کد خبر : 242140
تاریخ انتشار : جمعه 27 نوامبر 2020 - 16:35
-

مذاکرات غیررسمی اوپک پلاس در آستانه نشست وزیران

مذاکرات غیررسمی اوپک پلاس در آستانه نشست وزیران

به گزارش قائم آنلاین، تولیدکنندگان نفت گروه اوپک پلاس درباره تسهیل محدودیت عرضه از اول ژانویه مطابق با توافقی که در آوریل داشته اند، در حال بحث هستند. اما موج جدید شیوع ویروس کرونا و ضعیف شدن روند احیای تقاضا باعث شده است این گروه گزینه تاخیر در افزایش تولید را بررسی کند. الکساندر نواک،

به گزارش قائم آنلاین، تولیدکنندگان نفت گروه اوپک پلاس درباره تسهیل محدودیت عرضه از اول ژانویه مطابق با توافقی که در آوریل داشته اند، در حال بحث هستند. اما موج جدید شیوع ویروس کرونا و ضعیف شدن روند احیای تقاضا باعث شده است این گروه گزینه تاخیر در افزایش تولید را بررسی کند.

الکساندر نواک، معاون نخست وزیر روسیه در دیدار روز شنبه حضور خواهد داشت. نواک تا اوایل ماه جاری وزیر انرژی روسیه بود و تلاشهای مسکو برای همکاری با اوپک را هدایت کرده و بر اجرای توافق کاهش تولید نظارت داشت.

بر اساس گزارش رویترز، این گروه که در حال حاضر تولیدش را ۷.۷ میلیون بشکه در روز محدود کرده، قرار است طبق برنامه تولیدش را در ژانویه را به میزان دو میلیون بشکه در روز معادل دو درصد از مصرف جهانی افزایش دهد.

با نزدیک شدن به زمان نشست وزیران اوپک پلاس، ابهامات پیرامون تصمیم این گروه درباره سیاست تولید و همچنین آینده این تشکیلات افزایش پیدا کرده است. تحلیلگران گلدمن ساکس اخیرا اعلام کردند با نزدیک شدن به یک نشست دیگر وزیران اوپک پلاس، ابهامات پیرامون تصمیم این گروه دوباره افزایش پیدا کرده است. فراتر از نتیجه این نشست، نگرانیهای جدیدی درباره آینده این تشکیلات وجود دارد.

موسسه انرژی اینتلیجنس اوایل ماه جاری با اشاره به اظهارات مقامات اماراتی آگاه، گزارش داد امارات متحده عربی محرمانه در حال بررسی گزینه خروج از اوپک است. هر چند سهیل المزروعی، وزیر انرژی امارات متحده عربی در واکنش به این اخبار اعلام کرده که این کشور عضو متعهد اوپک پلاس است اما این گمانه زنیها به دلیل جایگاهی که امارات در اوپک دارد، مایه شگفتی برخی از ناظران شد. این کشور سومین تولیدکننده بزرگ عضو اوپک و متحد نزدیک عربستان سعودی در منطقه خلیج فارس است.

علی علاوی، معاون نخست وزیر عراق که وزیر دارایی این کشور هم است، اظهار کرده خروج احتمالی امارات متحده عربی از اوپک و افزایش تولید نفت لیبی به ۱.۵ میلیون بشکه در روز، عواملی مختل کننده ای هستند که باید مورد رسیدگی اوپک قرار بگیرند. وی همچنین گفت: بغداد در پذیرش مدل سهمیه بندی کاهش تولید اوپک میان اعضای این گروه که بدون در نظر گرفتن شرایط اقتصادی و سیاسی آنها بوده، صبرش به آخر رسیده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

14 − 3 =