کد خبر : 237147
تاریخ انتشار : دوشنبه 2 نوامبر 2020 - 10:35
-

ریزش قیمت نفت در واکنش به قرنطینه دوباره بعید است

ریزش قیمت نفت در واکنش به قرنطینه دوباره بعید است

به گزارش قائم آنلاین، مایک مولر در وبینار شرکت مشاوره گلف اینتلیجنس درباره تاثیر اعلام قرنطینه انگلیس بر قیمت نفت اظهار کرد: در معاملات روز دوشنبه واکنش شدید بازار و نزولی شدن قیمتها را مشاهده نخواهیم کرد زیرا بازار چنین اتفاقی را در هفته گذشته پیش بینی کرده بود. بهای نفت برنت تحت تاثیر رکورد

به گزارش قائم آنلاین، مایک مولر در وبینار شرکت مشاوره گلف اینتلیجنس درباره تاثیر اعلام قرنطینه انگلیس بر قیمت نفت اظهار کرد: در معاملات روز دوشنبه واکنش شدید بازار و نزولی شدن قیمتها را مشاهده نخواهیم کرد زیرا بازار چنین اتفاقی را در هفته گذشته پیش بینی کرده بود.

بهای نفت برنت تحت تاثیر رکورد افزایش موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا در جهان و وضع محدودیتهای قرنطینه از سوی آلمان، فرانسه و انگلیس، در مدت پنج روز ۱۰ درصد سقوط کرد و روز جمعه به ۳۷ دلار و ۴۶ سنت در هر بشکه رسید که پایینترین حد در پنج ماه گذشته بود.

طبق آمار شرکت BP، مصرف روزانه نفت در اروپا سال میلادی گذشته به ۱۴.۹ میلیون بشکه بالغ شد و تقاضا در فرانسه ۱.۵ میلیون بشکه و در آلمان ۲.۳ میلیون بشکه در روز بود.

مولر گفت: به دلیل قرنطینه های جدید، تحلیلگران در برآوردشان از تقاضا برای نفت با توجه به محدود شدن ترافیک و جابجایی، بازنگری خواهند کرد. وی در ادامه افزود: در این زمینه برآوردهای مختلفی انجام می شود. طبق یک برآورد، تقاضا ممکن است تنها در آلمان و فرانسه ۱.۷ میلیون بشکه در روز کاهش پیدا کند که این برآورد کاملا مبالغه آمیز است.

بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس شنبه هفته جاری اعلام کرد این کشور از پنجم نوامبر به استثنای مدارس و ساخت و ساز وارد قرنطینه می شود و این قرنطینه تا دوم دسامبر ادامه خواهد داشت. فرانسه، آلمان و بلژیک هم برای مقابله با موج دوم شیوع کووید ۱۹، محدودیتهای سفر را وضع کرده اند.

بر اساس گزارش پلاتس، بسیاری از کشورها در موج اول کووید ۱۹ قرنطینه وضع کردند که باعث افت شدید تقاضا و سقوط قیمت نفت برنت به ۱۳ دلار و ۲۴ سنت در هر بشکه در آوریل شد. در نتیجه گروه اوپک پلاس دور جدیدی از محدودیت عرضه به میزان ۹.۷ میلیون بشکه در روز معادل ۱۰ درصد از تولید جهانی را از ماه مه به اجرا گذاشت. این گروه قرار است تولیدش را در ژانویه حدود دو میلیون بشکه در روز افزایش دهد اما به دلیل ضعیف ماندن تقاضا ممکن است ناچار شود برنامه خود را به تاخیر بیاندازد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

3 − 3 =