واکنش حماس به امضای توافق میان رژیم صهیونیستی و مراکش
به گزارش قائم آنلاین، به نقل از سایت عربی ۲۱، جنبش حماس با صدور بیانیهای از حزب عدالت و توسعه مراکش خواست از موضع خود در حمایت و توجیه عادی سازی روابط بین مراکش و رژیم صهیونیستی تجدیدنظر کند. این جنبش در بیانیه خود مجدداً نسبت به خطر هروله و شتاب به سمت عادی سازی
به گزارش قائم آنلاین، به نقل از سایت عربی ۲۱، جنبش حماس با صدور بیانیهای از حزب عدالت و توسعه مراکش خواست از موضع خود در حمایت و توجیه عادی سازی روابط بین مراکش و رژیم صهیونیستی تجدیدنظر کند.
این جنبش در بیانیه خود مجدداً نسبت به خطر هروله و شتاب به سمت عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی برای تاریخ و هویت امت اسلامی در حال حاضر و آینده آن و همچنین بر امنیت ملی آن هشدار داد و تمامی توافقات اعلام شده توسط برخی کشورهای عربی در خصوص عادیسازی روابط با دشمن صهیونیستی که آخرین آن مراکش است، را به شدت محکوم کرد.
در بیانیه مذکور همچنین آمده است: ما در جنبش حماس به همراه ملت فلسطینی و امت عربی و اسلامی محکومیتها و ابراز تأسفها نسبت به اعلام عادیسازی روابط بین مراکش با دشمن صهیونیستی تحت نظارت دولت آمریکا را دنبال کردهایم.
جنبش حماس قرار گرفتن رهبر حزب اسلامی در کنار جنایتکار جنگی مئیر بن شبات، مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی که دستش به خون ملت فلسطین آغشته است را محکوم کرد.
این جنبش تاکید کرد، اقدام نخست وزیر مراکش در امضای بیانیه عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر و حمایت دبیرخانه حزب عدالت و توسعه از آن، زیرپا گذاشتن اصول حزب و حمایت از فلسطین و ملت آن است.
این جنبش در بیانیه خود اعلام کرد: ما بر این باور هستیم که تحقق منافع کشورهای اسلامی به زیان مسأله ملت فلسطین ممکن نیست و ما پیامدهای اعلام شوم عادی سازی روابط مراکش با دشمن را بسیار خطرناک تلقی میکنیم؛ در حالی که مراکش ریاست کمیته قدس را برعهده دارد که هدف آن حمایت و حفاظت از قدس در برابر طرحها و توطئههای صهیونیستی و برنامههای یهودی سازی آن است.
سه شنبه گذشته سعدالدین العثمانی، نخست وزیر مراکش اعلامیه مشترک بین این کشور، رژیم صهیونیستی و آمریکا را امضا کرد.
پس از امارات، بحرین و سودان، مراکش چهارمین کشور عربی است که در سال ۲۰۲۰ و در ظرف چند ماه روابطش را با رژیم صهیونیستی رسمی کرد.
مراکش و رژیم صهیونیستی از سال ۱۹۹۳ و پس از دستیابی به توافقنامه اسلو روابط کم رنگی با یکدیگر داشتند اما رباط در پی انتفاضه فلسطین و مشخصا از سال ۲۰۰۲ این روابط را متوقف کرده بود.
پس از قطع روابط موریتانی با تل آویو در سال ۲۰۱۰، مراکش نخستین کشور در مغرب عربی است که با رژیم صهیونیستی ارتباط برقرار میکند.
برچسب ها :جنبش، عدالت،رژیم صهیونیستی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0