بازی تکراری مدعیان اصلاحات با معیشت مردم اینبار دخیل به بایدن
به گزارش قائم آنلاین، «دونالد ترامپ جونیور» پسر رئیسجمهور آمریکا در جریان شمار آراء انتخاباتی در صفحه توئیتر خود نوشته است : «بهترین گزینه برای آینده آمریکا این است که دونالد ترامپ وارد جنگ تمامعیاری با این انتخابات سراسر تقلب، دغلکاری، دارای رایدهندگان مرده و خارج از ایالت، که بیش از حد هم طولانی شده،
به گزارش قائم آنلاین، «دونالد ترامپ جونیور» پسر رئیسجمهور آمریکا در جریان شمار آراء انتخاباتی در صفحه توئیتر خود نوشته است : «بهترین گزینه برای آینده آمریکا این است که دونالد ترامپ وارد جنگ تمامعیاری با این انتخابات سراسر تقلب، دغلکاری، دارای رایدهندگان مرده و خارج از ایالت، که بیش از حد هم طولانی شده، بشود. زمان آن رسیده که این گندکاری را درست کنیم و شبیه جمهوری موز [کنایه از کشور ضعیف و فاسد] نباشیم». وی ادعاهای ترامپ را درباره تقلب در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا تکرار کرد.
آمریکای آشفته
همچنین مجله مشهور آمریکایی «تایم» پرچم پاره آمریکا را در جلد شماره جدید چاپ کرد و نوشت: واقعیت آمریکایی. در مقاله مربوط به طرح، نویسنده توضیح داده است که رئیسجمهور آتی، هر کسی که باشد باید کشوری را که بهطور فزایندهای درحال از هم گسیختگی است، مدیریت کند. بنابر اذعان رسانههای غربی، وضعیت فعلی آمریکا، آشفته و از هم گسیخته است. با این حال، رسانههای زنجیرهای و فعالین مدعی اصلاحات در این سو با ذوقزدگی، انتخابات آمریکا را عاملی برای گشایش اقتصادی در ایران نامیدهاند.
در همین رابطه روزنامه زنجیرهای شرق در گزارشی با عنوان «ظرفیتهای بایدن برای اصلاحطلبان» نوشت: «اصلاحطلبان چند مدتی است تأکید میکنند که ریاستجمهوری بایدن از هر نظر به نفع ایران خواهد بود، زیرا در صورت تغییر دولت آمریکا امکان مذاکره با این کشور وجود خواهد داشت؛ هرچند مذاکره در شرایطی که به هر حال تحریمهای گستردهای از سوی آمریکا علیه ایران وضع شده، قدری سخت است و بهنظر میرسد که مدتی طول بکشد تا این تحریمها رفع شود و در شرایطی مانند آنچه پیش از خروج ترامپ از برجام شاهد بودیم، ایران و آمریکا بتوانند در فضایی به دور از تهدید مذاکره کنند. با همه اینها به نظر نیروهای اصلاحطلب، حضور بایدن در کاخ سفید میتواند باعث گشایش روزنههایی شود که در صورت انتخاب مجدد ترامپ همان روزنه اندک هم بسته میشود».
این روزنامه زنجیرهای در ادامه نوشت:«ممکن است ورود بایدن به کاخ سفید باعث گشایش باب مذاکره و بهتبع آن بهبود احتمالی داخلی شود، اصلاحطلبان تصور میکنند با پیروزی بایدن میتوانند با تکیه بر گفتمان مذاکره در انتخابات ریاستجمهوری سال آینده برگ برنده مهمی در دست داشته باشند. آنها در شرایطی که نارضایتی عمومی زیاد شده است و شاید دیگر نتوانند با وعدههای اقتصادی یا سیاسی مردم را به انتخابات امیدوار کنند، گمان میکنند یکی از مهمترین راههای اعتمادسازی برای مردم تکرار مجدد دوگانه مقابله – مذاکره است و با این شیوه قادر خواهند بود که مردم را به نفع خود پای صندوق انتخابات بیاورند».
شرق در ادامه گزارش تصریح کرد: «هنوز هم مردم درباره ناامنیهای احتمالی یا در شدیدترین حالت جنگ میان ایران و آمریکا حساسیت نشان میدهند و در تقابل نیروهای سیاسی داخلی که مدافع تقابل حداکثری هستند و نیروهایی که میکوشند با همه محدودیتهای موجود باب مذاکره را باز نگه دارند، دسته دوم را انتخاب میکنند».
مبالغه و بزک برای عبور از فضای تنگ و ترش
روزنامه زنجیرهای شرق پیش از این در دیماه ۹۴ و در اوج عهدشکنی دولت اوباما در تیتر اصلی نوشته بود: «امضای کری تضمین است؛ اطمینان تهران از اجرای برجام». چندی بعد مدیرمسئول روزنامه شرق در توصیف این تیتر گفت: «من مبالغه را قبول دارم. این مبالغهها باید میشد به این خاطر که فضا خیلی فضای تنگ و ترشی بود، دولت باید در حقیقت این موضوع را قدری بزک میکرد که بتواند حرفش را به کرسی بنشاند».
گویا روزنامه شرق و دیگر رسانههای زنجیرهای دوباره به این فکر افتادهاند تا با توهین به شعور مردم، با مبالغه و بزک آمریکا، از فضای تنگ و ترش فعلی عبور کنند.
