کد خبر : 239790
تاریخ انتشار : یکشنبه 15 نوامبر 2020 - 11:55
-

واکنش وزارت بهداشت به ویدیوی آثار آرد نامرغوب بر دستان نانوا

واکنش وزارت بهداشت به ویدیوی آثار آرد نامرغوب بر دستان نانوا

به گزارش قائم آنلاین، دکتر زهرا عبدللهی در گفت‌وگو ، در واکنش به ویدیو منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر حساسیت پوستی دست یک نانوا به دلیل استفاده از آرد نامرغوب، گفت: فیلم‌های اینچنینی و پخش شدن آنها در فضای مجازی موضوع جدیدی نیست. این بحث مربوط به مشکلاتی است که در زنجیره تامین

به گزارش قائم آنلاین، دکتر زهرا عبدللهی در گفت‌وگو ، در واکنش به ویدیو منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر حساسیت پوستی دست یک نانوا به دلیل استفاده از آرد نامرغوب، گفت: فیلم‌های اینچنینی و پخش شدن آنها در فضای مجازی موضوع جدیدی نیست. این بحث مربوط به مشکلاتی است که در زنجیره تامین آرد، نان و گندم وجود دارد.

وی افزود: یکی چالش‌های موجود در این زمینه بحث کیفیت گندم به لحاظ میزان گلوتن است که این موضوع به جهاد کشاورزی بازمی‌گردد و این سازمان مسئولیت کار بر گندم را دارد تا گلوتن آن در حد استاندارد باشد. در مرحله بعد، آرد باید متناسب با استانداردهایی تولید شود که این مسئولیت بر عهده وزارت صمت است.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به استاندارهای تعریف شده در سنجش کیفیت آرد، اظهار کرد: بر این اساس مشخص شده است که درصورتی که آرد ضعیف باشد، برخی مواد افزودنی و یا بهبود دهنده به آن اضافه شود، این مواد مانند اسید اسکوربیک می‌تواند در حد تعریف شده‌ای به آرد اضافه شود.

وی بروز حساسیت پوستی در فیلم‌های پخش شده در فضای مجازی را اینگونه تشریح کرد: ممکن است از افزودنی‌های غیرمجاز برای آرد در کارخانه استفاده شود که این موضوع به پایش و نظارت آرد در کارخانه‌ها بازمی گردد و وزارت صمت باید به آن بپردازد. اگر بهبود دهنده‌ای که قرار است به آرد اضافه شود استاندارد نباشد طبعا عوارضی را در پی خواهد داشت.

عبدللهی ادامه داد: گاهی نیز مشکلات اینچنینی آرد را به بحث غنی‌سازی آن با آهن و اسیدفولیک ربط می‌دادند که سخن علمی نیست و حساسیت پوستی ایجاد شده در دست نانواها به دلیل وجود افزودنی‌های غیرمجازی است که در کارخانه‌ها به آرد اضافه می‌شود.

وی در خصوص تاثیر این افزودنی‌های غیرمجاز بر کیفیت نان و گوارش مصرف کنندگان نان تهیه شده از این آرد، توضیح داد: ممکن است اختلالات گوارشی و سوءهاضمه نیز برای مصرف کنندگان این نان به وجود آید؛ اینکه به جای اسید اسکوربیک از ماده غیر مجازی مانند اسید سیتریک استفاده شود می‌تواند اختلالات گوارشی هم برای مصرف کننده به دنبال داشته باشد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

5 × دو =