کد خبر : 242213
تاریخ انتشار : شنبه 28 نوامبر 2020 - 9:20
-

“داروهای گیاهی کرونا” اسماً مجوز گرفته‌اند اما رسماً در پروتکل درمانی جایی ندارند!

“داروهای گیاهی کرونا” اسماً مجوز گرفته‌اند اما رسماً در پروتکل درمانی جایی ندارند!

به گزارش قائم آنلاین، اواسط آبان ماه بود که مسئولان وزارت بهداشت از صدور مجوز تولید برای ۴ داروی گیاهی موثر در درمان عوارض کرونا خبر دادند؛ قطعاً تحقق این امر ممکن نبود مگر با حمایت و پیگیریهای جناب آقای دکتر نمکی، وزیر محترم بهداشت از طب غنی ایرانی اما چنین داروهایی با وجود اخذ

به گزارش قائم آنلاین، اواسط آبان ماه بود که مسئولان وزارت بهداشت از صدور مجوز تولید برای ۴ داروی گیاهی موثر در درمان عوارض کرونا خبر دادند؛ قطعاً تحقق این امر ممکن نبود مگر با حمایت و پیگیریهای جناب آقای دکتر نمکی، وزیر محترم بهداشت از طب غنی ایرانی اما چنین داروهایی با وجود اخذ مجوز رسمی تولید، تا به امروز چقدر وارد پروتکلهای درمانی بیماران کرونایی شده است؟!

متاسفانه آن اندازه که مردم داروهایی مانند “رمدسیویر” که به گفته مسئولان بر روی بیماران کرونایی بی‌تاثیر است را می‌شناسند، هیچ شناختی از وجود داروی‌های گیاهی درمان کرونا که به آنها مجوز تولید داشته شده ندارند!

البته شنیده‌ها حاکی از آن است که یکی از این داروها به نام phr160 به بازار آمده و گفته می‌شود که در برخی داروخانه‌ها عرضه شده اما همین دارو نیز نه تنها به راحتی در دسترس مردم نیست بلکه هیچ تلاشی از سوی نظام سلامت کشور برای معرفی چنین داروهای گیاهی صورت نگرفته است و متاسفانه تا به امروز در پروتکلهای درمانی بیماران کرونایی نیز قرار نگرفته‌اند.

اما آقای دکتر نمکی! لطفا بگویید مشکل کجاست؟

جالب اینکه حتی مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت در مواجهه با سؤالات متعدد خبرنگاران برای اعلام اسامی داروهای گیاهی که مجوز گرفته‌اند، حتی حاضر نمی‌شود اسامی این داروها را اعلام کند!

موضوع دیگر آن که این داروها فقط ۴ طرح از ۸۵ طرح تحقیقاتی در زمینه طب سنتی بودند که همه آن‌ها میتوانستند پروسه‌ی گرفتن مجوز را بگذرانند.

اگر نجات جان بیماران کرونایی برای نظام سلامت کشور مهم است، عقل حکم می‌کند که از هر راه و پیشنهادی که احتمال نجات جان بیماران از طریق آن می‌رود باید جدی گرفته شود.

البته اعطای مجوز به تنهایی مشکلی را حل نمی‌کند و مطالبه جامعه علمی و همینطور عموم مردم این است که این داروهای گیاهی نیز در پروتکلهای درمانی بیماران کرونایی قرار بگیرند و در دسترس مردم باشند.

بیشتر بخوانید

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

17 + 2 =