جذب کلسیم پایین در لبنیات پرچرب
به گزارش قائم آنلاین، مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان شمالی گفت: مصرف لبنیات وقتی موثر است که از انواع کم چرب آن استفاده شود چرا که جذب کلسیم لبنیات پرچرب پایین تر بوده و موجب کاهش یافتن جذب کلسیم می شود. مشاهده نسرین علیزاده اظهار کرد: مصرف لبنیات به خصوص شیر و ویتامین
به گزارش قائم آنلاین، مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان شمالی گفت: مصرف لبنیات وقتی موثر است که از انواع کم چرب آن استفاده شود چرا که جذب کلسیم لبنیات پرچرب پایین تر بوده و موجب کاهش یافتن جذب کلسیم می شود.
نسرین علیزاده اظهار کرد: مصرف لبنیات به خصوص شیر و ویتامین D در حفظ سلامت استخوان ها تاثیرگذار است.
وی عنوان کرد: ویتامین D، ویتامینی محلول در چربی است و برای افراد چاق به دلیل این که چربی بدن شان زیاد است، این ویتامین در چربی ها گیر می افتد و در نتیجه از آن استفاده بهینه نمی شود و همین مساله فرد را با کمبود ویتامین D مواجه می کند.
علیزاده اسیدهای چرب و چربی ها را در سلامت استخوان ها تاثیرگذار خواند و گفت: یکی از عوامل ابتلا به پوکی استخوان، مصرف اسیدهای چرب اشباع است.
وی ادامه داد: احتمال بروز پوکی استخوان میان افرادی که روغن های جامد گیاهی و حیوانی به مقدار زیاد مصرف می کنند، افزایش می یابد.
برچسب ها :تغذیه، بهداشت، کلسیم
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0