کد خبر : 246554
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 22 دسامبر 2020 - 11:10
-

درمان سرماخوردگی و آنفولانزا با جوش شیرین حقیقت دارد؟

درمان سرماخوردگی و آنفولانزا با جوش شیرین حقیقت دارد؟

به گزارش قائم آنلاین، یکی از اهداف افراد در فصل پاییز و زمستان جلوگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا است که در این زمینه استفاده از داروهای خانگی و گیاهی خواهان بیشتری دارد از این رو متخصصان در تلاش هستند تا هر روز راه حل جدیدتری کشف و ارائه دهند. مدتی پیش پزشک اهل کشور چین

به گزارش قائم آنلاین، یکی از اهداف افراد در فصل پاییز و زمستان جلوگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا است که در این زمینه استفاده از داروهای خانگی و گیاهی خواهان بیشتری دارد از این رو متخصصان در تلاش هستند تا هر روز راه حل جدیدتری کشف و ارائه دهند. مدتی پیش پزشک اهل کشور چین اعلام کرد با جوش شیرین موفق شده است سرماخوردگی را فوری و در مدت نسبتا کوتاهی درمان کند.

طبق آزمایشات دکتر “والنی” جوش شیرین در درمان سرماخوردگی موفق بوده است، او به این نتیجه رسیده افرادی که از جوش شیرین طی بررسی و دوره تست استفاده کرده اند سرما نخوردند. همچنین دکتر چینی اضافه کرد در صورت استفاده از جوش شیرین از هرگونه سرماخوردگی مصون هستید و در بیشتر مواقع ظرف ۳۶ ساعت علایم آن ناپدید می شود برای همین یکی از بهترین راه و روش های پیشگیری و درمان آنفولانزا و سرما خوردگی را استفاده از جوش شیرین بیان کرده است.

اما ماهها بعد از این خبر برخی از متخصصان این روش را رد کردند و از مردم خواستند تا این روش را مورد استفاده قرار ندهند و برای همین اطلاعیه ای صادر کردند که در این بخش از بهداشت و سلامت میخوانید.

رد روش درمان سرماخوردگی و آنفولانزا با جوش شیرین

گروهی از پزشکان متخصص به مردم هشدار دادند که اخبار و پست های اینترنتی را که ادعا می کنند نوشیدن ترکیب آب و جوش شیرین می تواند به پیشگیری یا بهبود سرماخوردگی و آنفولانزا کمک کند، را باور نکنند و به اشتراک نگذارند.

برخی مراکز خبری معتبر نیز اعلام کرده اند :” جوش شیرین یا کربنات سدیم یکی از مواد تشکیل دهنده پخت و پز است و هیچ تاثیری در پیشگیری یا درمان سرماخوردگی یا آنفولانزا ندارد.”

ویروس سرماخوردگی انسانی یا راینو ویروس از شایع ترین عوامل عفونی در انسان ها و عامل اصلی بیماری سرماخوردگی است. در حالی که آنفولانزا توسط ویروس های آنفولانزا ایجاد می شود. بنابراین، آن ها هیچ درمان فوری ای ندارند.

بهترین روش برای درمان این بیماری ها و کاهش علائم، نوشیدن آب فراوان، استراحت کافی، استفاده از داروهای گیاهی و داروهای کنترل تب، سرفه یا آبریزش بینی است. در صورت بدتر شدن یا ادامه یافتن علائم بیش از یک هفته، بیمار حتما باید به پزشک مراجعه کند.

حرف آخر

این جور که پیداست درمورد تاثیر جوش شیرین برای درمان سرماخوردگی اختلاف نظر وجود دارد پس بهتر است اگر در جستجوی درمان های گیاهی و طب سنتی هستید سراغ جوش شیرن نرفته و درمان های مطمئن سرماخوردگی که در لینک زیر معرفی شده اند را استفاده کنید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

20 − چهار =