کد خبر : 247414
تاریخ انتشار : شنبه 26 دسامبر 2020 - 10:15
-

تولید الکل از پسماند کارخانجات صنایع غذایی

تولید الکل از پسماند کارخانجات صنایع غذایی

به گزارش قائم آنلاین، با شیوع گسترده ویروس کرونا و در نتیجه افزایش تقاضا برای الکل به عنوان یک ضد عفونی کننده موثر در کنترل زنجیره انتقال این بیماری، موسسه علوم و صنایع غذایی با شناسایی ظرفیت‌های موجود اقدام به تولید این محصول از پسماند کارخانجات صنایع غذایی کرد. دکتر ابوالفضل پهلوانلو، معاون پژوهشی این

به گزارش قائم آنلاین، با شیوع گسترده ویروس کرونا و در نتیجه افزایش تقاضا برای الکل به عنوان یک ضد عفونی کننده موثر در کنترل زنجیره انتقال این بیماری، موسسه علوم و صنایع غذایی با شناسایی ظرفیت‌های موجود اقدام به تولید این محصول از پسماند کارخانجات صنایع غذایی کرد.

دکتر ابوالفضل پهلوانلو، معاون پژوهشی این موسسه گفت: با توجه به ویژگی‌های مواد اولیه به کار رفته در تولید این الکل طبی با خلوص بالا از ارزش افزوده بسیار بالا برای تولید در مقیاس صنعتی برخوردار است.

مجری طرح با بیان اینکه استفاده از تکنولوژی‌های نوین همواره در تولید محصولات مختلف مزیت رقابتی ایجاد کرده است، ادامه داد: ما با بهره گیری از تکنولوژی‌های نوین به دانش فنی تولید اتانول با قیمت بسیار پایین‌تر از قیمت تولید کارخانه های در حال فعالیت در ایران دست یافتیم.

پهلوانلو افزود: در این فرآیند با بهینه سازی خط کامل تولید شامل فرمولاسیون و نوع ماده اولیه (پسماند کارخانجات صنایع غذایی)، باز طراحی راکتورهای تخمیر، بهینه سازی سیستم تخمیر و هوشمندسازی برج تقطیر سیستم تولید الکل بازآفرینی شد.

بر اساس اعلام روابط عمومی مؤسسه علوم و صنایع غذایی، وی با بیان اینکه پساب ناشی از تولید الکل به این روش جهت استفاده در غذای دام کاربرد دارد، گفت: این مجموعه آمادگی کامل دارد کلیه دستاوردها در خصوص استقرار کامل خط تولید و همچنین فرآیندهای کنترل کیفیت محصول نهایی را به واحدهای تولیدی کشور واگذار کند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

چهارده − پنج =