کد خبر : 246370
تاریخ انتشار : دوشنبه 21 دسامبر 2020 - 9:45
-

آسیب شناسی فضای پیش از انتخابات ۱۴۰۰

آسیب شناسی فضای پیش از انتخابات ۱۴۰۰

به گزارش قائم آنلاین، حسین کاشفی، عضو حزب اتحاد ملت در گفت و گو ، بررسی وضع موجود عرصه سیاسی و اسیب شناسی علل مشکلات فعلی کشور را کلیدی برای افزایش مشارکت مردم در انتخابات دانست. وی در ابتدا گفت: با توجه به آنچه که در قانون اساس پیش بینی شده مهم ترین نقطه ای

به گزارش قائم آنلاین، حسین کاشفی، عضو حزب اتحاد ملت در گفت و گو ، بررسی وضع موجود عرصه سیاسی و اسیب شناسی علل مشکلات فعلی کشور را کلیدی برای افزایش مشارکت مردم در انتخابات دانست.

وی در ابتدا گفت: با توجه به آنچه که در قانون اساس پیش بینی شده مهم ترین نقطه ای که مردم می توانند در اداره امور کشور نقش داشته باشند، انتخابات است. برای تحقق این حق عمومی، باید بستر لازم برای مشارکت مردم فراهم شود.

کاشفی در ادامه با اشاره به کاهش مشارکت مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۹۸ گفت: مسائل و مشکلاتی که در اسفند ماه سال قبل شاهدش بودیم ریشه در کاهش مشارکت مردم در انتخابات داشت.

کاشفی در ادامه اظهارکرد: می خواهم تاکید کنم که نگاه و رویکرد ما به انتخابات باید بازنگری شود. ضمن اینکه انتتخابات مقوله بسیار مهمی است؛ اما انتخابات برای انتخابات بی معنا است. انتخابات برای اداره کشور است. کاندیداها باید مسئولیتی را بپذیرند که بتوانند از پس آن بر بیایند. کسانی باید به عرصه انتخابات وارد شوند که بتوانند نقشی ایفا کنند که به در تمامی مردم جامعه بخورند و فقط نظر یک جناح و گروه در میان نباشد.

وی ادامه داد: حضرت امام(ره) هم می گفتند این کشور متعلق به همه مردم است و ما خدمتگذار مردم هستیم. باید به انتخابات، نگاه مردمی داشته باشیم و بستری فراهم کنیم تا اکثریت جامعه از وضع موجود رضایت پیدا کنند. باید حرمت مردم را حفظ کنیم تا بتوانند در صحنه انتخابات حضور داشته باشند. برای مردم مهم است که شان و مزلتشان مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به فشارهای اقتصادی که بر مردم وارد شد است، یادآورشد: هیچ گاه مردم ما با این مشکلات در گیر نبودند، کرونا این موضوع را چند برابر کرده است. باید وضعیت موجود هم اخلاق مدارانه هم کارشناسانه هم دلسوزانه آسیب شناسی شود. باید برای انتخابات تلاش کرد چراکه این کشور متعلق به همه مردم است. مردم باید نسبت به کشور و سرزمین خودشان تلاش کنند در این صورت است که دلسوزی برای رشد و توسعه عمومی ایجاد می شود.

کاشفی ادامه داد: کشور یک ملک مشاء برای همه ایرانییان با هر دین و مذهبی است. این موضوع در قانون اساسی هم اشاره شده است. با این نگاه باید آسیب شناسی کنیم ببینیم کجاهای مسیر مشکل داشته ایم. در حوزه سیاسیت داخلی یا سیاست خارجی؟ در اقتصاد یا در فرهنگ؟ باید این سوال را مطرح کنیم که چه قدر از نیروهای انسانی استفاده می کنیم؟ امروز مهم ترین چالش ما خروج نیروهای انسانی از کشوراست. آن هم نسل جوان تحصیل کرده ای که هزینه تحصیل و بالندگیشان را مملکت داده است اما در کشور خودشان نمی مانند.

وی افزود: متاسفانه از هجرت مغزها تا مشکلات اقتصادی و سرمایه های اجتماعی را پیش رو داریم. برای برطرف شدن این مشکلات نیازمند اعتماد و دلسوزی همه مردم هستیم. در دوران انتخابات باید این مسائل مطرح شود. روزی از گفت و گو تمدن ها و اتحاد برای صلح صبحت می کردیم، امروز اما به شکل دیگری ما را معرفی می کنند. باید برگردیم ببینیم مشکل ما کجاست . اگر امروز وضعیت ما به اینجا رسیده است باید خودمان را آسیب شناسی کنیم.

کاشفی گفت: ایران دارای تمدن است. باید از این تمدن بزرگ استفاده کنیم. وقتی از کاغذ پاره ها حرف می زدیم باید فکر می کردیم که روزی می رسد که ارز و نفت را دیگر نمی توانیم کنترل کنیم. بحث سیاسیت و اقتصاد دو روی یک سکه هستند. همچنان تاکید می کنم که خودمان باید بررسی کنیم که چرا به اینجا رسیده ایم و بعد از آن باید برای برون رفت از این وضعیت چاره اندیشی کنیم.

این فعال سیاسی اصلاح طلب در پایان گفت: در مسائل سیاست داخلی، خارجی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی باید برنامه محور وارد عرصه انتخابات شویم. در این صورت است که مردم می کوشند در تعیین سرنوشت خود مشارکت کنند. پیشنهاد من به جریان اصلاحات نیز این است که اگر اصلاح طلبی برای انتخابات پا پیش می گذارد در ابتدا با آسیب شناسی وضع موجود و در ادامه با برنامه محوری باید خود را کاندیدای انتخابات کند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نه − پنج =