کد خبر : 245781
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 17 دسامبر 2020 - 14:00
-

حضرتی پور: سطح کیفی جام جهانی کشتی فرنگی بالا بود

حضرتی پور: سطح کیفی جام جهانی کشتی فرنگی بالا بود

به گزارش قائم آنلاین، بهروز حضرتی پور در مورد عملکرد ۲ فرنگی کار ایران در رقابت های جام جهانی کشتی انفرادی در صربستان با بیان این مطلب افزود: با تصمیمی که محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی اتخاذ کرده بود، قرار شد که در اوزانی که سهمیه المپیک را کسب نکرده ایم کشتی گیر به

به گزارش قائم آنلاین، بهروز حضرتی پور در مورد عملکرد ۲ فرنگی کار ایران در رقابت های جام جهانی کشتی انفرادی در صربستان با بیان این مطلب افزود: با تصمیمی که محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی اتخاذ کرده بود، قرار شد که در اوزانی که سهمیه المپیک را کسب نکرده ایم کشتی گیر به صربستان اعزام کنیم.

وی ادامه داد: بر این اساس اعزام نفرات در اوزان ۶۷، ۸۷ و ۹۷ کیلوگرم مدنظر ما بود که به خاطر شرایط وزن ۶۷ کیلوگرم و آماده نبودن کشتی گیران این وزن به دلیل بیماری، فقط در اوزان ۸۷ و ۹۷ کیلوگرم به صربستان رفتیم.

حضرتی پور در مورد سطح مسابقات صربستان گفت: این مسابقات با حضور قهرمانان جهان و المپیک برگزار شد و فقط تعداد کمی از کشتی گیران مطرح حضور نداشتند، از طرفی کشتی گیران برخی از کشورها از جمله روسیه، بلاروس و اوکراین بسیار خوب تمرین کرده بودند و در شرایط بهتری در این مسابقات حضور داشتند که تمامی این عوامل باعث شده بود که مسابقات در سطح و کیفیت بالایی برگزار شود.

مربی تیم ملی کشتی فرنگی با اشاره به اینکه کادر فنی تیم ملی این مسابقات را بعنوان یک رقابت تدارکاتی محسوب کرده است تصریح کرد: با توجه به اینکه احتمال این داشت که دیگر نتوانیم در تورنمنت با کیفیتی حضور پیدا کنیم، بهترین فرصت بود که کشتی گیران خود را در این مسابقات به جهت بررسی شرایط آن ها اعزام کنیم.

وی در مورد شرایط کشتی گیران کشورمان در این رقابت ها گفت: به خاطر برخی از مشکلات از جمله تعطیلی اردوهای تیم های ملی، کشتی گیران ما مدت زمان کمی در اختیار داشتند تا آماده شوند و در این مسابقات بسیار مشهود بود که کشتی گیرانی که از اردو به رقابت ها اعزام شدند تا کشتی گیرانی که از خانه به رقابت ها رفتند، عملکرد بهتری داشتند و درس های خوبی از این مسابقات گرفتیم.

حضرتی پور تصریح کرد: البته هم حسین نوری و هم محمدهادی ساروی عملکرد خوبی در این رقابت ها داشتند اما، یکی از عواملی که در کار کشتی گیران خلل ایجاد کرد بحث داوری بود که سایر کشورها نیز به آن اذعان داشتند که داوران به نفع کشتی گیران روس قضاوت می کردند.

وی ادامه داد: در کشتی حسین نوری با حریف روس، حریف هم با سر ضربه می زد و هم انگشت می گرفت و حسین نوری نیز ۲ دقیقه فشار بر روی او وارد کرد اما اخطار را به کشتی گیران ما دادند برای اینکه این کشتی گیر در خاک بسیار خوب فن می زند اما در همان خاک نیز زیاد قوی نیست و در کشتی فینال هم دیدید که کشتی گیر بلاروس به راحتی فن را بر روی او اجرا کرد و پیروز شد. در کشتی ساروی نیز باز شاهد ناداوری بودیم چراکه داوران ۲ پوئن بی مورد را به دلیل ضربه زدن به حریف روس دادند در حالی که ساروی کاری انجام نداده بود. بهرحال داوران با این شیوه به دنبال ایجاد فاصله امتیازی بین کشتی گیر ما با کشتی گیر روس بودند تا جای جبران کار سخت شود.

حضرتی پور با بیان اینکه پس از برگزاری این مسابقات، برگزاری سایر رقابت ها نیز، امکان پذیر است گفت: اولین رقابت مهم پیش روی ما قهرمانی آسیا در بهمن ماه است و ما تا آن زمان باید با برگزاری اردوها منظم و تمرینات لازم کشتی گیران را آماده کنیم و پس از آن نیز باید خود را آماده حضور در رقابت های گزینشی در فروردین ماه سال ۱۴۰۰ کنیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بحث برگزاری تمرینات و حضور کشتی گیران در اردوها بسیار مهم است، چراکه این مسابقات به ما نشان داد که کشتی گیرانی که بهتر و مستمر تمرین کرده بودند شرایط خوبی داشتند و ما نیز باید از فرصت کم باقی مانده نهایت استفاده را کنیم و با یک برنامه ریزی مناسب هرچه زودتر اردوهای تیم های ملی را آغاز کنیم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

19 − یک =