کد خبر : 236351
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 29 اکتبر 2020 - 10:10
-

درمان خانگی آبسه دندان با نشاسته!

درمان خانگی آبسه دندان با نشاسته!

به گزارش قائم آنلاین، آیا با خواص نشاسته برای درمان عفونت دهان و دندان آشنایی دارید؟ استفاده از نشاسته یک روش سنتی و خانگی برای درمان آبسه و عفونت لثه و دندان است. در این مطلب درباره روش های درمان آبسه دندان با نشاسته و نیز توصیه هایی برای درمان و پیشگیری از عفونت دندان

به گزارش قائم آنلاین، آیا با خواص نشاسته برای درمان عفونت دهان و دندان آشنایی دارید؟ استفاده از نشاسته یک روش سنتی و خانگی برای درمان آبسه و عفونت لثه و دندان است. در این مطلب درباره روش های درمان آبسه دندان با نشاسته و نیز توصیه هایی برای درمان و پیشگیری از عفونت دندان توضیحاتی شرح داده شده است.

آبسه دندان چیست؟

از جمله امراض شایع دهان و دندان، عفونت و آبسه دندان است که به علت عفونت موجود در ریشه دندان یا بین دندان و لثه به وجود می آید.

روش استفاده از نشاسته برای درمان آبسه دندان

برای این که بتوانید با نشاسته عفونت دندان خود را درمان نمایید ابتدا ۲ قاشق چای خوری پودر نشاسته را در نصف لیوان آب ولرم حل کنید. همچنین برای تاثیر بیشتر یک قاشق چای خوری شکر نیز می توان به این محلول اضافه کرد. سپس این محلول را روی دندان مورد نظر قرار داده و ۱۰ دقیقه منتظر بمانید. این کار را چندین مرتبه انجام دهید تا عفونت به طور کامل از دندان خارج شود.

نشاسته چگونه باعث درمان آبسه دندان میشود؟

وجود ترکیبات خاص موجود در نشاسته و نیز طبیعت خنک این گیاه، (طبع نشاسته) آن را به ماده مفید برای درمان عفونت دندان و لثه تبدیل کرده است. در حقیقت نشاسته با کشیدن چرک دندان از مجرا های متصل به دندان باعث تخلیه شدن چرک از دندان و لثه ها خواهد شد.

توصیه های مفید پیشگیری و درمان آبسه دندان

اگرچه نشاسته ماده ای مفید و ارزشمند برای درمان عفونت لثه و دندان است، اما توصیه می شود که در کنار استفاده از این ماده مفید موارد زیر را نیز برای تسریع درمان آبسه دندان با نشاسته مد نظر داشته باشید:

قبل از استفاده از نشاسته برای درمان آبسه دندان محیط دهان و دندان های خود را با مسواک و خمیر دندان مناسب تمیز نمایید.

بهتر است در طول شبانه روز حداقل یک بار از نخ دندان استفاده کنید.

استفاده از محلول پراکساید و دهانشویه های مناسب نیز راهی دیگر برای از بین بردن باکتری ها و جلوگیری از افزایش عفونت های موجود در دهان و دندان است.

بهتر است عمل مسواک زدن را ۳۰ دقیقه قبل یا بعد از خوردن غذا انجام دهید.

در هر سال دو مرتبه برای بررسی پوسیدگی و خرابی دندان ها به دندانپزشک مراجعه کرده تا پوسیدگی ها در مراحل اولیه درمان و از گسترش آن ها جلوگیری به عمل آید.

خوردن شیرینی جات مصنوعی را به حداقل برسانید و به جای آن مصرف بیشتر میوه و سبزیجات را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

برای جلوگیری از ایجاد عفونت، مسواک خود را هر سه یا چهار ماه تعویض نمایید.

از مصرف دخانیات و قلیان که یکی از عوامل مهم در ایجاد پوسیدگی و خرابی دندان ها هستند، به طور کل پرهیز نمایید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

10 + 14 =