تمام مراحل کار از آماده کردن مواد اولیه گرفته تا پخت و سرو و شستن ظرف ها به شما کمک می کنند. افرادی که می خواهند کاری در زمینه غذا و نوشیدنی راه اندازی کنند، اولین دغدغه و کارشان این است که تجهیزات کاربردی و مناسبی پیدا و خریداری کنند.
تجهیزات آشپزخانه صنعتی به ۶ دسته اصلی و مهم تقسیم می شوند که در زیر مفصل آنها را توضیح داده ایم. البته تجهیزات نظافتی، تجهیزات هود و تهویه، تجهیزات سرمایشی و گرمایشی و تجهیزات انبارداری از دیگر تجهیزات آشپزخانه صنعتی نیز می باشند.
. تجهیزات آماده سازی
تجهیزات آماده سازی از مهم ترین تجهیزات و لوازم می باشند که قبل از شروع پخت و پز از آنها استفاده می شود و به گونه ای هستند که فرآیند پخت را آسان تر و سریع تر می کنند.
این تجهیزات عبارتند از سماور، خرد کن صنعتی، چرخ گوشت، کباب زن، دستگاه پوست کن، سیب زمینی خلال کن، ترموس، سیخ گیر و تمام تجهیزاتی که برنج، مرغ، گوشت و سیب زمینی را برای پخت آماده می کنند.
تجهیزات آماده سازی نقش مهمی در رستوران ها و آشپزخانه های صنعتی ایفا می کنند زیرا در این مکان ها قبل از شروع به پخت و پز باید مواد اولیه و مورد نظر آماده و کنار گذاشته شوند. این تجهیزات انواع مختلفی دارند و شما باید قبل از خرید آنها همه ویژگی ها و کاربردشان را بدانید.
همچنین بهتر است در مورد فعالیت خود و غذاهایی که می خواهید بپزید اطلاعات کافی داشته باشید تا بتوانید بهترین ابزار و وسایل را خریداری کنید.
. تجهیزات پخت
تجهیزات پخت جزء مهم ترین و اصلی ترین تجهیزات محسوب می شوند و در طی فرآیند پخت مورد استفاده قرار می گیرند. این تجهیزات عبارتند از دیگ های پخت خورشت، دیگ های صنعتی پخت برنج و پلوپز، دیگ های چلوپز، کباب پز، سرخ کن، دستگاه گریل، جوجه گردان، اجاق گاز، فر پیتزا، بخار پز و گرم خانه خشک و مرطوب.
بهتر است بدانید هر یک از این تجهیزات پخت انواع مختلفی دارند و هر یک دارای کارایی های متنوعی نیز هستند. شما قبل از خرید باید شرایط و محیط کاری خود را بررسی کنید و سپس مدل مناسب را انتخاب و خریداری نمایید.
. تجهیزات سرو
این تجهیزات عموما در سالن سرو و پذیرایی و بطور دائم مورد استفاده قرار می گیرند و باید یکسره شست و شو و استریل شوند. بهتر است تجهیزات سرو از جنس استیل و ضد زنگ باشند تا طی شست و شوی مداوم آسیب نبینند و به خوبی تمیز و براق شوند.
شیک و تمیز بودن این تجهیزات به شدت به چشم مشتری می آید و در نظر نهایی و رضایت او تاثیر زیادی دارد. هنگام خرید سعی نمایید بهترین و باکیفیت ترین جنس را انتخاب و خریداری کنید.
. تجهیزات شست و شو
این تجهیزات در آشپزخانه صنعتی قرار می گیرند و برای شستن ظروف و وسایل از آنها استفاده می شود. این تجهیزات دارای محفظههای گرما و حرارت هستند و شما می توانید براحتی با توجه به تعداد ظروف و میزان کثیفی آنها، مقدار حرارت و آب ورودی به دستگاه را تنظیم کنید. لوازمی مانند سینک ظرفشویی و ماشین ظرفشویی صنعتی جزء این تجهیزات هستند.
. تجهیزات برودتی
از تجهیزات برودتی برای منجمد کردن مواد غذایی و سرد کردن آنها استفاده می شود. این تجهیزات عبارتند از یخچال، فریزر، آب سردکن و یخ ساز صنعتی.
در اکثر رستوران ها و کافی شاپ ها مواد خوراکی وجود دارند که نیازمند سریع سرد شدن و خنک شدن هستند (مانند ژله ها)، در این صورت این تجهیزات مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین مواد اولیه نیاز به منجمد شدن و نگهداری در فریزر یا یخچال دارند تا طول عمر آنها افزایش پیدا کند و فاسد نشوند.
. تجهیزات حمل و نقل
از این تجهیزات برای حمل و نقل و جا به جایی مواد غذایی در آشپزخانه و هنگام سرو استفاده می گردد. این تجهیزات باید حتما مقاومت بالایی داشته باشند و از نظر ظاهری زیبا و چشم نواز نیز باشند.
هنگام خرید این تجهیزات سعی کنید زیباترین و شیک ترین ها را انتخاب کنید و این انتخاب باید به گونه ای باشد که با دکوراسیون و محیط کار شما هماهنگی و همخوانی کامل داشته باشد.
با استفاده از تجهیزات آشپزخانه صنعتی با کیفیت می توان خیلی راحت و به آسانی رضایت مشتریان را جلب کرد و تعداد آنها را افزایش داد. از دیگر مزایای استفاده از این تجهیزات صنعتی و حرفه ای می توان به موارد زیر اشاره کرد:
. افزایش کیفیت پخت و طبخ غذاها
. افزایش سطح بهداشت غذاها و محیط کار
. افزایش میزان پخت غذاها
. استفاده بهینه از فضای آشپزخانه و محیط کاری
. سرویس دهی بهتر و باکیفیت تر
. کاهش ضایعات و دور ریزهای مواد غذایی
هنگام خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی بهتر است به ۴ مورد زیر توجه کنید تا بتوانید انتخابی مناسب و بی نقص داشته باشید.
. برند
. مدل
. کاربرد
. کیفیت و دوام
تجهیزات آشپزخانه صنعتی دارای انواع و مدلهای مختلفی است که هر یک کاربرد خاص خود را دارند. شما باید با توجه به طراحی محیط کاری خود تجهیزات مورد نظرتان را انتخاب و سپس خریداری کنید. همکاران ما در بخش فروش می توانند شما را در این زمینه راهنمایی کنند.
برچسب ها :خاورمیانه،سماور،سیب زمینی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0