کد خبر : 235734
تاریخ انتشار : شنبه 24 اکتبر 2020 - 17:32
-

تبیین نظامات مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی توسط فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان

تبیین نظامات مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی توسط فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان

به گزارش قائم آنلاین، سردار معروفی فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان در پیش نشست دومین همایش بین المللی گام دوم انقلاب، مکتب شهید سلیمانی، الگوی تربیت مدیران جهادی تمدن ساز گفت: از دانشگاه جامع امام حسین(ع) که قصد دارد همایش بین المللی گام دوم انقلاب، مکتب شهید سلیمانی، الگوی تربیت مدیران جهادی تمدن ساز را

به گزارش قائم آنلاین، سردار معروفی فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان در پیش نشست دومین همایش بین المللی گام دوم انقلاب، مکتب شهید سلیمانی، الگوی تربیت مدیران جهادی تمدن ساز گفت: از دانشگاه جامع امام حسین(ع) که قصد دارد همایش بین المللی گام دوم انقلاب، مکتب شهید سلیمانی، الگوی تربیت مدیران جهادی تمدن ساز را در سالگرد شهادت سردار دلها برای تبیین مکتب شهید سلیمانی برگزار کند قدردانی می کنم. تبیین مکتب شهید سلیمانی نیازمند کار دقیق علمی است و صرفاً با خاطره گویی نمی توان این مکتب را تبیین و تعریف کرد.

وی با تأکید بر اینکه باید تلاش کنیم مکتب شهید سلیمانی را دست یافتنی کنیم، اظهار کرد: دست یافتنی کردن مکتب شهید سلیمانی به معنای این است که همه می توانند همانند شهید سلیمانی مالک اشتر امام(ره) و مقام معظم رهبری باشند. چه آن که نمره اش ۱۰ هست و چه آنکه نمره اش مثل حاج قاسم ۲۰ است. همه می توانند مالک اشتر مقام معظم رهبری باشند. این یعنی مکتب شهید سلیمانی را دست یافتنی کنیم.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با تأکید بر اینکه مکتب شهید سلیمانی خروجی راه اهل بیت علیهم السلام است ادامه داد: حاج قاسم نسخه امامین انقلاب را در این زمین پیاده و یک تشکیلات مؤثر برای جهان اسلام تعریف کرد.

وی با تأکید بر اینکه برای تبیین مکتب شهید سلیمانی باید اول شخصیت حاج قاسم را بشناسیم، تصریح کرد: یکی از خصوصیات اخلاقی بارز شهید سلیمانی گذشت ایشان بود. اولین گذشت حاج قاسم، گذشت از گناه است. دومین گذشت حاج قاسم، گذشت از مال است. سومین گذشت حاج قاسم، گذشت از آبرو است. چهارمین گذشت حاج قاسم، گذشت از عزیزان است. پنجمین گذشت حاج قاسم گذشت از جان است.

سردار معروفی همچنین با تأکید بر ضرورت آسیب شناسی مکتب شهید سلیمانی گفت: عده‌ای که می‌خواهند شهید سلیمانی را معرفی کنند، در گذشته متوقف شده‌اند که این خطا است و از طرفی، یک عده ای حاج قاسم را فقط در جبهه مقاومت معرفی می کنند که این هم خطاست. ما باید در معرفی این مکتب، گذشته و حال را پیوند بزنیم و آینده را ترسیم کنیم. این نظام تربیتی است. این کار را نمیتوان با موج های موقتی فرهنگی انجام دهیم.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با برشماری ابعاد نظام اعتقادی، سیاسی و مدیریتی مکتب شهید سلیمانی، تصریح کرد: نظام سیاسی حاج قاسم، جامع ترین نظام سیاسی مورد تایید حضرت آقا است. انقلاب را نمی توان به چپ و راست داد، ما خورشید داریم، بقیه همه نور افکن هستند. خورشید همان ولایت است. حاج قاسم حرف همان خورشید را عملیاتی کرد.

وی در تشریح و تبیین نظام ولایی مکتب شهید سلیمانی، گفت: نظام ولایی حاج قاسم، فرمان گرفتن نیست. فتوا گرفتن نیست. نظام ولایی حاج قاسم، به میل ولی کار کردن است. این معرفت و ولایت باوری است. این همان چیزی است که سر آن قسم جلاله می خورد. ببینید که چه اتفاقی بین ولی و سرباز افتاد که حجت خدا با آن صبر بزرگی که داشت نتوانست گریه نکند. دانشگاه باید در این مسیر درست کار کند. چون شما هر کاری که انجام دهید همیشه ادامه پیدا می کند.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان افزود: مکتب شهید سلیمانی را نباید در سپاه خلاصه کرد، بلکه این مکتب متعلق به نظام، مردم و جبهه انقلاب و شیعه و مسلمین و بشریت است. وقتی انسان عمیق فکر می کند متوجه می شود که مکتب شهید سلیمانی چه تحولی را ایجاد کرده است. اصلا این نظام اعتقادی است.

