“ماموریت انتحاری” ۱۰۰ میلیون پوندی برای از بین بردن زبالههای فضایی
به گزارش قائم آنلاین، به نقل از دیلی میل، انگلیس به ساخت بخشی از اولین ماهواره حذف زباله فضایی در جهان کمک خواهد کرد. این ماهواره به منظور حذف زبالههای فضایی طراحی شده است. کار این ماهواره به این صورت است که زبالهها را به جو زمین میکشاند تا آنها را بسوزاند. شرکت بریتانیایی”Elecnor DEIMOS”
به گزارش قائم آنلاین، به نقل از دیلی میل، انگلیس به ساخت بخشی از اولین ماهواره حذف زباله فضایی در جهان کمک خواهد کرد. این ماهواره به منظور حذف زبالههای فضایی طراحی شده است. کار این ماهواره به این صورت است که زبالهها را به جو زمین میکشاند تا آنها را بسوزاند.
شرکت بریتانیایی”Elecnor DEIMOS” با شرکت سوئیسی “Clearspac” همکاری خواهد کرد تا سیستم کنترل وضعیت مداری را طراحی کند که همزمان که زبالههای فضایی را جمع آوری میکند به جهتیابی فضاپیما نیز کمک میکند.
این فضاپیمای ۱۰۰ میلیون پوندی در سال ۲۰۲۵ پرتاب خواهد شد و نام آن “مأموریت انتحاری رباتیک”(robotic suicide mission) است که طی آن فضاپپما تمام زبالههای فضایی حتی یک قطعه کوچک از زباله فضایی را نیز قبل از بین بردن زباله فضایی و سوزاندن آن زباله و خودش در جو زمین، جمع آوری خواهد کرد.
این پروژه با حمایت آژانس فضایی اروپا(ESA) و هشت کشور از جمله انگلیس(که ۱۲ میلیون پوند کمک کرده است) توسط شرکت تازه تأسیس Clearspace سوئیسی در حال انجام است.
طی این ماموریت فضاپیما از یک حرکت با نام “The Claw” که یک حرکت گازانبری برای جمع آوری زبالههای فضایی است استفاده خواهد کرد. کشیدن بقایا به سمت جو باعث میشود که این زبالهها با خیال راحت تجزیه شود و از برخورد احتمالی آن با سایر اجرام در مدار نیز جلوگیری میشود.
بسیاری زباله فضایی که بقایای ماموریتهای مختلف هستند در فضا وجود دارد. بیشتر اینها یا دیگر عمل نمیکنند یا از بین رفتهاند و ۱۶۰ میلیون شی در حال حاضر در مدار قرار دارند. بیشتر آنها “زباله فضایی” هستند که عرض آنها چند اینچ تا چند فوت هستند.
این زبالهها در اشکال و اندازههای مختلف وجود دارد. این یکی از پروژههای مهم طراحی شده برای مقابله با مسئله فزاینده زبالههای فضایی است.
زبالههای فضایی(Space Debris) چیزهای گوناگون ساخته انسان هستند که در مدار زمین در حال گردشند، اما دیگر کارایی ندارند. زباله فضایی در واقع بقایای فعالیت بشر در فضا است، از قطعات سفینهها گرفته تا قسمتهایی از سفینه که در مراحل مختلف مامورت فضایی از آن جدا میشوند یا هر چیز دیگری که در مدار زمین رها شده و دیگر کاربردی ندارد.
برچسب ها :آژانس،زباله، انگلستان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0