کد خبر : 243959
تاریخ انتشار : دوشنبه 7 دسامبر 2020 - 8:20
-

چرا چراغ دیواری یکی از مهمترین المان های دکوراسیون داخلی است؟

چرا چراغ دیواری یکی از مهمترین المان های دکوراسیون داخلی است؟

به گزارش قائم آنلاین، بنابراعلام لایت هوم، در واقع چراغ‌ دیواری این امکان را در اختیار شما قرار می‌ دهد تا بتوانید نورپردازی منزل خود را به شکلی کاملا متفاوت پیاده ‌سازی کنید. با توجه به بررسی ‌های انجام شده، متخصصان به این نتیجه رسیده ‌اند که کیفیت نور ارائه شده توسط یک منبع به

به گزارش قائم آنلاین، بنابراعلام لایت هوم، در واقع چراغ‌ دیواری این امکان را در اختیار شما قرار می‌ دهد تا بتوانید نورپردازی منزل خود را به شکلی کاملا متفاوت پیاده ‌سازی کنید.

با توجه به بررسی ‌های انجام شده، متخصصان به این نتیجه رسیده ‌اند که کیفیت نور ارائه شده توسط یک منبع به تنهایی کافی نیست و نتیجه‌ای نامطلوب را ارائه می ‌دهد، بنابراین استفاده از نورهای کمکی در قالب چراغ ‌های دیواری نتیجه خوبی را به دنبال خواهد داشت.

به عبارت بهتر، چراغ‌ های دیواری به عنوان یکی از قسمت ‌های اصلی و مهم در نورپردازی و زیبایی محیط محسوب می ‌شوند که متاسفانه اغلب اوقات نادیده گرفته می ‌شوند.

چراغ‌ های دیواری به منظور استفاده در قسمت ‌های مختلفی طراحی و عرضه می‌ شوند، برخی از آن ‌ها علاوه بر روشنایی، تنها جنبه دکوری و تزئین دارند و برخی دیگر به منظور بهتر روشن کردن فضای بزرگ و کوچک مورد استفاده قرار می ‌گیرند.

چراغ دیواری دریایی از تنوع مدل و جنس می باشد

چراغ دیواری نیز همانند سایر لوازم در سبک ‌ها و مدل ‌های گوناگونی از مدرن و پیشرفته گرفته تا سبک روستیک و کهنه‌گرا، فانتزی، کلاسیک و دکوراتیو طراحی و به بازار عرضه شده است.

جالب است به این نکته اشاره کنیم، که تنوع جنسی چراغ دیواری بسیار بالا بوده و شما نسبت به سلیقه خود و فضای مورد استفاده می توانید از نوع چوبی، فلزی، پلاستیک و شیشه ای بهره ببرید.

حتی بسته به محیط قابل نصب دست شما را برای داشتن درجه حفاظت، ضد آب و ضد گردو غبار بودن باز گذاشته است. علاوه ‌بر تنوع موجود در مدل ‌های مختلف چراغ دیواری، قیمت آن‌ ها نیز به شکلی است که با در اختیار داشتن هر بودجه‌ای به راحتی می ‌توان مدل مورد نظر با کارایی بالا را خریداری کنید.

یکی از محبوبیت های چراغ دیواری تنوع بی شمار محل های مورد استفاده آن است

چراغ دیواری همان گونه که از اسمش پیدا است، قابلیت نصب روی دیوار را دارد و می ‌تواند شکل‌ های متفاوتی داشته باشد. جذابیت چراغ دیواری را می توان به نامحدود بودن استفاده در صنعت مانند: کارخانه و کارگاه. خانگی مانند سرویس بهداشتی، حمام، پذیرایی و اتاق ها. فضاهای باز، رستوران، هتل ها، اقامتگاه های تفریحی، استخر، سونا و جکوزی، سینماها، مکان های تفریحی، پارکینگ، حیاط، روف گاردن و تمامی دیوار های مد نظر بیان کرد.

قابلیت نصب چراغ دیواری بسیار آسان است و نیاز به تکنولوژی پیچیده یا متخصصان حرفه ایی ندارد. بنابراین بیشتر افرادی که این نوع چراغ را می خرند در بیشتر مواقع خودشان آن را نصب می ‌کنند و همین امر سبب شده تا مردم علاقه‌ی زیادی نسبت به چراغ دیواری داشته باشند.

برای خرید چراغ دیواری چه المان هایی را مد نظر داشته باشیم

چراغ های دیواری به طور کلی برای روشنایی محیط یا ایجاد نور سایه روشن برای دکوراسیون  نصب می شوند. از این رو ارتفاع مناسب را باید تابع عواملی همچون طراحی و هدف از روشنایی، سبک دکور و ارتفاع سقف و یا ابعاد فضای مورد نظر دانست.

بنابراین زمانی که قصد نصب چراغ های دیواری را دارید باید عوامل را بررسی کرده و سپس ارتفاع و محل جایگذاری چراغ روی دیوار را انتخاب کنید.

انواع چراغ های دیواری در طراحی دکوراسیون داخلی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار هستند. این چراغ ها علاوه بر این که در زیبایی محیط پیرامون خود نقش دارند، در نورپردازی هم به صورت ویژه مورد استفاده قرار می گیرند. به همین دلیل مهم است که چگونه انتخاب شوند. پس باید در انتخاب چراغ های دیواری دقت کرد تا هم نور محیط تامین شود و هم بتوان این چراغ ها را بخشی از تزیینات منزل یا هر مکان دیگری به حساب آورد.

چراغ های دیواری با تکنولوژی روز و معیار های مورد پسند همگان طراحی و ساخته شده است و تمامی موارد کیفیتی و حتی مصرف انرژی در آن لحاظ شده تا هم  مقرون ‌به ‌صرفه در هزینه ها باشند و همچنین در نورپردازی بالاترین نور دهی را داشته باشند. از این ‌رو می ‌توان از آن ‌ها برای نورپردازی هدفمند و کاربردی در فضاهای مختلف استفاده کرد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دو × یک =