شورای رقابت از قیمتگذاری خودرو کنار گذاشته شد
به گزارش قائم آنلاین، رضا شیوا درخصوص خبری مبنی بر اینکه آیا قیمت گذاری خودرو از شورای رقابت به سازمان حمایت منتقل میشود یا خیر، گفت: این خبر را شنیده ام که چنین تصمیمی گرفته شده است، همانطور که همه اطلاع دارند شورای رقابت بر اساس ماده ۵۸ اصل ۴۴، عمل میکند. او ادامه داد: جزو
به گزارش قائم آنلاین، رضا شیوا درخصوص خبری مبنی بر اینکه آیا قیمت گذاری خودرو از شورای رقابت به سازمان حمایت منتقل میشود یا خیر، گفت: این خبر را شنیده ام که چنین تصمیمی گرفته شده است، همانطور که همه اطلاع دارند شورای رقابت بر اساس ماده ۵۸ اصل ۴۴، عمل میکند.
این مقام مسئول بیان کرد: از آن زمانی که ما در شورای رقابت فعالیت میکنیم، در وزارت صمت پنج تا شش وزیر عوض شده است، هر وزیری که عوض شده است قصد دارد بازار خودرو را ظرف یک تا دو ماه سر و سامان دهد.
شیوا گفت: وضعیت بازار خودرو به این راحتیها سر و سامان پیدا نمیکند چرا که ما کمبود تولید داریم، وزارت صمت باید تلاش کند تولید را افزایش دهد، باید سرمایهگذاران دیگر را تشویق کنند که در این بازار سرمایهگذاری کنند تا تولید خودرو افزایش پیدا کند.
او تشریح کرد: با بالابردن قیمت به هیچ وجه نمیتوانیم خودروسازان را از این وضعیت کنونی نجات دهیم، یک بار این اتفاق افتاد یعنی بهمن ۹۷ وزیر وقت صمت آمد بر اساس ابلاغیه سران قوا گفت شورای رقابت باید از قیمت گذاری خودرو خارج شود و ماهم چارهای نداشتیم و از قیمت گذاری خارج شدیم، اما به مراجع قانونی شکایت کردیم، از بهمن ۹۷ تا اردیبهشت ۹۹ مجدد گفتند شورای رقابت باید به قیمتگذاری خودرو برگردد و حق با شورای رقابت بود.
رئیس شورای رقابت افزود: وزیر صمت باید یک ارزیابی کند که وزارت صمت زمانی که قیمت گذاری را در دست گرفت (از بهمن ۹۷ تا اردیبهشت ۹۹)، چه کار کرد؟ آشفتهترین وضعیت را در آن دوره داشتیم.
شیوا گفت: خود خودروسازان بیان میکنند بیشترین زیان را در آن زمان داشتند که قیمت گذاری خودرو دست وزارت صمت بود. او یادآور شد: اگر میتوانستند کاری انجام دهند همان زمان انجام میدادند، خود وزیر که کاری انجام نمیدهد، بلکه بدنه وزارت خانه است که انجام میدهد و اکنون بدنه تغییری نکرده است. رئیس شورای رقابت ادامه داد: همین نظریه پنج درصد زیر قیمت حاشیه بازار را آن زمان هم مطرح کردند و در حال حاضر هم این پیشنهاد را مطرح میکنند. باید از آنها سؤال کرد که در آن زمان که وزیر صمت همین آیین نامه را پیاده کرد، چرا عملی نشد؟ چرا تولید افزایش نیافت؟ ما که حدود ۱۹ ماه از قیمت گذاری خودرو خارج شدیم پس چرا بازار خودرو سر و سامان پیدا نکرد؟.
شیوا ادامه داد: چون قانون ما را موظف کرده است هیچکس نمیتواند هیچ مصوبهای را تصویب کند که قدرت ما را بگیرد، مگر اینکه خود قانون گذار بیاید و بگوید که شورای رقابت شما دیگر وظیفه قیمت گذاری خودرو را ندارید و ماده ۵۸ را تغییر دهد.
او گفت: امیدوارم افرادی که اینگونه سیاسی کاری انجام میدهند پی بهاشتباه خود ببرند، با این روشها بازار خودرو سر و سامان نمییابد.
برچسب ها :شورای ملی،خودرو ،مصوبه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0