غذاها و ویتامین هایی که سیستم ایمنی بدنتان را بالا می برد
به گزارش قائم آنلاین، آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: این جلسه روز شنبه ۲۴ آبان ۹۹ برای ۱۰۰ تن از دانشجویان دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر و ۲۰ تن از کارکنان دانشگاه بهصورت وبینار برگزار شد. وی در این جلسه به نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا
به گزارش قائم آنلاین، آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: این جلسه روز شنبه ۲۴ آبان ۹۹ برای ۱۰۰ تن از دانشجویان دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر و ۲۰ تن از کارکنان دانشگاه بهصورت وبینار برگزار شد.
وی در این جلسه به نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید ۱۹ اشاره و در خصوص چهار گروه اصلی مواد غذایی و بشقاب غذای سالم مطالبی را بیان کرد.
چراغی در ادامه بر اهمیت مصرف ریزمغذیها ازجمله ویتامین آ، ث، روی و خصوصاً ویتامین دی تأکید کرد و نقش مهم پروتئین سفیده تخممرغ، عدم مصرف قند، شکر، شکلات، فست فود، غذاهای چرب و سرخکرده را در تقویت سیستم ایمنی مهم دانست.
برچسب ها :تغذیه ، بهداشت،کووید
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0