خواص جگر مرغ
به گزارش قائم آنلاین، جگر مرغ مقدار زیادی پروتئین، ویتامین Dو A دارد. چنان چه محمدتقی انوشه متخصص تغذیه معتقد است این پروتئین شامل ۹ آمینو اسید است، این آمینو اسید ها به عنوان بلوک های سازنده برای بدن ما عمل می کنند، بنابراین مصرف این محصول به عنوان یک ماده غذایی خوب به همه
به گزارش قائم آنلاین، جگر مرغ مقدار زیادی پروتئین، ویتامین Dو A دارد. چنان چه محمدتقی انوشه متخصص تغذیه معتقد است این پروتئین شامل ۹ آمینو اسید است، این آمینو اسید ها به عنوان بلوک های سازنده برای بدن ما عمل می کنند، بنابراین مصرف این محصول به عنوان یک ماده غذایی خوب به همه توصیه می شود. افرادی که از کم خونی رنج می برند، می توانند از جگر مرغ به عنوان یک غذای کامل در وعده های غذایی استفاده کنند.
چه کسانی مصرف نکنند؟
این متخصص معتقد است :«افرادی که میزان چربی و کلسترول منفی آن ها بالاست نمی توانند جگر مرغ استفاده کنند و بهتر است از مصرف آن خودداری کنند و به جای آن کسانی که میزان چربی بدن آن ها در حد نرمال است می توانند از این محصول استفاده کنند.
سخنی با تولید کنندگان
وی افزود: «آن چه در این میان اهمیت دارد سلامت مرغی است که جگر آن پس از ذبح، بسته بندی و روانه بازار مصرف می شود و به دست مصرف کنندگان می رسد. برای پرورش برخی مرغ های موجود در بازار از مقدار زیادی آنتی بیوتیک و انواع هورمون ها استفاده می شود و در نهایت جگر آن هم به عنوان یک ماده غذایی ناسالم محسوب می شود. افراد باید پیش از خرید جگر مرغ از سلامت آن مطمئن شوند و سپس آن را تهیه کنند.» جا دارد در شرایط
نابه سامان اقتصادی، تولید کنندگان مرغ گوشتی توجه ویژه به نحوه استفاده از داروهای آنتی بیوتیک داشته باشند و با فاصله زمانی مناسب به ذبح مرغ اقدام کنند چرا که جگرمرغ مهم ترین جایی است که این داروها انباشته می شود و مصرف کنندگان آن هم قشر محروم جامعه هستند. جگر مرغ را هم می توان با رعایت نکات بهداشتی در بسته بندی های مناسب و تاریخ مصرف در اختیار مصرف کننده ای گذاشت که این روزها در ویترین مغازه ها تنها تماشاکننده است.
برچسب ها :تغذیه ، پروتئین، جگر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0