این روزنامه مدعی اصلاحات در گزارش مذکور اذعان کرده که نارضایتی عمومی زیاد شده و اصلاحطلبان دیگر نمیتوانند با وعدههای اقتصادی یا سیاسی مردم را فریب دهند؛ این روزنامه زنجیرهای در ادامه تاکید کرده که باید با هراسافکنی و تکرار دوگانه «جنگ- مذاکره» مردم را به سمت خود جلب کنیم!
وضع فعلی،نتیجه مدیریت مدعیان اصلاحات
وضعیت فعلی اقتصادی نتیجه و دستپخت مدیریت اجرایی مدعیان اصلاحات در حداقل هفت سال اخیر است. هر چند طیف مدعی اصلاحات در زنگ حساب تقلا میکند تا سفره خود را از دولت جدا کند، اما افکار عمومی به درستی، دولت روحانی را دولت مدعیان اصلاحات میداند.
در هفتههای گذشته، محمود واعظی رئیسدفتر رئیسجمهور در پاسخ به مغلطه مدعیان اصلاحات در فاصلهگذاری با دولت، گفت: «از اصلاحطلبان وزیر و استاندار در دولت وجود دارد و اگر آنها منتقد هستند، به رفقای خودشان هم انتقاد باید بکنند. ولی حداقل مراعات حال رفقای خود را بکنند».
لازم به ذکر است که جدای از استانداران، فرمانداران و معاونان وزرا افرادی نظیر جهانگیری، ربیعی، زنگنه، حجتی، اردکانیان، ابتکار، آخوندی، مولاوردی، سیف، ترکان، نعمتزاده، شریعتمداری، و… در دولت روحانی حضور داشتهاند.
حالا بانیان وضع موجود اقتصادی، با بازی تکرای با معیشت مردم، این بار به بایدن دخیل بستهاند.
تعمد یا ناکارآمدی
در یکی دو روز گذشته و از جمله روز جمعه! قیمت دلار در کشور کاهش پیدا کرد. سؤال اینجاست که این چه اقتصادی است که با آمدن و رفتن افراد در یک کشور دیگر، قیمتها در بازار ارز و دیگر بازارها اینقدر نوسان پیدا میکند؟!
در پاسخ باید گفت که این عملیات روانی با مدیریت اجرایی در ارتباط است. علت کاهش و افزایش ناگهانی قیمت دلار و سکه و مرغ و تخم مرغ و…یا به دلیل تعمد و دستکاری عمدی و اقدامات برنامهریزی شده است و یا نتیجه ناکارآمدی، بیبرنامگی، سوءمدیریت و مدیریت متزلزل در دولت است.
در روزهای اخیر برخی رسانههای مدعی اصلاحات ادعا کردهاند که قیمت دلار در روزهای آینده تا ۱۵ هزارتومان و حتی ۱۰ هزارتومان کاهش پیدا خواهد کرد. اینها همان جماعتی هستند که در سال ۹۶ مدعی شدند که اگر رقبای روحانی در انتخابات ریاستجمهوری پیروز شوند، دلار ۵ هزارتومان خواهد شد!
همین طیف در سال ۹۴ آنچنان به تبلیغ درباره دستاورد برجام پرداختند که عدهای از مردم در خیابانهای تهران به جشن و پایکوبی اقدام کرده و تصور میکردند که قیمت هر دلار در پسابرجام، هزارتومان خواهد شد.
به عبارت دیگر، آن طیفی که مردم را در سال ۹۶ از دلار ۵ هزارتومانی ترساندند، حالا وعده دلار ۱۵ هزارتومانی را مطرح کرده است. نرخی که در نتیجه حضور مدعیان اصلاحات در دولت، برای خیلی از مردم تبدیل به آرزو شده است.
شرطی کردن اقتصاد،
ضربه به معیشت مردم
مدعیان اصلاحات که در سالهای گذشته با برجام، معیشت مردم را نابود کردند، باز هم با گره زدن اقتصاد کشور به نتیجه انتخابات آمریکا و جاده صافکنی برای مذاکره، در پی تکرار این اقدام خسارتبار هستند.
این در حالی است که جمهوریخواهان و دموکراتها، در هر مسئلهای با یکدیگر اختلاف داشته باشند، در دشمنی و خباثت با مردم ایران هیچ اختلافی با هم ندارند.
طیف مدعی اصلاحات در هفت سال اخیر، اقتصاد را تعلیق و معیشت مردم را شرطی کرد. این طیف از سال ۹۲ تا ۹۴، امور کشور را معطل مذاکره و امضای توافق گذاشت. از سال ۹۴ تا ۹۷ نیز کشور معطل اجرای برجام بود و از سال ۹۷ تاکنون نیز خروج آمریکا از برجام، مسبب تمام مشکلات کشور نامیده میشود. این در حالی است که مقامات ارشد دولت روحانی و فعالین مدعی اصلاحات تا پیش از سال ۹۲ تاکید داشتند که تحریمها حداکثر ۲۰ الی ۳۰ درصد در ایجاد مشکلات سهیم است و ۷۰ الی ۸۰ درصد مشکلات کشور ناشی از سوءمدیریت در دولت است.
برچسب ها :رسانه،انتخابات، دموکرات
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0