ماسک حنا این بار برای زیبایی پوست صورت !
به گزارش قائم آنلاین، حنا خواص فوق العاده ای برای سلامت پوست و مو دارد اگر می خواهید از مزایای پوستی حنا برخوردار باشید می توانید ماسک های مختلف با حنا تهیه و استفاده کنید. بهترین ماسک های صورت تهیه شده از حنا اگر به ظاهر خود اهمیت ندهید و به خودتان نرسید ، روند
به گزارش قائم آنلاین، حنا خواص فوق العاده ای برای سلامت پوست و مو دارد اگر می خواهید از مزایای پوستی حنا برخوردار باشید می توانید ماسک های مختلف با حنا تهیه و استفاده کنید.
بهترین ماسک های صورت تهیه شده از حنا
اگر به ظاهر خود اهمیت ندهید و به خودتان نرسید ، روند پیری بسیار سریع تر از چیزی که باید ، پیش می رود اما با استفاده از این ماسک های حنا می توان شادابی و جوان سازی پوست را افزایش داد و روند پیری را تا حد زیادی به تعویق انداخت.
حنا از دوره پیامبر اکرم (ص) در میان مردم محبوب بود و رواج داشت . حنا در بسیاری از مواد آرایشی مورد استفاده قرار می گیرد زیرا دارای مزایای بی شمار و عدم وجود عوارض جانبی است.
زنان هر روزه با افزایش سن مدام به چین و چروک های صورت خود نگاه می کنند و می خواهند که جوان و زیباتر به نظر برسند اما نمی توان با طبیعت مبارزه کرد زیرا هر چه سن بالاتر می رود ، اپیدرم پوست نازک تر می شود و خاصیت ارتجاعی خود را از دست می دهد و به مرور زمان باعث چروک خواهد شد . در این قسمت از نمناک ، در مورد طرز تهیه و چگونگی استفاده از ماسک صورت حنا صحبت خواهیم کرد.
برخی مزایای استفاده از حنا برای سلامتی
تسکین التهاب
از بین بردن بیماری های قارچی پوست
خواص ضد باکتری
کمک به تمیز کردن و سفید شدن پوست
تغذیه رسانی به پوست
محصولی کاملا طبیعی و سازگار با محیط زیست
کمک به کاهش روند پیری پوست
کمک به کاهش آکنه و جوش و …
کمک به رفع لکه های سیاه روی پوست
متعادل کردن و روغن پوست های بسیار چرب
حتی اگر چنین مشکلاتی را روی پوست تان ندارید هم می توانید از ماسک حنا برای پیشگیری و یا به عنوان تونیک صورت استفاده کنید . قبل از اعمال هر گونه ماسکی ، ابتدا باید پوستتان را طی مراحلی آماده کنید.
به مدت ۱۵ دقیقه صورتتان را بخور دهید و سپس پوست را ماساژ دهید و صابون را روی آن بمالید.
بعد کف را بشویید و ماسک را روی پوست مرطوبتان اعمال کنید.
این مرحله مقدماتی به مرطوب شدن پوست کمک می کند و جذب ماسک را بیشتر خواهد کرد و حساسیت احتمالی نسبت به آن را از بین خواهد برد.
با بخور دادن ، منافذ پوست باز می شوند و رسوبات و چربی های انباشته شده راحت تر از بین می روند.
بخور داغ همچنین گردش خون را افزایش می دهد و باعث عملکرد طبیعی غدد چربی خواهد شد.
ماسک های رایج حنا برای پوست صورت
در این قسمت معروف ترین ماسک ها را به شما معرفی می کنیم که قادر است با مشکلات پوستی در هر نوعی از پوست مبارزه کند اما قبل از آن باید به نکات زیر توجه داشته باشید . دقت کنید که در تمامی موارد از حنای بی رنگ استفاده کنید.
۱٫ پاکسازی و کوچک کردن منافذ پوست با ماسک حنا
حنای پودر شده را ۳۰ دقیقه در آب بریزید و سپس کمی پودر پروتئین به آن اضافه کنید و ماسک را به صورت خود بزنید و صبر کنید تا پوستتان به طور کامل خشک شود و در نهایت با آب سرد بشویید.
۲٫ آرام کردن پوست با ماسک حنا
برگ حنا را به اندازه یک قاشق غذاخوری داخل آب جوش بریزید و بعد از یک ساعت ۱ قاشق چای خوری روغن جوجوبا به آن اضافه کنید . ۲۰ دقیقه ماسک را روی صورتتان قرار دهید و بعد با آب گرم شستشو دهید.
۳٫ استفاده از ماسک حنا به عنوان تونر
۲ قاشق غذاخوری حنا را داخل آب گرم بریزید و یک بافت کرمی ایجاد کنید و سپس بعد از خنک شدن ، آن را صورتتان بزنید و بعد از شستشوی آن از یک ماسک تقویت کننده استفاده کنید.