سردار معروفی در تبیین نظام سیاسی مکتب شهید سلیمانی خاطرنشان کرد: در نظام سیاسی مکتب شهید سلیمانی معیار آن چیزی است که مقام معظم رهبری  میخواهد، نه چپ و نه راست.

این همرزم شهید سلیمانی با تأکید بر گفتمان سازی و جریان سازی مکتب حاج قاسم، تصریح کرد: در بخش گفتمان سازی ما باید به گونه ای رفتار کنیم که جوانان فکر نکنند که این پایان راه است. ما باید فرایند عمیق فرهنگی را تعریف کنیم. این تبیین مکتب یک کار عمیق فرهنگی یعنی تغییر نگرش ها است. کار تبلیغی نیست. ما باید فرایند را تعریف کنیم و درون آن گفتمان بحث کنیم.

وی افزود: برای این فرایند اول باید نمادسازی را بحث کنیم. ما نمی توانیم بدون نمادسازی این کار را انجام دهیم. دوم باید فرهنگ سازی کنیم. گام سوم گفتمان سازی و گام چهارم شبکه سازی و گام پنجم جریان سازی است.

سردار معروفی با تأکید بر ضرورت جریان سازی مکتب شهید سلیمانی گفت: ما باید تولید جریان کنیم. ما قرار است که برای این انقلاب اسلامی جان و آبرو بگذاریم. قرار نیست که ما بمانیم. ما مدیون امام(ره) و مقام معظم رهبری و شهدا همچون شهید سلیمانی هستیم.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان خاطر نشان کرد: برای تبیین عظمت مکتب شهید سلیمانی ما نیاز نداریم که زیادی گویی کنیم ما باید حقیقت را بیان کنیم. ما باید این حقیقت را همراه با آن چی هایی که حاج قاسم را خداترس، مقتدر و صاحب مکتب کرد تعریف کنیم. من بارها با حاج قاسم بودم. و از گریه نماز شب اش بیدار شدم. سحر حاج قاسم را به اینجا رساند.

سردار معروفی در پایان گفت: اینها مواردی است که امیدوارم در مقالاتی که به همایش بین المللی گام دوم انقلاب، مکتب شهید سلیمانی، الگوی تربیت مدیران جهادی تمدن ساز می رسد و در پیش نشست های این همایش به خوبی مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

در ادامه این نشست، روح الله تولایی دبیر همایش با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد مکتب شهید سلیمانی تصریح کرد: دانشگاه جامع امام حسین(ع) با هدف تبیین مکتب شهید سلیمانی جهت استخراج الگوی مدیران جهادی تمدن ساز و تعمیم آن در ابعاد بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی وگفتمان سازی مکتب شهید سلیمانی در سطوح نیروهای مسلح، کشور و سطح بین الملل، همایش بین المللی مکتب شهید سلیمانی؛ الگوی تربیت مدیران جهادی تمدن‌ساز را در سالروز شهادت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی برگزار خواهد کرد.

وی در ادامه با تشریح محورهای این همایش بین المللی افزود: محورهای پنج‌گانه این همایش عبارتند از مکتب شهید سلیمانی؛ ظهور عینی مکتب امامین انقلاب اسلامی، الگوی تربیت مدیران جهادی تمدن‌ساز در تراز مکتب امامین انقلاب اسلامی، الگوی عملی مدیران جهادی تمدن‌ساز در تحقق عرصه های بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، شهید سلیمانی و نظم نوین انقلابی تمدن ساز و مدیریت جهادی و دستاوردهای مکتب شهید سلیمانی که هر کدام به زیرمحورهای دیگری تقسیم می شوند.

دبیر دومین همایش بین المللی گام دوم انقلاب تأکید کرد: علاقمندان تا تاریخ ۱۵ آبان ماه ۱۳۹۹ مهلت دارند مقالات خود را از طریق پایگاه اینترنتی این همایش بین المللی به آدرس mgt.ihu.ac.ir ارسال نمایند.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

6 − چهار =