میزان مصدومیت داوران و کمک داوران فوتبال؟
به گزارش قائم آنلاین، تحقیقات اندکی روی پیشگیری و بررسی از آسیبهای داوران و کمک داوران فوتبال صورت گرفته است و هدف از انجام پژوهش حاضر، مرور کلی پژوهشهای صورت گرفته در مورد آسیبهای ورزشی در داوران و کمک داوران فوتبال بوده است. نتایج این پژوهش نشان میدهد شیوع شناسی آسیب در میان داوران ۲۹
به گزارش قائم آنلاین، تحقیقات اندکی روی پیشگیری و بررسی از آسیبهای داوران و کمک داوران فوتبال صورت گرفته است و هدف از انجام پژوهش حاضر، مرور کلی پژوهشهای صورت گرفته در مورد آسیبهای ورزشی در داوران و کمک داوران فوتبال بوده است.
نتایج این پژوهش نشان میدهد شیوع شناسی آسیب در میان داوران ۲۹ درصد و در بین کمک داوران ۳۰ درصد است، درحالی که ۱۳ درصد داوران و ۱۹ درصد کمک داوران از یک آسیب که در طول آزمونهای آمادگی جسمانی دچار آن میشوند رنج میبرند.
به صورت کلی نرخ بروز آسیب در ۱۰۰۰ ساعت داوری در میان داوران به میزان ۵.۲۹ و در بین کمک داوران ۴.۵۸ است. همچنین نتایج این تحقیق نشان میدهد که بروز آسیب در میان داوران سطح ملی نسبت به سطح بینالمللی بیشتر بوده و علاوه بر این داوران در نواحی مچ پا، ساق، ران و درشت نی و کمک داوران نیز در نواحی پشت ران، ساق و زانو بیشتر آسیب میبینند.
نتایج به دست آمده در عین حال بیانگر این است که داوران و کمک داوران دچار آسیب مشابه استرین و اسپرین میشوند. موضوع دیگر نیز این که داوران بیشتر در مسابقه آسیب میبینند که علت آن دویدن زیاد با سرعت بالا است و کمک داوران بیشتر در تمرین دچار آسیب میشوند و بیشترین نوع آسیب مربوط به استرین و اسپرین است که بیشتر در نواحی ساق، مچ پا و ران رخ میدهد.
روش شناسی این تحقیق که از سوی حمید مهدوی محتشم، شاهین صالحی، فرهاد مرادی شهپر و محمد حسین پورغریت متخصصهای پزشکی ورزشی صورت گرفته به صورت جستوجوی پیشینه از طریق موتورهای جستجوگر از سال ۱۹۸۰ تا ۲۰۱۹ بوده است.
برچسب ها :پژوهش، داور،مصدوم
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0