این میوه سیستم ایمنی را قوی می کند
به گزارش قائم آنلاین، سید مرتضی صفوی، متخصص تغذیه درباره خواص «به»، اظهار داشت: به میوه ای با طعم مطبوع از خانواده سیب است. وی ادامه داد: هر ۱۰۰ گرم «به» حاوی ۵۷ کیلوکالری انرژی است و در مقایسه با سیب و گلابی، به از نظر محتوای آنتی اکسیدان های پلی فنولیک غنی تر است.
به گزارش قائم آنلاین، سید مرتضی صفوی، متخصص تغذیه درباره خواص «به»، اظهار داشت: به میوه ای با طعم مطبوع از خانواده سیب است.
وی ادامه داد: هر ۱۰۰ گرم «به» حاوی ۵۷ کیلوکالری انرژی است و در مقایسه با سیب و گلابی، به از نظر محتوای آنتی اکسیدان های پلی فنولیک غنی تر است. به میوه ای غنی از ویتامین، مواد معدنی و فیبر غذایی است.
این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: میوه رسیده به، حاوی مقادیر فراوانی ویتامین C است؛ به طوری که ۱۰۰ گرم به، ۲۵ درصد نیاز روزانه به ویتامین C را تامین می کند؛ ضمن اینکه باید توجه کنیم میوه های غنی از ویتامین C با حذف رادیکال های آزاد به سلامتی بدن، تقویت سیستم ایمنی، کاهش ابتلا به عفونت و کاهش شرایط التهابی کمک می کند.
صفوی خاطرنشان کرد: به همچنین منبع خوبی از مس، سلنیوم، آهن، پتاسیم، منیزیم و ویتامین های گروه ب از قبیل تیامین، ریبوفلاوین و پریدوکسین است؛ اگرچه هنوز اطلاعات کافی وجود ندارد اما برخی شواهد حاکی از آن است که میوه به، همانند گلابی، دارای ویژگی های ضد التهابی و ضد آلرژی است.
وی اضافه کرد:علاوه بر میوه به، دانه آن نیز دارای خواصی از قبیل بهبود سرفه، گلودرد و برونشیت است. همچنین دانه این میوه در بهبود عملکرد دستگاه گوارش نقش ایفا می کند؛ البته باید به این نکته توجه داشت که دانه به را نباید جوید؛ چراکه دانه آن حاوی ترکیبی به نام آمیگدالین است که به سیانوریک اسید تجزیه می شود و ماده ای سمی است.
این متخصص تغذیه یادآور شدمصرف زیاد آن می تواند خطرناک باشد؛ بنابراین توصیه می شود که لعاب دانه این میوه استفاده شود.
برچسب ها :تغذیه،سیب،طعم
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0