۴٫ ماسک حنا برای لیفت و جوانسازی
حنا را با چند قطره روغن ضروری ترکیب کنید و به پوست صورت بزنید.
۵٫ پاکسازی کلی و عالی پوست صورت با ماسک حنا
حنا و خاک رس سفید را به مقدار مساوی با هم ترکیب کنید و با کمی آب آن را خمیر کنید و سپس ماسک حنای بدون رنگ را به صورت بزنید و اول با آب گرم و بعد با آب سرد شستشو دهید و بعد از هر بار شستشو نیز به صورت خود کرم بزنید.
ماسک صورت حنا برای جنس های مختلف پوست
۱٫ماسک حنا مناسب پوست خشک
مواد لازم:
حنای خمیر شده
کرم اسیدی
ویتامین آ
آب
طرز تهیه :
تمام موارد بالا را با یکدیگر ترکیب کنید ، برای اثربخشی بیشتر می توانید کمی روغن زیتون را نیز به آن اضافه کنید.
۲٫ماسک حنا و ماست برای پوست چرب
مواد لازم :
حنای خشک
عسل
آب داغ
کفیر
ماست
طرز تهیه :
این مساک بهترین نوع برای زمان خواب است . ۱ قاشق غذاخوری حنای خشک را با ۱۵ میلی لیتر عسل ترکیب کنید و به پوستتان بزنید . برگ های بی رنگ حنا را نیز داخل آب داغ و کفیر بریزید و با ماست ترکیب کرده و ماسک جدیدتری بسازید.
۳٫ماسک حنا برای پوست های معمولی
مواد لازم:
حنای طبیعی
موز
کرم اسیدی
زرده تخم مرغ
طرز تهیه :
این ماسک بویی عالی دارد . ۱٫۵ قاشق غذاخوری حنای طبیعی را با ۲۰ میلی لیتر کرم اسیدی ، ۱ زرده تخم مرغ و کمی پالپ موز ترکیب کنید و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه روی صورتتان قرار دهید. سپس با آب گرم شستشو دهید.
از بین بردن مشکلات پوستی نوجوانان
بهم خوردن تعادلات هورمونی در نوجوانان یکی از عواملی است که روی پوست صورت آن ها تاثیر می گذارد و باعث بروز مشکلاتی از جمله آکنه ، چرب شدن منافذ و ایجاد لکه های تیره روی پوست می شود. در این موارد باید کمی حنا را با آب جوش مخلوط کنید و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه روی پوست بزنید ، تا جایی ماسک را روی پوست نگه دارید که کامل خشک شود.
پوستتان را در این مدت، چند دقیقه ای ماساژ دهید و سپس ماسک را با آب گرم بشویید و بعد به آن آب سرد بزنید و بعد از آن یک کرم تقویت کننده بزنید . بعد از چنین ماسکی حتی الامکان در معرض امواج فرابنفش قرار نگیرید. پس بهتر است که این ماسک را هنگام خواب استفاده کنید.
پاک کننده آرایشی
این ماسک به شما کمک می کند تا منافذ پوست را به خوبی تمیز کنید . در این روش باید ۱ قاشق غذاخوری پودر حنا را با ۱ قاشق چای خوری خاک رس مخلوط کنید و رنگ به دست آمده را برای انواع پوست زیر استفاده کنید :
رنگ سفید یا سبز برای پوست چرب
رنگ قرمز برای پوست های خشک و حساس
رنگ آبی برای پوست های ملتهب
اثر ضد التهابی
مواد لازم :
حنا
آب داغ
روغن ضروری مثل رزماری یا روغن درخت چای
طرز تهیه :
التهابات روی صورت مانند آکنه قابل از بین بردن است . کافی است که کمی حنا را با آب داغ ترکیب کنید و چند قطره روغن ضروری به آن اضافه کنید و لایه ضخیمی از آن را بعد از ۱۵ دقیقه به مدت یک ساعت به پوست خود بزنید.
ماسک حنا برای مبارزه با رنگدانه های پوست
مواد لازم :
ژلاتین
آب داغ
خیار
دم کرده بابونه
طرز تهیه :
برای لکه های رنگدانه صورت باید یک ماسک سفیدکننده استفاده کنید . ۱ قاشق چایخوری ژلاتین را در آب داغ حل کنید و ۲ قاشق غذاخوری خیار خورد شده و ۱۰ میلی لیتر دم کرده بابونه را به آن اضافه کنید و سپس آن را چند دقیقه ای روی صورت خود نگه دارید و بعد از شستشو شاهد تغییر پوستتان باشید.
برچسب ها :ماسک، حنا،هورمون
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0