خوردن مداوم سالاد خیار و کاهو چه بلایی سرتان می آورد؟
به گزارش قائم آنلاین، ناصر رضایی پور، در مورد رژیم غذایی گفت: خوردن مستمر سالاد کاهو و گوجه خیار با هدف لاغر شدن باعث افزایش رطوبت بدن میشود و به جای لاغر شدن بیشتر زمینه ابتلا به بیماریهای گوارشی، کبدی، رحمی، پوست و مو و…، را پدید میآورد. وی تاکید کرد: بسیاری برای لاغر شدن،
به گزارش قائم آنلاین، ناصر رضایی پور، در مورد رژیم غذایی گفت: خوردن مستمر سالاد کاهو و گوجه خیار با هدف لاغر شدن باعث افزایش رطوبت بدن میشود و به جای لاغر شدن بیشتر زمینه ابتلا به بیماریهای گوارشی، کبدی، رحمی، پوست و مو و…، را پدید میآورد.
وی تاکید کرد: بسیاری برای لاغر شدن، بی توجه به مزاج خود، لزوم تنظیم فعالیت ورزشی و…، از رژیمهای کم کالری مانند سالاد یا نوشیدن آب کمک میگیرند. چنین افرادی، ابتدا وزن بدن آنها به سرعت کم میشود ولی خیلی زود به جایی میرسند که وزنشان ثابت میماند و تغییری نمیکند.
این متخصص طب ایرانی گفت: مصرف مداوم خیار، کاهو، گوجه و نظیر این سردیها با چاشنی ترش، موجب کاهش گرمی و افزایش تری بدن میشود که این رطوبت، در قالب بافت چربی (با طبیعت سرد و تر)، در بدن ذخیرهمیشود و در درازمدت موجب شکست رژیم، برگشت وزن و چاقی مجدد میشود.
رضایی پور افزود: متاسفانه امروزه با افراد زیادی مواجه میشویم که شاید با گرفتن رژیم، بدون توجه به مزاج و…، چربی بدن آنها کم شده باشد ولی دچار آسیبهایی در دیگر اعضا هستند. کبد چرب، ریزش مو، مشکلات رحمی، چربی خون بالا، ضعف بدنی و روحی و…، ناشی از مصرف مداوم و زیاد مواد غذایی سرد. خیلی از این افراد که با رعایت رژیمهای کم کالری و بدون توجه به طبیعت بدن و دیگر شرایط جسمی، روحی، سنی، اقلیمی و…، اقدام به کاهشوزن میکنند، پساز مدتی چاقی آنها برمیگردد و حتی ممکن است چاقتر از گذشته شوند.
برچسب ها :طب،مزاج، ورزش
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0